Helg

Ja helg igen då dock så känns de som man har haft en jääääätte lång helg nu, va längesen ja jobbade men de har vart skönt att bara va hemma och slappa.. Börjar jobba nästa vecka på tisda så jobbar ja den veckan sen är ja ledig i 2 veckor, då ska vi åka iväg jag och älsklingen:) sen jobbar man till sista september.. sen får vi se hur de går, om jag blir kvar eller om de blir nå annat jobb..
Jag och Tommy körde kusin Anna och hennes två arbetskompisar till öregrund idag dom skulle på personalfest, så har nästan nyss kommit hem Tommy ligger och sover på soffan och jag vet inte riktigt vad ja ska hitta på men någe gör ja nog:P
Väntar på att gavlegårdarna ska höra av sig om lägenheten också ingen som hade tackat ja på den så hoppas nu att vi får den då blir de flytt första september.. skoj skoj :D ser verkligen fram emot att flytta till en 2a så man får ett sovrum de betyder mkt de, så man kan gå undan och vara för sig själv lite och kunna sova riktigt utan att störa varandra..
Ja jag vet inte riktigt vad ja ska skriva mer... Men de kommer väll mer sen nån gång :D
Ha det så bra så länge och ta väl hand om dig:D

Puss på er

Älskar dig Tommy

Idag

Idag kl. 17.00 ska jag och Tommy å kolla på en lägenhet :D en 2a på styrmansgatan  36 :) weeho.. hoppas att den är fin så vi kan flytta dit:) om vi tar den och allt går som de ska så är de inflyttning 1 september.. skulle va underbart faktiskt..
Har beställt kör tider också 5 st men får köra med någon annan igen nu.. helt otrolig jag har haft hur många olika som helst nu.. aja sånt är livet..
Jag vill bara att kl ska rusa iväg nu så att ja får väcka tommy så vi kan gå å kolla på den :)
Midsommar är de ju den här helgen också, vet inte riktigt vad vi ska göra med något hittar vi väll på får se vi kanske åker ner till Nora, får se vad som händer och sker..
Har väll egentligen inte så mkt att skriva men ville bara uppdatera lite..
Ska göra något annat nu så tiden går lite fortare
hade bra

Puss och kram

Tommy <3

Jag älskar dig<3

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.

Så sagolikt det är, att se morgondimman lätta.
När mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr,
en kylig morgon bris, sakta sveper genom rummet.
Jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till.

Stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland,
stunder av lycka att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska &
att älskas vår kärlek varsamhet, är det vackraste jag vet.

Det vackraste som finns är att vara någon nära,
när månen lyser klart över skog och mark så underbart.
Jag ligger här brevid och jag känner hur du andas
att älskas utav dig är det vackraste för mig,

stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
stunder av lycka, att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska &
att älskas, vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet.

Du ligger här brevid och jag känner hur du andas,
att älskas utav dig är det vackraste för mig.

Jag älskar dig Tommy <3

Fullt upp

Hej hopp..

Har jobbat lite igen nu, jobbade igår, idag och ska jobba imon.. På fredag ska jag först till bomhus och ha brico, sen vidare på Sofis student :) sen på lördag ska jag och fota ett bröllopp jag kan ju säga att jag känner pressen:P men de ska nog gå bra de är syrrans kompis Maria som ska gifta sig så de är ju inte någon okänd vilket är skönt eftersom att jag fortfarande är nybörjare.. Tur bara att jag fick min kamera:)
De blir ganska fullt upp dom här dagarna kan ja ju säga plus att jag verkligen måste städa här för de är inte fint nu kan ja ju säga..
Trött är jag också, hoppas bara att jag inte håller på att bli sjuk har varit röd i ögat i 3 dagar nu fast de börjar lägga sig tur de.. Men igår när jag skulle sova så trode jag nästan att ögonen skulle sprängas eller nått för de dunkade i dom som f*n..
Skrev nytt anställningsbevis igår med till sista september :D underbart kommer att jobba en hel del i sommar hoppas på en bra lön bara :) ska vara ledig v28 och 29. Får se hur de blir för Tommy nu eftersom att han kanske får jobb på sita då blir de inte mkt ledigt för honom om han har tur så får han vara ledig v 28.. dom vill ju egentligen att han ska börja nu men nu kan han inte sluta på tidningen inte än.. håller tummarna på de bästa :)
Måste verkligen sätta igång och få mitt körkort snart jag blir ihjäl tjatad snart ;P fast jag vill ju självklart ha körkort med, men när man jobbar så blir man ganska slut och vill ta de lugnt när man väl är ledig men ska samla mina krafter :P
Ne nu blir det nog sängen snart ska kolla om Tommy vill vakna eller sova mer först:P
Men hadet bra alla och gör inget jag inte skulle gjort;)

Älskar dig Tommy <3

trött

Hej hopp!

Har jobbat idag hade mer än gladeligen varit ledig kan ja säga, är hur trött som helst hade jätte svårt att sova inatt så har bara sovit typ 2-3h allt som allt...jobbigt värre.. men som tur var så behövde ja inte ta bussen imorse för min söta lilla älskling körde mig :) ja har bra tur jag..
Hade hoppats på att vara ledig typ resten av veckan nu men nej nej ska jobba imon med:P men man ska väll inte klaga antar ja de blir ju pengar iallafall, men nog är de skönt att vara ledig ibland också..
Skulle ha tvättat idag med men blev ju inget av de heller.. får tvätta en annan dag helt enkelt..
hmm jaaaaa när ja är ledig sen v28 och 29, så kanske vi ska åka iväg till tyskland,amsterdam och kanske nå mer stans om vi hinner:) skulle va skoj vi ska biila:) hoppas de blir så vi har inte riktigt bestämt oss till hundra än bara pratat om de.. :P
Jajaaa ska nog ta och vila en liten liten stund nu..

Puss o kram

Tommy <3

RSS 2.0