Sista april

Hejsan hoppsan!

Jahapp så va det sista april då och fasen vad tiden rusar iväg. Känns som att de va första april igår ju. Men men så kan de gå.
Jag längtar verkligen tills renoveringen är klar nu så vi får tillbaka våran toalett de är ju för hemskt att behöva springa ner på toa hela tiden, man märker ju nu hur bortskämd vi är som har toalett i hemmet och det ska bli så skönt att bli bortskämd igen ;)
Iallafall så va de tre gubbar och pillade inne i köket idag och eftersom att vi fick informationen om att nya ventilationen (stava) skulle ta mellan 2-3 dagar så tänkte jag men nee nu går jag och frågar om de inte är klar snart för de har gått lite över en vecka nu så gick in och frågade dom " hej, hur lång tid kommer det ta nu innan vent. är klar?" dom kollade på mig lite förvånat och svarade "mjaa en vecka"  så sa jag " va? jaha en vecka men det skulle ju bara ta 2-3 dagar ju" fick svaret
neeee. Jaja så kan de gå vet inte varför dom sa 2-3 dagar då i onödan. Vi har inget rum för oss själva och de ser rent ut av förj**vligt ut här. De är jobbigt men det är liksom ingen mening med att börja städa när allt bara står utspritt och så fort dom kommer innanför dörren så blir det skitigt, så får stå ut förhoppningsvis bara en vecka till om dom inte drar ut på de vill säga. Jag tom drömde att jag städade och att det var så otroligt roligt och skönt,  då behövs det verkligen storstädas för jag måste ju vara ärlig och säga att jag är ju den som gärna slipper om de inte behövs;) Men de är ju roligt att se skillnaden och skönt att se hur fint det blir när de är klart och man kan njuta i soffan av den fräscha doften.
De har häller inte hänt så mycket i badrummet idag tycker jag det ser ut som hade hoppats på att dom skulle börja kakla idag för dom bar upp en massa lådor med kakel till väggarna igår men nej då. Jag har nog lite för brottom gillar inte att vänta :)
Nog om de.
Sitter just nu och väntar på att syster ska slå en pling så ska jag fara hem till mamma å pappa, tänkte passa på att duscha medans jag ändå är där ska bli skönt de. Ikväll ska vi hem till syster Jennifer det ska bli trevligt, de som kommer vara där som jag vet om är, självklart, Jennifer, Tony och barna, Jag och Tommy, Mamma och Pappa, Elisabeth, Anders och barna, Lars-Erik och kanske Lena, Tobbe och Othilia. Ska inte glömma att ta med mig kameran idag heller brukar alltid glömma de :P
Iallafall så börjar jag känna mig mycket bättre i förkylningen också snorar inte alls men hostar lite då och då men det kan jag leva med :)
Nee nu ska jag göra annat medans jag väntar!

Ha en bra sista april och gör nu inget dumt ;)

Älskar dig Tommy <3

Förkylning

Hejsan!

Ja nu är de nog förkylningstider många som är förkyldna nu inklusive jag:P Men har iallafall ingen feber nu hade lite smått i morse men de är nog borta nu. Men hostar som en tok idag istället och är mega snuvig rätt jobbigt när man måste springa och snyta sig hela tiden :P
Va hemma idag också ju under ombyggnaden, usch och fy hur det har låtit här hela dagen man hörde knappt vad man tänkte, förstår inte hur Tommy kunna sova i oljudet. Men hoppas att dom inte livlar lika mycket imon för jag känner inte för att gå iväg man orka liksom inte.
Va och besiktade mazdan idag med fick hela 9:e anmärkningar yeeey fick även nåra bra att veta också drygt tur att vi inte använder den nu för har aldrig råd att fixa den.
Hmm har egentligen inte så mycket att skriva så slutar nog nu.

Hadet bra
Natti natt

Älskar min underbara Tommy <3

Lördag igen

Hej hallå!

Nu är man ledig igen vet inte alls när jag får jobba nästa gång trist. Men Ewa lovade att ringa till mig så fort det blev nått så det är ju alltid bra ska eventuellt få jobba på onsdag så kan ju hoppas på de.
Har bara fått jobba 10 dagar den här månaden det suger ganska så hårt för vi behöver ju pengar just nu..
Börjar känna mig sjuk med, hade irriterad hals igår när jag skulle till jobbet men tänkte att det är nog bara sådär morron ont så det går nog över om en stund när man vaknat till men nej då, är jätte irriterad nu och har börjat små hosta och snora och har lätt ont i huvet har tagit en värktablett så de ska kanske hjälpa lite. Får se om de vänder till imon kan ju hoppas för att vara förkyld är det värsta som finns tror jag, men så säger man nog alltid när man är sjuk eller?:P
Nu har det iallafall gått snart en vecka utan toa här hemma usch vad det är jobbigt att inte kunna gå på toaletten hemma i lägenheten och inte kunna duscha här och det ser ut som ja jag vet inte vad, de luktar inte speciellt gott här heller en massa byggdamm och skit i hela köket vi har förövrigt ingen spisfläkt heller hoppas dom sätter in en ny nu då för på våran va det ju nå fett som inte vill gå bort såg riktigt äckligt ut.
Jag verkligen längtar till dom är klara nu så man får tillbaka sitt privatliv och får hem våra bäbisar :) saknar katterna nå otroligt de kan man inte tro jag som va så anti-katter innan jag och Tommy blev tillsammans men nu är de helt tvärtom jag verkligen saknar dom det är såå tomt här och jag tänker på dom nästan hela tiden. Men träffar dom ju ändå varje dag när man gå på toa och så men ändå inte sammasak.
Aja till idag vaknade av att en jätte humla kom in i sovrummet sen kunde jag inte somna om så gick upp och åt halstablett efter ett tag ringde Sofi eftersom vi skulle till alborgen och sa att de va dags att åka om ca 40 min, gick in och försökte väcka Tommy men de va omöjlgt försökte ett bra tag och sen gav ja upp sen försökte jag igen. Sen gav jag upp helt kände att de inte va någon idee för vaknade han inte första gångerna så är de liksom ingen mening att lägga mer tid på det, och eftersom jag själv inte är på topp så spelade det inte så stor roll. Så efter ett tag så fick jag tråkigt och började göra ren utemöblerna som stod på balkongen det blev fint så nu kan vi sitta ute och mysa åt lunch ute där sen när de va klart också :) När jag hade ätit så gick jag in och slog på tv.n inget att se så jag slumrade till en liten stund. Vid 5 tiden kom älsklingen upp och så kollde jag lite medans han spelade cod de är roligt att se på rätt mkt action men kan inte spela själv men det gör mig inte så mycket jag hjälper till på ett litet hörn och säger när jag ser fiender :D
Vi gick sen iväg till Ulla och Lelle och duschade sen for vi iväg till resturang Bali Garden (?) tror de hette så, vi åt middag där med Ulla, Lelle, Lelles dotter Cajsa, Sofi, Baastian, Micke och Tessan de va trevligt och god mat. Sen åkte vi hem hämtade kattmat som vi gick över med till Ulla sen gick vi hem igen och ja mycket mer har inte hänt faktiskt.
Tommy sitter och spelar och jag ska nog gå tillbaka till soffan och kika lite till men va ju tvungen att uppdatera lite.
Får se hur jag mår imorron mår jag bättre och inte hostar och så kanske jag ringer kusin så vi travar till studion men vill ju inte smitta Oliver och Robin inte speciellt när dom precis blivit friska så kanske blir till veckan är  ju ändå ledig så :) Vi får se vad tiden utser.
Nee ni nu får ni roa er med något annat!
Hade så bra
Puss o kram


Älskar dig Tommy <3

Måndag

Godmorgon alla!

Nu håller dom på att låta som tusan här, nu har vi snart inget badrum kvar:O Vi valde ut färg på golvet igår, det blev den gråa, fick välja mellan den och en beige såg dock ut som ful orange och blå. Den gråa va mörk och rätt fin.
Iallafall så satt Tommy upp lappar på dörren itll vardagsrum och kök innan han sov där vi bad om att de inte skulle gå in i köket och vardagsrummet utan att säga till dagen innan då Tommy sover och vi har katterna instängda där, men ändå vaknar jag av att dom klampat in i köket och va påväg in i sovrummet. Irriterande, så jag stoppade dom och sa att ja in i sovrummet kan ni inte gå för där ligger min sambo och sover. Så hoppas dom håller sig borta nu när jag går iväg till mamma o pappa och går med voffen.
Ska börja röra på mig snart. Får se om vi åker iväg och kollar på lägenhet idag med om Tommy orkar och vill då.
Ne nu vet jag inte va ja ska skriva kanske kommer mer sen!

Puss o kram

Älskar min Tommy <3

Lördag

Hejsan!

Idag när efter jag hade ätit frukost på jobbet så skulle jag gå och få mina rum men fick istället för att städa "vanliga" rese rum och kvarliggar fick jag och Linda gå på 200's våning och storstäda rum från byggdamm då den våningen är helt nyrenoverad och fint blir det kan jag ju säga, dock så är det rätt jobbigt eftersom man måste stå upp sen ner på golvet sen stå upp och sen  ner igen ja ni förstår nog vad jag menar, ska hålla på med samma sak imorgon den våningen måste bli helt färdig städad eftersom att rummen ska hyras ut på måndag. Blir nog en tuff dag imorgon jag är helt slut redan nu ju :P Men det går nog bra är ju iallafall ledig på måndag och då kanske vi åker och kollar på en lägenhet får se hur det blir. Renoveringen av badrummet hos oss börjar ju på måndag kl 07.00 usch och fy jag kommer få en hjärtattack när jag vaknar upp av de :/ men men så kan de gå jobbigt att inte kunna gå på toa på morron då nu när jag har urinvägsinfektion med bläää.
Efter jobbet iallafall kom Tommy och hämtade mig och vi begav oss till studion eftersom vi hade invigning idag var inte där så länge men de gjorde inte mig mycket kände mig kanske lite utanför eller vad man ska säga. Kanske inte utanför heller, vet liksom inte vad man ska säga när man kommer och hoppar in mitt i sen hade jag ju inte så mycket som visades upp heller men de gör mig inte mycke skickade med min kusin mina andra bilder som hon skulle kolla på dom som kom från mig ville ju se fler än 3 av mina bilder :D kul att dom vill se iallafall. Men de blev en väldigt lyckad invigning tycker jag det hade varit mycket folk och dom gillade det dom såg. Och tjejerna hade gjort det så himla fint där ni är så duktiga :)
Nästa helg har jag lovat kusin Sara att hon ska få komma och vi ska fota hennes barn lite och även hundarna såklart det ska bli roligt.
Ne nu ska jag nog ta å slappa lite vid tv.n innan jag ska sov ska ju faktiskt upp och jobba imorgon.

Natti
Hade bra
Puss och kram

Älskar dig Tommy mer än ord kan beskriva <3

Fredag

Hejsan!

Så har ännu en dag paserat, dagen började med att jag knappt orkade ta mig ur sängen var så himla trött och ville så gärna ligga kvar under täcket men pallrade mig iaf upp till slut och dunkade ner i soffan innan jag skulle gå till bussen. En glad överaskning var att Linnean min jobbade idag alltid lättare att jobba när Sofi och Linnea jobbar också, blir som inte lika ensamt på nå vis. För det blir de ju när man inte umgås med dom andra på samma sätt.
Iallafall så åt vi frukost så började dagen jag gjorde ett rum sen gick jag in till min chef och ringde till HC som jag blivit tillsagd från rådgivningen att göra, bokade tid och fick komma dit kl 14.00 vilket blev lite stressigt då jag hade 21 rum :O Men jag behövde ju inte göra alla för de jag inte hann med fick Zorica göra för hon hade inga rum att göra bara fixa på den våningen som har varit under ombyggnad. Jag hann iallafall med att göra 14 rum fram till lunch vilket jag tycker är jättebra, hade 7 rum kvar sen som hon fick jag vilket jag hann riva 4 st åt henne.
Jag åkte från jobbet med halv 1 bussen kom hem ringde moder sen klev jag in i duschen man vill ju känna sig ren när man ska till läkarn eller hur?
Det tog ju inte lång tid hos läkarn heller utan han konstaterade ju påengång att jag har urinvägsinfektion men han ville ändå klämma på min mage och de gjorde faktiskt rätt så ont. Så nu har jag fått pencilin? som jag ska äta i 7dagar så hoppas på att det blir bättre nu då. Har ju haft ont i snart 2v nu, skönt att bli av med det.
Imorgon blir det jobba igen men börjar ju 09 imorron ist för 10 som man brukar göra på helgen så att jag kan gå tidigare eftersom vi har invignig av våran studio imorgon så vill du komma är du varmt välkommen. Du kan ju slå mig en signal om du har mitt nummer då men för er som inte har de och känner mig så blir det nog inte allt för svårt att hitta det. Vi kommer ha dropin mellan 14-18. Så välkommen :)
Blev mycket nöjd med de bilder jag valt att visa också ser fram emot imorgon nu.
Ni kan ju även gå in på min fotoblogg och kommentera mina bilder pernillasfoton.blogg.se
Ne nu orkar jag inte skriva mer ska slö kolla på tv innan det blir dags för sängen!

Natti Natti
Ha det så bra
Puss och kram

Älskar dig Tommy <3

Onsdag

Hejsan!

Imorgon börjas det jobba igen men jobbar bara 8 dagar sen har jag inget mer, ska tjata till mig ett nytt schema tänkte jag kan inte gå hemma hela tiden måste ju få peeengar, allt i denna värld handlar ju om pengar så :P
Men till idag vaknade för kanske en timme sen nu sitter och små glor på tv, men de är ju bara skit. Funderar på att klä mig och gå ut en sväng med Snuten så han slutar gnälla, va ju ett tag sen jag va ut med honom nu så.
Jag blir tokig snart dom är och river i allt dom små liven, förstår verkligen nu med vad alla säger att ha katt är som att ha barn som aldrig växer upp:P De är Snuten de, han gör allt han inte får fast han vet att inte får göra de. Kan bli rätt galen på honom ibland.
Skit väder idag men de gör mig inte så mycket då behöver jag inte få dåligt samvete för att jag inte går ut och rör på mig :P haha.
Fick lön idag så ska åka iväg och handla när Tommy vaknar förhoppningsvis så sover han inte allt för länge idag men på senaste har han börjat vakna tidigt faktiskt skönt då slipper jag sitta själv och tråka. Fast ja kan ju gå iväg med men just nu känner jag inte för det.
Tänkte äta pizza idag har jag bestämt blev så sugen igår så de får bli så idag :) undra vad man ska välja då tål att tänkas på.
Usch nu börjar dom snart med stamrusten med :( Kommer förmodligen redan på fredag och förbereder och river badrummet usch och fy säger jag bara vi kommer bli utan toa och utan dusch och även vatten i köket väldigt kul, dom va å satt upp kranar i trapphuset igår. De gillar vi inte. Men har man tur kanske vi får den andra lägenheten? men vi har ju åkt ner till 5e plats nu och åker vi ner en till då får vi ju inte ens nå erbjudande ingen chans alls på den. Men det löser sig nog.
Nee nu får det vara nog.

Ha det bra
Puss o Kram

Älskar dig Tommy <3

Måndag

Hejsan.
Jahapp så var påsken över då, fått någon dag med fint väder med underbart. Men idag är det gråmulet igen trisst :(
Vädret ändrar på sig hela tiden just nu de är så himla tråkigt så de är inte sant åt det. Men men..
I fredas så va vi hemma hos mamma å pappa nästan hela dan de va väldigt trevligt hela familjen va där. Efter att vi hade ätit tacos så åkte jag och Tommy å köpte en ny bil :D:D en volvo 240 weeho en babyblå den är fin. Sen efter det åkte vi tillbaka till mamma å pappa prata en stund sen gick jag, Tommy, Simon och Samuel ut med Brico och gud så barna sprang.
I lördags så var vi hemma hos Annelie och Lars-Erik och åt påskmiddag hela gänget det var också trevligt måste jag säga väldigt god mat bjöds det på, sen åkte vi hem till mamma å pappa. Jag, Tommy och pappa gick en promenad med Brico tillsammans de va mysigt och skönt väder ute ändå fast de va lite kallt.
Igår va det ju underbart väder ute så vi passade på att pilla lite med bilen innan vi skulle hem till Tommys mamma å käka. Efter vi hade ätit där så spelade dom poker och min älskling vann :) duktig hann. Sen for vi hem till Micke och Tessan och där blev det grillning och vitlöksbröd jag kan nog äta ihjäl mig på vitlöksbröd det är ju så gott :)
Nu sitter jag här och glor ut på de dåliga vädret och tittar lite smått på tv men de är ju  bara skit. Ledig fram till på torsdag sen så börjar jag att jobba igen.
På onsdag får jag lön :D då ska vi köpa lite grejer till bilen och fixa lite köpa nät till balkongen också så katterna kan vara ute och så man kan ha balkongdörren öppen, ska bli skönt har ju inte ställt ut nya balkonmöblerna än så de får bli då med.
Nee nu ska jag göra annat.

Hade bra
Puss o kram

Älskar dig Tommy <3

Torsdag

Hej hallå.

Torsdag igen då, jag var med Tommy och jobbade inatt trevligt trevligt, när vi var klara lyxade vi till det lite och åkte till gdg och köpte macka,läsk och glass sen åkte vi hem och gotta :) Så mysigt att få vara med varandra sådär även fast det är "jobb" men de gör inte så mycket för mig för jag gör det ju faktiskt frivilligt + att jag för motion :) och alltid underbart att få tillbringa mycket tid med den du älskar ju.
Somnade kanske runt 8 tiden lr nått? vid 10 ringde j*vla telefonförsäljare usch sen vaknade jag några gånger till för de var så varmt i sovrummet klev upp runt 14.
Jag låg i soffan och drog mig medans jag försökte ringa till mamma å pappa sen vid typ 4 kanske åkte vi dit och hämtade gardiner som mamma ville ha manglade fixade de åkte hem till dom igen så Lena kunde hjälpa mamma å byta, när vi kom dit höll Lena på att putsa fönstrena och de blev jätte bra, Lars-Erik va också där trevligt :)
Men vi stannade inte länge skulle iväg och handla och käka innan vi skulle tillbaka för att gå ut med Brico pojken.
Annars har det inte hänt så mycket idag, sitter vid dumburken just nu inte mycket att se måste jag säga, funderar på att ta ett varmt skönt bad även fast kl är rätt mycket, sen ska jag nog drick antingen en kopp te eller varm choklad och äta någon macka myspys:D
Imorgon vet jag inte alls vad som händer än Tommy är ju ledig inatt så underbart, men på lördag ska vi iallafall hem till Annelie och Lars-Erik och äta påskmiddag med resten av skaran det ska bli trevligt att träffas.
Har egentligen inte mycket att skriva så slutar nog här.

Natti Natti

Puss och kram

Älskar dig Tommy <3

Tisdag

Hejsan!

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen men så kan det gå:P
Har varit suuuper fint väder och de är ju så underbart skönt, igår va jag hemma hos mamma å pappa typ hela dagen satt ute i solen och hade det skönt, fick även träffa mina go ungar :D Sen efter de åkte jag och Tommy iväg å handla lite snabbt hem och käkade sen så gick vi iväg till studion med Tommys mamma och hans moster, fick lära mig hur utrustningen funkade och så, snacka om att man har blivit ringelrostig kan inte ens min egen kamera riktigt om jag ska vara ärlig men har aldrig använt  mig av en Minolta heller så, men de gick bra och va faktiskt riktigt roligt.
Idag klev jag upp typ 08.40 klädde mig och så sen travade jag iväg till mamma å pappa och fy vilket dåligt väder de har varit idag men de ser faktiskt ut som de kommer spricka upp nu -hoppas-  åkte hem med tobbe sen och till min förvåning så va älsklingen vaken så vi drack kaffe sen satt jag vid datorn en stund pratade med systeryster sen fixa ja med lite disk och begav mig in i badrummet och gjorde rent toa,handfat och badkar och så duschade jag så skönt nu är badkaret verkligen renskrubbat :)
Och ja nu sitter jag här och har fått världens drygaste hicka :(  Om ett tag är det Gilmore Girls de ska ses, vet inte men tycker verkligen om den serien blir så glad på nå sätt när ja ser på de, och självklart får man ju inte glömma kaffet till :D
Imorgon står det studio på schemat Linnea ska nog följa med också, och så ska jag fota Othilia och kanske Lena och Tobbe om dom vill ha en familjebild. Vi ska nämligen ha invigning snart inte nu på lördag men nästa ändå mellan 14-18 så vi ska ha lite bilder att visa upp och ja har ju inte knäppt några än så ska ta och göra de :)
Nee nu ska ja pyssla med annat försöka bli av med den här j*kla hickan med.
Ha det så bra just ni kan kolla in http://pernillasfoton.blogg.se där kommer ja lägga ut lite bilder här framöver kommentera gära :)

Puss o kram

Älskar dig Tommy <3

RSS 2.0