glädje och sorg

Ja den här helgen är de en massa glädje men även en massa sorg.
Va hem till mamma å pappa igår kväll för att hämta bilen, till min stooora förvåning så fick ja veta att dom hade fått in pengarna från sita eftersom att pappa sålt firman. :)
Sen så tänkte ja prata med dom om kameran som ja ville köpa, så ja o tommy va ut med hunden sen skulle vi prata mer om det.
Då fick ja veta eller ja jag FICK den i förskottspresent av  hela familjen :D tack så otroligt mkt.. Iof så fyller ja ju inte förns i november så de är en jävla förskottspresent men iallafall så underbart grät en skvätt i bilen idag för att ja blev så lycklig:)

Har även varit på begravning idag de va ju mindre kul, Elis farfars bror han kom hem från kanada i veckan så då blev det begravning idag den var jätte fin med fina psalmer och en jätte bra präst.

Efter kyrkan så åkte vi iväg till långbro för att fick lite de är ju så otroligt varmt ute men de va mysigt men släkt man inte ofta träffar och fint väder att sitta ute i. 
 
Tommys bror fyller år idag också så grattis Micke, vet inte riktigt vi skulle ha varit där kl 3 tror ja men tommy vägrar ju vakna och ja orkar inte bry mig mer nu för ja har försökt väckt han flera gånger men han blir bara sur, så nu skiter ja i det. hans eget fel:P

Imorgon ska ja jobba igen också sen är ja nog ledig hela resten av veckan skulle ja tro de skulle vara jätte skönt att få vila ut riktigt känner att jag är slut i hela kroppen skulle bara kunna ligga och sova hela dan idag tror ja.. men men nu har ja bättre saker för mig så vi hörs !

Puss o kram!

Tommy min Tommy <3

Onsdag

Hej hopp!

Så har man börjat jobba igen då, rätt så skönt att jobba ändå de känns som att man gör nått av dagen och man får mer energi känns de som..
Städade lite när ja kom hem också medans Tommy sov och innan ja väckte honom:P så nu är de lite finare här igen.
Håller på med mat nu väntar på att köttfärslimpan ska bli klar så ja kan göra sås och äta sen :)
Ska nog bli gott får la se är ju första gången ja gör de så ja har inte så stora förhoppningar om man säger så;P
Passade på att städa köket också medans ja gjorde maten så nu har vi ett fint kök också:D
Får se om man kanske går ut och går ikväll har sår på hälen så de gör ont att gå i skorna så kanske inte blir nått av med de..
Fick ledigt också v 28-29 såå skönt att veta att då är jag ledig och hon ringer inte in mig på jobb så skönt:)
Då ska vi åka bort kan inte vänta så skoj :)

Aja nu ska ja kika på maten!

Hade bra alla :D

Tommy du är den bästa <3

Ledig :)

Jag fick vara ledig idag faktiskt väldigt skönt måste ja säga få vila ut kroppen lite efter helgens slit :)
Men ska jobba imon igen och jobbar fram till på lördag rätt tufft men de ska nog gå bra, vad gör man inte för att få le lite när lönen kommer sen?;P
Fick sova ända till halv 11 idag då vaknade ja å kunde inte sova mer så gick upp på toa sen så klädde ja på mig och gick ut å gick i en timme ungefär va till affären och handlade lite med..
Sen så åt ja en morot när ja kom hem ringde till mamma sen satte ja mig i soffan vid datorn en liten stund.
Efter de så blev de ett varmt och skönt bad och nu sitter jag här igen, kollar på unga mödrar och väntar på att klockan ska bli typ 3 så ja kan väcka Tommy :)

Ja jag vet faktiskt inte vad ja ska skriva är lite tråkig av mig kanske:P
eller jo ska försöka bygga upp en hemsida så ja kan lägga ut mina bilder, får se hur de går med de :P men de skriver ja mer om sen när de börjar närma sig så ni kan gå ut och kika :)
Får se nu också om ja får köpa kameran på avbetalning isf gör ja de lr ja betala den på typ 3 ggr lr nått, hoppas de är ju snart dags att fota bröllopp så måste ju ha något att fota med annars blir det lite svårt måste ja ju säga:) men de löser sig nog..

Aja ska göra annat nu hade bra alla!

Tommy jag älskar dig ;) <3


Lördag

Hejsan svejsan:)
Sitter i soffan helt ny duschad helt underbart skönt, väntar på att Tommy ska duscha klart så ska vi åka iväg och gratta farmor..
Har jobbat idag och ska jobba imon med så de blir ju ingen sen kväll idag, ska ev gå till Tommys kompis Tobbe senare ikväll får la se hur de blir.
Mors dag imon med så då blir det väll hem till mamma å pappa en sväng efter jobbet vi kanske ska till Tommys mamma imon med spela poker de lät då så iallafall vi får väll se imon.
Jobbar månda,tisda och onsda med så är ja ledig torsda,freda så jobbar ja lörda, skoj skoj att man jobbar två lördagar i rad men så kan de vara de är ju pengar så man säger ju inte nej precis.
Ska nog försöka att gå ut och gå lite också så man rör lite på sig kanske man får lite bättre motion :P skulle ju behövas fram till hösten när man börjar dansa igen :D
Går framåt med att sluta röka också iallfall känner inte de här behovet längre men visst blir man sugen spec när andra runt omkring en röker.. Men jag kan nog klara de nu känns det som :)

Ne nu låter de som att älsklingen börjar bli klar. Så ska göra lite annat nu

Puss på er

Jobb jobb och åter jobb:)

Hej hopp i galopp :)

Har jobbat idag, jobbade igår med och ska jobba imon, känns faktiskt skönt att få jobba lite även fast man inte alls känner för det när man kliver upp på morron lr innan man ska sova på kvällen.. Men just när man är där och när man kommer hem är det skönt, och självklart när lönen kommer:)
Ska få jobba en hel del nu med så de är ju bra..

Den 23 ska jag på begravning också mindre kul:/ farfars bror Elis dock så har jag bara träffat han 2 ggr men de är ändå farfars bror och de va en del som man hade kvar från farfar, iof så bode ju han i Kanada och har inte varit i Sverige mkt sen han flyttade dit för en massa massa massa år sedan..
Vi som hade sett fram emot att hinna hälsa på honom och få se hur han hade det men de går ju tyvärr inte nu men är glad för den lilla tiden jag fick med honom..

Jag och älsklingen ska snart åka och stor handla han ska bara dricka upp sitt kaffe först, han är så underbar min Tommy:) ni ska se hur sött han sitter och ler nu när han ser på simpsons :) åh jag är sååå kär:D blir mer och mer kär för varje dag som går blir förvånad att det går jag trode inte man kunde bli så här kär men det är bra :)

Ja annars har jag nog inte så mkt att skriva eller jo vi va å kolla på en ny bil igår en Civic R nått eller hur det nu stavas och heter vi vill ha en sådan båda två så förhoppningsvis så får man ett fast jobb snart så vi kan köpa den, förstå den är hur fin som helst och tuff och sprillans ny ingen annan har kört runt och lolat i den :D skoj.. Men vi får se än så länge är det bara drömmar men förhoppningsvis så blir det verklighet :)

Ajaj ska göra annat nu ta hand om er nu!

Puss

Tisdag igen

jahapp så vare tisdag igen då, tur att det inte går lite fort veckorna nu..
tyckte såå synd om älsklingen inatt när han skulle iväg och jobba jätte trött och så startat inte moppe fan så han fick ringa till jobbet och som tur var så kom dom och hämntade upp han... vet dock inte hur han kom hem stackarn fick nog gå:( får se sen när ja väcker han..
åh ja har världens ondaste skavsår på hälarna vi gick från brynäs till bomhus i förr går i högklackat iof så får ja ju skylla mig lite själv då men fan va ont de gör, usch..
ska jobba imorron, eva ringde för ett tag sen.. kanske man får lite pengar nästa månad också.. men tomie får ju tillbaka mkt pengar på skatten också de är nice:)
åh ja å tomie kanske hade den mest tråkigaste dagen ever igår fyyyy fan, typ dagen gick ut på att regga till gratis bingo sider och så satt vi å spela bingo i nåra timmar, sen glodde vi på 2 filmer typ.. wej så skoj..not:P
aja vet inte  va ja ska skriva mer kommer väll nått sen nån gång när nilea skäller på mig, hehe :D

Puss på er


Lördag

Hej hopp!
Lördag idag då är hemma hos tommys mamma nu dom spelar pooker... sen kanske dom ska spela paintboll vill ja inte utsätta mig för:P
De är soligt och fint väder idag med brände mig lite igår när ja va hemma hos mamma å pappa å solade mig, fick vara hundvakt igår en stund medans mamma å pappa å lena va ute och käkade... de gick la bra men kom inte hem förns typ halv 11 lr nått sådant..
Ska dit senare idag med och grilla lite ska bli gott pappa har köpt super grillen också kostade typ 5000:- svin dyrt men så  kan de gå.
Jag och tommy va ut till eskön här om dagen igen också de är så myspys där :)

Men ja kommer inte på nå å skriva så nu blev de bara bajs ord igen men de får ni leva med:D

Puss hej

Solsken

Hej hopp !

Ja de har varit riktigt fint väder nu dom senaste dagarna det gillar vi:D dock lite molningt idag vilket va ganska trisst men sånna dagar behövs väll också tänker ja..
Skulle ha varit med Linnea till b-skogen idag och bara varit lite men de blev ingen sol och ja vaknade inte förns vid 3 tiden idag shiit att man kan sova så länge egentligen iof blev de ju väldigt sent igår lr rättare sagt tidig morron innan ja somna men iallafall..
Har inge pengar på mobilen heller så kan inte ringa till lillgumman men vi får ta det en annan dag :)
Har bara slappat idag annars faktiskt ganska skönt, har dock börjat må lite små illa efter maten inte lika roligt kanske men de går väll över snart.

Ska jag vara helt ärlig så har jag inte alls mycket att skriva inte så mkt som har hänt mig på sistonet, så de blir mest en massa bajsord:P

Mamma va in och tog bort skruvarna ur benet igår så nu har hon ont igen stackarn ussch va jobbigt men hon hade tur som fick operationen fast de gick in i stejk igår.. :)
Jag tror dock inte att dom kommer att komma så långt med strejken men man kan ju hoppas för deras skull jag skulle själv tycka att det var pinsamt om det inte gick vägen efter all uppmärksamhet man kastat till sig, all media är vända mot en osv, så blir allt bara skit i slut endan ussch nej jag håller mig utanför de där..DFf

Från det ena till de andra snart är de sommar uuuuunderbart jag längtar så otroligt mkt efter riktigt värme och sol och sköna dagar som man kan åka iväg och bara vara på:) sånt gillar jag..
Så ska vi ju åka till Tomies stuga i sommar också spännande :) blir nog skönt skulle ja tro vad tomie har berättat om det iallafall, just de ja när ja ändå pratar om Tomie så klippte ja han här om dan de blev fint <3 kanske hur het som helst är han :D om ni har tur kanske de kommer en bild i framtiden..

Jaaa ne nu har kan ja inte kasta in mer bajsord tror ja så hade så bra alla:D

Puss


RSS 2.0