Lördag/Uppdatera

God Morgon mina vänner!

Idag är dopdagen kommen :) Ser faktiskt fram emot det, inte bara för att jag ska fota utan även träffa alla nära.
Har lite att göra innan men de hinner jag med tänkte försöka åka dit till ett ju och de är ju låångt kvar dit ;) ska duscha före och så.
Just nu händer de inte mkt ja sitter här och nördar och älsklingen ligger inne i badet och har det skönt medans katterna står nedanför och är nyfikna :P
Kanske man ska försöka äta lite frukost? blev ju inte mycket äta igår så är nog en bra ide.
Ne nu har jag inget mer att skriva om men uppdaterar nog ikväll har ju blivit lite av en vana :)

Ha de bra så länge

Uppdatera

Ja då sitter man bänkad framför tv.n igen då och lyssnar på när någon i huset har fest, drygt som vanligt. Hoppas att de inte dunkar musik så länge till :P
Finns inte något att kolla på heller så blir tvungen till att se melodifestivalen eller ja tvungen är ja ju inte de är ju egentligen bara att stänga av skiten men då får jag så trisst. Tommy ligger och sover eftersom att han inte sov något innan dopet. Vilket gick jätte bra också fick bra kort tycker jag iaf hoppas att syster också blir nöjd med det tror jag nog annars var det ju fler som knäppte också så är det ju alltid.
Fick äta smörgåstårta idag med som min kära mor hade gjort och den va super god. Så det får hon nog göra fler gånger :)
Just det någon som vet vart man kan köpa diskställ billigt kanske? skulle vilja ha även fast jag har diskmaskin för allt får ju inte plats där stora kastruller osv, då kan de va bra att ha något att låta de stå å droppa av sig på annat än en handduk.
Ne tror faktiskt att jag ska ta och spela lite heros som lite tidsfördriv.

Hej hopp

Älskar dig Tommy <3

Fredag/Uppdatera

Hejsan!

Är just nu hemma hos mamma och pappa, sitter och avnjuter en yoghurt och hårdmacka efter min och Bricos långpromenad. Underbart med solsken, verkligen fint och underbart skönt väder idag. De va så skönt att känna solen värma i ryggen.
Känner mig även bättre idag hostar nästan inget så de är ju skönt, tog ett varmt bad igår och de va jätte skönt kände mig mycket bättre efter det.
Annars idag händer det nog inte så mycket ska tvätta ikväll mellan 19-21, har även grovtvätten från 14-21 lovade mamma att tvätta mattor och de gör jag ju så gärna så :)
Sen blir de nog bara glo på tv skulle jag tro, laga mat måste man ju göra också såklart. Nå förslag kanske?
Ne jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer det blev ett kort inlägg nu men kommer säkert mer senare :)

Hade så bra så länge.

Uppdatera

Så va kl 18.45 och det är snart dags att gå ner i tvättstugan och tvätta, orkar man egentligen?:P men aja de är skönt när det är klart och har inte överdrivet att tvätta idag heller.
När jag kom hem från mamma å pappa så låg självklart min älskade fortfarande och sov så jag passade på att städa hans databord, de va väldigt skitit tog typ 1 timme tror jag och ja skojar inte så mycke papper och grejs va de. Men nu är det fint och bra jag plockade om lite å så med så det är bättre ordning där blev nog nöjd annars får jag göra om det igen.
Vi har även anmält oss på en annan lägenhet idag tillbaka till andra sidan gatan:P fast vet dock inte om vi orkar flytta igen men båda två trivdes mycket bättre på andra sidan där vi bodde förr, det känns så ja slummigt i de här husen på nå vis och ovårdat. Nackdelen är att om vi skulle få den och bestämma oss för att ta den ist så höjer vi hyran med ca 500:- och de biter hårt i nacken:P de är ju mycket pengar minus varje månad så att säga, men självklart om någon av oss får bättre jobb spec jag om ja får fast jobb så skulle de ju inte va nå problem alls. Men i dagens läge värkar de ju inte som att man kan få jobb :S men kanske ett till extra jobb då? eller två? då kanske man kan klara sig på de, men inte så roligt att jobba på en massa olika ställen men vad ska man göra man tar ju de man får så enkelt är de ju.
Men den där lägenheten såg mycket finare ut iallafall och mycket mer öppen och de är de jag är ute efter iaf. Jag känner mig så instängd på nå vis i den hära. Kanske är fånerier bara men så är de.
Till något annat vi var och handlade för en stund sen så hade jag fått kuponger från coop som ja äntligen tänkte använda de skulle ha kycklingburgare (låter hur gott som helst) för 25:- med kupongen då, men självklart med min tur så va dom slut :( så jag fick inga tragist. Men vi köpte två påsar mini plopp och en bullpåse ist men de va också med kupong :)
Oj nu börjar klockan krypa närmare tvätten. Men hinner nog med lite till iallafall.
Imorgon är den stora dagen kommen kl 13.00 skall jag vara i kyrkan och fota lilla Othilia innan dopet som börjar 13.30 de ska bli skojigt, hoppas på bra kort. Sen när de är klart vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på blir nog hemmaslapp som vanligt har ju inte råd med så mycket mer:P Men nästa vecka kommer Tommys pappa upp till Gävle så då ska vi gå och bowla och de är ju alltid roligt så vi sparar pengarna dit för de är ju inte billigt nu förtiden ;S
Han skulle även kolla in våran lägenhet den här gången och spännande :) han har ju aldrig varit här, får se om han vill ha mat här med eller om vi äter ute de märks.. Har ju nötsteken som ja ska tillaga funderar på att göra en gryta på söndag de är ju typiskt söndas mat :)
Ne nu är hon snart prick måste samla ihop sakerna och trava ner till tvättstugan nu.
Men ha en fortsatt trevlig fredagskväll och till mina nära vi ses imon till alla er andra vi ses när vi ses :)

Puss o kram

Pernilla <3 Tommy

God morgon/Uppdatera

Vaknade för ungefär 1h 30 min sen men ändå. Fick en rolig start på dagen säkringarna hade gått :S datorerna fungerade inte men tv,n gjorde och ingen lampa och inte kylen men diskmaskinen däremot. De har ju inte precis organisierat (stava) det bra måste ja säga.
Mår iallafall bättre idag normal temp, inte lika hängig men hostar däremot mer och snorar mer men de gör inte så mkt, har fått träningsvärk i magen för jag hostar så mkt :P
Just nu väntar jag på att mamma ska ringa, hon ville att jag skulle följa med och handla och visst det kan jag ju göra har inte mycket annat för mig iaf och trevligt att få komma ut.
Vi kollade på Brad Pitts nya film igår The Curious Case of Benjamin Button blev rätt så besviken hände liksom inte så mycket och den var rätt så seg. Men men.
Nu vill jag verkligen att den här snön ska försvinna vill inte ha den här mer nu vill ha grönska så man kan gå ut på gräsmattan och sätta sig i solen med katterna.
Nu ringde mamma så nu åker hon från Sita så ska väll göra mig iordning och hålla koll så hon slipper stå och vänta på mig :P
Ha det nu så bra

Puss o kram

Uppdatera

Hej igen!

Blir en liten uppdatering om dagen, jag och mamma va och handlade på ica fjällbacken en massa :O sen åkte vi över till  Coop Extra som hade invigning idag så handlade där med, jag köpte bara nötstek lr va de heter, tänkte göra nån gryta iaf.
Sen efter det åkte vi till hundgården vid järnvägstation för att släppa Brico, när vi kom dit va det en kvinna där med sina tre hundar en liten sak hona och två afghan en hona och en hane, eftersom jag inte va så säker på hur de skulle gå med brico så var hon så snäll att hon kopplade sin hanne först sen så släppte vi dom och det gick hur bra som helst. Brico visste nog inte riktigt hur han skulle vara :P Dom sprang runt som galningar och ville leka men han vågade nog inte riktigt först men sen så. Va faktiskt roligt att få se han leka med andra hundar och de händer ju tyvärr inte så ofta.
Sen när vi gjort det åkte vi hem och packade upp varorna, jag stannade där till pappa slutade jobbet sen var han så snäll och körde hem mig.
Nu sitter jag i soffan och kollar på Du är vad du äter, de är egentligen ingen höjdare men det är faktiskt inget bättre. Tommy sitter och spelar upp våra gratis pengar på ahabingo:P de är rätt skoj när man har tråkigt.
Ska nog bada/duscha snart tror jag. Imorgon ska jag till mamma å pappa medans dom är på begravning och har vi tur så får jag och mamma våra kläder som vi beställt - hoppas- :)
Ne nu får det vara nog för idag. Men ett sista citat iaf.
" Kavaj är guds gåva till runda men " ;)

Ha det bra och sov så gott

Älskar min Tommy<3


Förkylning/Uppdatera

Ja nu har jag fått min förkylning, ont i huvet snorar och hostar som en tok. Jag har dock ingen feber tog tempen när jag vaknade nu för en stund sen och då visade den 37.3 så ingen fara än så länge får se m den går upp eller stannar.
Jag ska ju iväg och köra idag också vill inte missa det. De är bara att bita ihop å kliva på bussen så går nog resten bra :)
Annars idag ska jag nog bara ta det lugnt får se vad som orkas med. Men just nu orkar jag inte skriva mer kanske skriver mer sen.

Ha det bra så länge

Älskar dig Tommy <3

Uppdatera
Jaha nu har kl blivit 19, min dag har inte varit speciellt händelserik om man säger så, snälla rara Linnea kom och mötte mig och gav mig ipren för min huvudvärk och förkylning tack så mkt gumman mkt värt. När jag kom tillbaka efter de så va jag helt slut låg med datorn i soffan en stund sen blev de vila, somnade och sov till Tommy väckte mig när han klev upp och frågade är du sjuk? med en jätte mjuk och gullig röst. Han blev lite små lessen när jag inte hade riktig feber tog tempen för en stund sen så den hade gått upp till 37.9. Hahah men han blev inte lessen för att jag inte är jätte sjuk utan för att han själv vill bli smittad så han får slippa springa i trapporna i nån dag skulle jag tro ;) pojkar.
Hoppas hoppas dock att jag är frisk till dopet men de borde jag väll vara eller hur?
Får försöka ta mig och köpa nässpray och så imorgon om jag orkar.. vart är de nu apoteket ligger på brynäs?  Får se hur jag göra kanske inte behöver nån i morgon heller. Skönt att man kan få bli riktigt sjuk ändå så man slipper att gå runt med snuvig näsa i flera veckor som inte vill bryta ut.. De är nog jobbigare än att vara riktigt sjuk i nån dag.
Jag hoppar förövrig från att frysa till att tycka det är took varmt men de hör väll till antar jag.
Inte är de något speciellt bra på tv.n ikväll heller så det blir nog till att zappa mig till söms;)
Ne nu ska jag göra något annat har nog inte så mkt mer att skriva om.

Ha det bra

Jobbig dag

Usch mina hals ont har inte gått över som jag hade hoppats. Snarare så har det blivit snäppet värre. Fick iaf ta de lugnt på jobbet idag vilket jag tackar så mycket för. Har nästan precis kommit hem nu, skönt att sitta i soffan å slappa tror faktiskt att jag ska göra mig själv en kopp te. Kanske är skönt för min stackars hals:P
Eftersom de inte gått över nu så hoppas jag ist på att få bli riktigt sjuk med feber och så.. Så kanske jag slipper dessa småförkylningar de är inte roligt. Fast jag får inte vara sjukt till på lördag då är de ju dop, och då ska jag ju fota också.
Blir nog till att ta det mest lugnt idag, är ledig nu tills ja jag vet inte har inge mer tider just nu men Ewa skulle ringa om det döck upp nå. Så får väll se hur det blir till veckan.
Åh nu har jag gjort min kopp te, det fick bli vanlij jätte gott, hoppas att jag kan börja tycka om andra sorter nu också har ju aldrig gillat te förut.
Usch sista rummet jag hade att göra för dagen var inte roligt första var de rätt skitigt sen skulle ja in och göra toaletten då jag märker att det är stopp i toan så ringen vaktis som kommer efter en stund med en pussmun, han börjar sätta igång så kommer allt upp i golvbrunnen i duschen fyyy va de luktade illa jag är inte så kräsen som när ja varit med pappa å Lena å så men alltså jag höll verkligen på att kräkas flera gången om, de värsta är ju kisslukten sen kom de massa med papper och bajskorvar som jag fick ta reda på sen när de va klara usch va äckligt däremot slapp jag bajskorvarna för dom åkte med ner i avloppet igen när stoppet släppte. Skönt.
Ne undra om man ska ta å spela en liten poker tunering kanske? blev lite sugen när jag hörde att Tommy börja spela:P
Tror jag ska sätta in lite mer pengar på Tommys konto på poker stars lr nå som jag kan spela bort med gott samvete för jag är ju rätt så duktigt på att förlora pengar ;) men kan vinna också de säger jag inget om :P
Ne nu ska jag sluta vem vet kanske kommer en uppdatering ikväll men tills dess.
Ha det bra

Puss och Kram

Älskar mig Tommy <3

Måndag

Hej!

Har jobbat idag, det gick bra va ganska slött. Hade bara 13 rum var vi var för många inne idag, men det är ju alltid en skön start på veckan :)
Imorse när jag gick till bussen kände jag att de va lite irriterat i halsen jag hoppades på att det bara skulle va sådär morron ont som man kan ha. Men det har utvecklas under dagen så har börjat torrhosta och är irriterat, hoppas på att det går över de värsta som finns är att ha ont i halsen. Gick ner till tempo och köpte halstabletter som jag tänkte knapra på, vem vet kanske är bättre till imorgon för då blir det nog mycket att göra på jobbet ist.
Vi får se vad morgondagen ger :)
Syster har lingon och blåbär party ikväll, men jag kände tyvärr att jag inte orkade gå, sen är det ju onödigt att gå dit och ge dom förkylning också. Men hoppas på att vi kanske kan börja med syjunta igen ? det skulle vara trevligt då får vi flickor träffa varandra lite också. Så kanske man har en chans att hänga med på vad som händer i varandras liv lite bättre också skulle väll vara roligt ? :)

och just det städningen gick rätt så bra fast det var inte mitt väder ute igår så vädrade inte så mycket som jag egentligen ville:P tvättade Tommys äckliga täcke också bokade in den på grovtvätten medans jag hade vanliga tvätt tiden annars skulle ja inte hunnit. De är så bra för man får ha grovtvätten från 14-21 då har man god tid att torka de riktigt.

Vanliga tvätten är ju bara 2h då hinner ju tvätten knappt torka, om man inte gör en fuling som jag brukar göra ta sista tiden och ställa upp dörren, då kan man torka lite längre :P fast om dörren går igen så måste man ju vänta till nästa pass dagen efter att hämta och om någon har den bokad får man ju står där från 7 och vänta på att nån ska komma lr ja man kakn nog ringa gavlegårdarna också, men det skulle ju inte vara så kul om de hände:P

Nu börjar snart unga mödrar det ska jag nog kika på tycker faktiskt att de är rätt bra har kollat på många avsnitt nu.

Sen ikväll är de 2 1/2 men det ska ja absolut se på bästa serien tycker jag :)

Ne nu ska jag sluta.


Ha det så bra


Puss och kram


Älskar min Tommy <3


Godmorgon

Gud så skönt att vara ledig idag, vaknade första gången runt 7 tiden sen klev jag upp vid halv 10 tror jag klockan var.
Älsklingen ligger fortfarande inne i sängen och sover.
Nu är den stora dagen här :P idag blir det städning och tvättning synd bara att det inte är nå fint väder ute idag, hade hoppats på sol och friska vårvindar;) men man kan ju inte få allt.
Ska nog försöka bära ner saker i källarn också så mycket jag orkar så de inte står en massa saker här uppe som vi inte ska ha för tillfället, det tar ju så onödigt med plats.
Ska nog ta och äta lite frulle snart nån macka och lite kaffe tror jag det får bli. Sen är det nog bara till att sätta igång. 
 
Igår så gick vi iaf hem till Tommys mamma och åt mat spagetthi och köttfärsås, det va så gott tror båda åt utan att säga ett ord :P Som vi aldrig sett mat förut haha. Men det var trevligt Sofi kom även hon dit och åt mat, stackarn som måste jobba idag såg inte alls pigg ut.. Hoppas det går bra.

Nee nu ska ja äta något och sätta igång så man blir klar :D

Ha det så bra

Puss o kram

Älskar min Tommy <3

08.44/Uppdatera

Är vad klockan är nu och jag ska strax gå iväg till bussen för att åka och jobba, det ska vara mycket att göra ihelgen som jag nämt tidigare hoppas dock att det är många kvarliggare idag :)
Längtar faktiskt lite till imorgon och till stor städning av lägenheten.. Ska bli skönt när det är klart och vädrat å friskt i rummen finns det någe bättre? Ska byta gardin i köket också.
Har egentligen inte mycket att skriva just nu men kände att jag behövde fördriva tiden lite :P
Men nu ska ja göra någe annat de sista minuterna innan jag går!

Ha en trevlig Lördag allihop och tänk på oss som är och jobbar ;)

Puss och Kram

Älskar min Tommy <3

Uppdatera

Äntligen hemma från jobbet, har iof varit hemma en liten stund redan men har gjort lite annat innan jag satte mig här. :)
Det har varit rätt okej att jobba idag ändå, hade 13 rum, 2st 3.or, 1st 4.a, 2st 1.or resten 2.or.. Men jag hann faktiskt göra 3orna och fyran till lunch rätt bra jobbat av mig tycker jag :)
Sen efter lunch flöt allt bara på rätt så bra. Dock så började en extra tjej som brukar jobba på sommarn blöda näsblod så hon åkte hem direkt efter lunch så de va ju några som fick lite extra rum tror hon hade 5 rum kvar när hon gick så de va ju inte så mkt ändå. Jag slapp iaf att göra fler rum än de jag hade fått så de va skönt :)
Nu längtar jag till morgondagen så jag får tvätta och städa det ska bli så skönt att ha det gjort brukar faktiskt aldrig längta till att städa det undviker jag helst:P Vet inte vad som hänt med mig haha måste bero på att jag jobbet ;) men det är ju bara bra.
Usch börjar bli hungrig också känner jag undra vad man ska göra idag då?
Det skulle ju vara väldigt gott med max och deras chili cheese, synd bara att det blir så dyrt har inte riktigt råd att unna oss riktigt just nu men vi vänder det till de positiva vi lever snålt nu men när båda har fått fast jobb, (tommy ett bättre fast jobb) så kommer vi att leva livet sen. Dock så skulle vi väl helst vara lediga hela tiden men nu går ju tyvärr inte de.
Ne nu ska jag tänka ut något att äta.

Ha det så bra och ha en fortsatt trevlig helg

Jobb//UPPDATERA

Hejsan!

Har jobbat idag igen, har faktiskt varit skönt att jobba idag allt har flytit på bra fast de har varit mkt att göra.
Hela hotellet är fult i helgen så kommer nog vara fullt upp imorgon kan jag tänka mig, det är nån cup här någon som kanske vet vilken?
Så alla soffor och alla båtsängar skulle vara bäddade tills idag så har bäddat en massa båtsängar känns det som:P
Tur att jag inte jobbar på söndag bara för då åker ju alla då kommer det vara jätte mycket och jobbiga rum, usch stackare som jobbar då :P
Efter jobbet åkte jag direkt hem till syster Elisabeth hennes dotter Linnea fyllde hela 10 år idag, jag kan inte fatta att tiden har gått så fort, det känns som att det var igår hon va så liten runt 6 år hon va så söt fast det är hon fortfarande också min lilla tjej :) Som vanligt så var det full rulle när man kom dit massa med barn :) underbart. Hann bara träffa mamma,lena,tobbe och söta lilla othilia en jätte snabbis för dom skulle åka när jag väl kom dit, men en snabbis är ju alltid bättre en inget eller hur? :)
Just nu gör vi inte mycket sitter i soffan och kollar på Simpsons, Tommy har ont i huvet stackarn. Hoppas det går över så han mår lite bättre.
Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, eller jo just. Ska tvätta på söndag så tänkte passa på att göra en stor städning också, och öppna upp balkongen och fönster och vädra lite. Kände att jag blev sugen på en riktigt vädring när jag jobbade och det kom in friska vindar :) Så min helg består av städning både på jobbet och hemma :)
Ne nu får det vara nog för idag!

Ta hand om er och ha en skön helg :)

Puss och kram

Älskar dig Tommy <3

_______________________________________________-

UPPDATERA

Läste nyss detta vet inte om ni redan läst lr ej.
Men tycker iallafall att det är värt att läsa!!

http://www.sourze.se/Facebook_The_CIA_front_10653846.asp

En tidig morgon/Uppdatera

Hejsan!

Vaknade idag strax före 6 då pappa ringde och väckte mig, eftersom att mamma började jobba kl 07 idag så skulle jag bege mig hem till mamma o pappa för att se efter Brico, pappa kom och hämtade  mig 06.15 och när jag väl kom hit så kröp jag och brico ner i mammas säng och sov en stund till. Mysigt att kramas med Brico igen. Fast man ska väll egentligen inte ha hunden i sängen men han är ju så go så kan inte låta bli han låg uppe vid huvudkudden med mig och gosade fast bara en stund sen tröttnade han och hoppa ner på golvet:P
Klev upp igen runt kvart över 9, då klädde jag mig sen gick jag och Brico på en promenad. Fy så kallt det är ute, vill verkligen ha vår nu så att sommarn väntar runt hörnet.
När vi kom tillbaka gjorde jag mig två mackor och drack kaffe och började läsa min kära syster Lenas blogg, sedan vidare till kusin Saras blogg har inte haft tiden att sitta ner och läsa så passade på nu. Himla roligt att läsa om deras dagar då man inte träffas allt för ofta.
Ska ta mig till att plugga lite teori snart tänkte jag. Sedan då? finns ju inte så mycket att göra här när man är ensam med Brico rätt så tråkigt blir det i längden att  bara sitta av tiden, men jag hittar nog på något förhoppningsvis:)
När jag kommer hem sen när kan de bli? Så ska jag försöka ta tag i städningen det blev ju inte av igår, orkade verkligen inte. Vill ha lite fint ju, men vem vill inte det. Låg i soffan igår och tänkte på hur jag vill att sovrummet ska se ut, när vi har råd så hoppas jag på att få sätta igång därinne det är ju fortfarande inte klart står kartonger och madrass som inte ska vara där, men just nu spelar det ingen roll när sakerna jag vill ha där inne fattas:P
De andra rummen känner jag mig ganska klar med iaf visst lite bilder och så kan man ju alltid sätta upp men de kommer med tiden. Hallen däremot är jag nog klar med det ända jag vill ha där är en stoor spegel ovanför kistan.
Imorgon blir det jobba och efter jobbet ska jag iväg och köra hoppas de går bra och att jag inte är allt för trött. Förhoppningsvis är det inte super mycket på jobbet så jag får slita som ett djur;)
Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, kanske kommer en uppdatering vi får se!

Ha det bra så länge

Älskar dig Tommy <3


Uppdatering

Ja klockan är nu 15.17 har hunnit med att plugga i lite mer än 1h, ätit lunch och varit på långpromenad med Brico, och börjat spela ett nytt onlinespel får se hur de går;)
Sitter nu och inväntar att mamma å pappa ska komma hem syster ringde nyss och kollade läget och sa att de borde komma snart, får hoppas på de för jag har lite hemlängtan nu och är sjukt sugen på pizza.. Haha lovade Tommy att köpa med mig pizza hem så de blir pizza mys idag ska se på alla tre matrix filmer också hade vi tänkt..
De känns som att det kommer ta upp resten av dagen så de blir nog inge städ idag heller men de hinner jag med fast de skulle som sagt behövas men jag säger inte nej till en myskväll. Ska nog bada också de är så skönt med varma bad.
Känner mig inte riktigt lika uttråkad som tidigare men finns fortfarande inte mycke att göra men promenaden drog mycket energi på både mig och brico så jag sitter här och slappar och brico ligger någonstans i lägenheten och sover:P som vanligt.. haha
Nee en engång nu vill jag ha vår och sommar så man slipper denna kyla och alla dessa otympliga kläder.
Jaha lyssnar på radion och nu är det ännu fler som varslas vilken skit värld vi lever i. De är så sjukt.

Hej hopp

Ha det bra

Älskar dig Tommy <3

En massa strunt prat

Hejsan!

Idag väcktes jag ca 07.15 av att en golvläggare ringde till mig, eftersom att vi har felanmält golvet. Han ville väl bara kolla om någon varit där och skyllde på en massa saker för det tagit sådan tid:S Så han ville komma idag och det var väl okej så länge det var på eftermiddan, men när jag väl låg i sängen och nästan somnat om igen så ringde han igen och ville komma påengång då sa jag nee då får ni komma nästa vecka:P För jag skulle hem till mor och far och vill gärna vara hemma när dom kommer hit.. Måste städa,damsuga och allt som hör de till med. Ska jag vara ärlig så flyger de damtussar här men de gör de ju påengång eftersom att katterna lossar så mycke hår hela tiden, drygt men så är det.
Ja som sagt så har jag varit hemma hos mamma å pappa idag och hjälpt till med brico, fick äta pannkaka :) gott det och en massa godis för det finns de ju alltid där. Fick nya byxor av mamma idag med tack så otroligt mycket du hade inte behövt de men eftersom du inte vill ha stuprörsbyxor så tar jag dom gärna:D dock så va dom typ för småa jag fick lägga mig ner på golvet för att kunna knäppa dom, men det gick bra de med nu har jag töjt dom lite så behöver inte lägga mig på golvet nästa gång ;)
Är ledig imorgon med så då ska jag också hem till mamma å pappa fast tiiidigt på morron mamma börjar jobba kl 07 då så pappsen kommer och hämtar mig, får se kanske tar en promis härifrån med Brico så får han ju morronpromenaden också.
Torsdag-Lördag jobbar jag sedan och på freda fyller ju lilla Linnea 10 år :D alla växer upp så fort men i mina ögon är hon fortfarande den lilla flickan.
Har sökt sommarvikariat på Gavlegårdarna idag med hoppas verkligen att jag får de. De ska ju vara så j*vla svårt att få jobb nu så man blir ju helt galen förstår verkligen inte hur dom tänker att en ungdom ska få ett jobb eller någon alls för den delen, man ska ju ha flera års erfarenhet och hur ska man kunna skaffa sig det då? När man nu behöver erfarenhet inom vilket jobb som helst. Helt j*vla sjukt om ni frågar mig.
Aja ska inte sitta och klaga på det idag.
Måste plugga lite lr ja mycke teori med så jag får mitt körkort snart, och så jag slipper YA är så less nu så jag spyr ur öronen, men om de inte blir fart snart så beställer jag proven själv det kan dom ha klart för sig.
Jaa? vad ska man skriva om nu då? finns nog inte mycke mer jag vill ha sagt har ju bara blivit mest strunt prat men de är ju allt roligt att läsa det med:)
Ne nu ska jag göra nå annat!

Ta hand om er och de ni håller kärt!

Älskar dig Tommy <3

Hej

Idag har jag varit och köpt present till Simon som fyller år imorgon, tänkte gå till studion och fota med Sofi med men de hans inte med.. Jag hade turen att träffa syster Lena hennes Tobbe och Othilia på BR så fick åka med dom hem så jag slapp ta bussen.
Imorgon ska jag jobba igen rätt skönt, hoppas på fler tider bara. Så vi får in lite pengar skulle vara skönt om man fick ett riktigt jobb så man kan börja spara ihop lite så vi kan göra något tillsammans snart åka iväg bara vi två.
Igår fick jag min hayes bok också så de är full fart framåt med pluggning dock så har ja inte börjat riktigt riktigt än men ja har börja småläsa lite iallafall..
Ikväll då? får se de blir nog lugnt som vanligt kanske kollar på Arkiv X filmen om Tommy vill de.. Annars blir de väll tv.

Åh snart har vi varit tillsammans i 1 år kan ni tänka? ett helt underbart år och jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Är det verkligen möjligt? visst att vi har våra stunder där de kanske inte är helt bra men ja från min sida så löser vi de snabbt och kärleken försvinner då ingenstan min kärlek till Tommy stannar i mitt hjärta vad det än gäller. Så är det faktiskt har aldrig kännts så bra med någon förut det känns så rätt jag känner mig verkligen hemma med honom och jag hoppas att han känner lika för mig. :)

Ne nu ska jag dricka kaffe!

Ta hand om er och de ni håller kärt !

Älskar dig Tommy

hmm

Vad ska man göra?

Jobb/Uppdatering

Jaha så har man jobbat och slitit i 2 dagar då det suger, man sliter sönder sig för några få ören som man inte äns klarar sig på. Vart är vi påvägen egentligen? Jobbar extra och får tjata för att få ihop några dagar kan inte få nå fast jobb. Och dom bara varslar fler och fler så det blir svårare och svårare att få ett vettigt jobb som man eventuellet skulle kunna trivas någolunda med. Det är så sjukt.
Vi lever i en värld fylld med regler och beroenden, allt handlar om pengar och vad man kan göra för skit för att tjäna mer pengar. Företagen proppar oss full med falsk information från barnsben och får oss att tro att dom gör något bra.
Ta tex. alla företag som vill hjälpa dom fattiga i afrika ge en 50 lapp hit och dit så får dom hjälpa att gå i skolan och hus och vatten och ja jag vet inte allt skit dom säger hur mycket av den där 50 lappen går till folket i afrika som man så snällt "hjälper" ja inte är det mycket iallafall för den j*veln som sitter högst upp ska ju ha ut sin feta lön. Varför går alla på detta falska beteende? Finns det något företag som gör nå bra ? Ni borde fundera på det. Ge inte bara pengar hit och dit till alla företag kolla upp dom först det är inte så svårt att få reda på vettig information om man orkar bry sig. Men de verkar ju som få av oss har gett upp hoppet vilket jag tycker är fel. Det är aldrig försent för att ändra något till det bättre. Öppna ögonen och släpp tankarna fri det är dags att göra något åt det här nu. Låt inte företag styr dig låt dom inte bestämma hur allt ska vara. Säg ja till ett fritt samhälle där alla har rätt att föra en talan och där allt inte handlar om pengar och makt!
Tycker att ni kan gå in på http://ntp.webblogg.se där kan ni läsa och lära mycket tre seriösa grabbar som vet vad dom talar om och lägger ut bra information och länkar för att du skall kunna förstå vad det är för värld vi lever i och för att föhoppningsvis kan ske en förändring.

Nog om det.

Imorgon ska jag och Tommy gå på "kurs" eller vad man ska kalla det information om en bank från kl 09-18 ojoj säger jag bara hoppas man orkar vara kvar under hela tiden för de värkar bra. Dock så har man ju några funderingar och är lite små skeptisk på att de är så bra som de uttalas.. Litar inte riktigt på de förns motsattsen är bevisad. :)
På söndag ska jag jobba igen usch jag gillar verkligen inte söndagar det är för få som jobbar och för mycket att göra rummen är alltid jätte stökiga och mest bara jobbigt. Man blir rätt så deppig efter att man jobbat en söndag men vad ska man göra då? det är enda dagen vi får OB på ja precis vi får INGEN OB på lördagar bara söndagar och de är ynka 18:- extra i timmen skamligt. Ska även jobba onsdag fick en tid till idag lycko mig eller?:P
Måste även plugga en massa hur ska detta gå? jag kommer snart gå under känns de som vill bort ett tag från allt bara njuta lite. Men som vanligt så kostar det en massa pengar fy.

Ne nu får det vara nog för idag men kom ihåg http://ntp.webblogg.se !!

Ta hand om er och det ni håller kärt!

Älskar dig Tommy <3

Uppdatering

Ne nu blir jag arg! hade inget att göra så gick in på jesper.nu för att kolla om det fanns något vettigt onlinespel då dom ska vara så bra på de. Och vad hittar jag? jo en kategori med namn Tjejspel! va i hela he*vete finns tjej och killspel nu för tiden ? så dåligt de roliga va att "tjejspelen" går ut på att jobba en modebutik och sälja så mkt kläder som möjligt för att tjäna så mkt pengar det bara går och sedan städa och så i butiken. Tänk efter va ger det för budskap till unga små flickor som kan komma över denna hemska sida? Ne jag blir så arg och kolla länkarna.. Snyggast har dom en sida som heter och va är det som ligger på topplistan där tro? Jo halvnakna och helnakna tjejer ne jag tycker inte alls om detta jesper.nu har sjunkit väldigt långt ner i mina ögon nu. Vad har hänt? Det fanns ingen "kill" kategori heller en massa olika och sen tjejspel.. Jag kan verkligen inte släppa de, inte fanns det någonstan att kontakta sida ansvarig heller dåligt väldigt dåligt. Eller har jag fel i mitt tänkande? Hur ser du på detta? Ska det finnas en kategori som heter tjejspel? och ska dessa spel uppmana att tjejer ska bara städa, hålla på med mode och se bra ut? inte konstigt att dagens barn/ungdomar mår dåligt och inte gillar sig själva när detta budskap sänds överallt. Vart de än vänder sig så är det smink hit, högklackat dit, mode kläder och ja jag vet inte allt. Kanske tar jag i? kanske har jag fel? Men jag vill verkligen tro att jag inte är den ända som tycker att detta budskap är helt fel och att det inte borde få gå till såhär. Har aldrig varit någon som tyck om att dränka mitt ansikte i smink att inte låta min hund få andas fritt, har heller aldrig gillat de där med högklackade skor som bara domnar bort fötterna och gör så man får ont. Visst de är upp till var och än att ha vad det vill men varför ska man använda dessa produkter för att andra säger att det är så det ska vara ska man inte använda de produkter som känns rätt för sig själv. Jag vill då inte vara delaktig i detta och vill inte använda saker för att andra säger att det är så det ska vara och för att det är ju mode. Vad är egentligen mode? det kommer ju nya saker varje vecka, varje dag hela tiden ska man då köpa nytt och byta garderob varje dag för att någon sitter och säger att det är SÅ du ska se ut just nu. Tycker bara att det är helt sjukt fel. Nu har jag fått det sagt och ska inte ordbajsa men blir så arg och måste få ur mig detta. Jag kanske inte är den bästa på att formulera mig på ett "korrekt" sätt men jag säger iallafall något istället för att tycka något men hålla tyst om det som de flesta andra. Tala ut!

Ute i fart

Hej hopp!

Har precis kommit hem till mamma och pappa, vi har varit iväg på en liten tripp till Huddik för pappa skulle till nån specialist och kolla sig, han är ju sjuk på nå vis så nerverna vill inte fungera med musklerna. Först fick vi ju besked om att han hade fått en stroke, sen ändra dom sig och sa att dom inte vet vad de är så vi vet inte riktigt han har varit på en massa provtagningar legat i en sånd där tub? vad de nu heter och kollat igenom kroppen, skickat prover till någon specialist i uppsala ja jag vet inte allt men har fortfarande inte fått något svar från läkarna och han börja ju bli värre också. Men vi fick lite hopp om livet idag när han va till den där killen i huddik han har tydligen hand om idrottsskador. Och han sa till pappa att "jag fattar mig inte på läkarna, du har ju värkskada" lr nått liknande kommer inte riktigt ihåg de va nå som satt i nacken så han har blivit söndervärkt. Men iaf så har han fått tillbaka lite kraft i händerna och han gick betydligt bättre nu när vi kom hem igen och hans muskler var även de bra. Så hoppas på en vändning och på att de går bra nu :) han ska på återbesök om några veckor.
Medans pappa va där så åkte jag och mamma runt lite och lyckades hitta både jysk och dollar, har aldrig varit i en sådan stor dollar affär någon gång vi hittade mycket smått och gott som mamma köpte:P tex. en ny fin lampa för 50:- vilket fynd.

Till något annat igår va jag även då hemma hos mamma och pappa, mamma jobbade så jag gick hit och gick ut med brico sen såg jag och pappa på sällskapsresan och längtade iväg till Gran Canaria skulle va sååå underbart om man fick komma iväg på en liten semester känner att jag verkligen behöver de just nu komma bort från allt en liten stund. Men de är ju de att man måste ha pengar till de också och den ekonomin har vi inte just nu tyvärr.
När vi hade gjort de gick jag med Brico igen sen travade jag hem till min älskade älskling satte igång med att städa lite i köket och lagade mat sen belönade jag mig med att slå mig ner i soffan för att kolla på Beck :P hade dock sett den redan men de gjorde inte så mkt de finns ju inte mkt att se på nu för tiden och de sitter man och betalar för fy fan va sjukt!

Imorgon ska jag till syster och hjälpa dom lite de ska sälja radhuset och flytta till lägenhet så de måste fixa upp till mäklarn kommer och knäpper kort vilket dom ska göra på torsdag och de går inte så bra att fixa å dona när dom har lilla Othilia som vill ha uppmärksamhet:P de går nog bra känner att ja är ute och flänger mkt nu är knappt hemma alls känns de som men de är ganska skönt de med så slipper man sitta och tänka på att man aldrig får nå j*vla jobb och en massa annat där till men har sökt en massa och har hitta fler jag ska söka till så jag ska inte tappa hoppet än iallafall för något måste ju dyka upp snart tycker jag.

Nu är det ju februari också och vi borde ju få våran lokal snart som vi ska göra till fotostudio det ska bli roligt härligt att ha någonstans att ta vägen när man vill fota barnen osv.

Ne nu har det blivit mycket hit och dit och huller om buller så nu får det vara nog!

Ta hand om er och de ni håller kärt ni vet aldrig när de är försent.

Älskar dig otroligt mkt Tommy <3

RSS 2.0