Snart så

Hejsan!

Då var det måndag och ny vecka igen, fast ja måndagen är ju snart över. Har inte gjort så mycket alls idag har spelat lite med Tommy sen har jag varit nere hos syster Lena och Othilia och busat lite, alltid lika trevligt :)
Imorgon ska vi till vetrinären med Lucifer igen, hoppas det går bra hans sår är mycket mycket bättre och knappt nå sårskorpor kvar :) Det känns otroligt skönt faktiskt, trode ett tag att vi skulle behöva tabort honom för det såg så jäkligt ut och han bara sov och mådde inte alls bra, men nu börjar han bli sig själv igen han kommer och gosar som aldrig förr och har börjat busat med det är jätte roligt att se faktiskt.
På onsdag ska jag jobba igen också får se om jag får några mer tider efter det har ju fått ihop några dagar iallafall den här månaden vilket är skönt eftersom vi köpte en ny dator nu också för min gick ju sönder igen.
Mamma och pappa kommer hem på söndag också, tänk att dom har varit borta i Kina en hel månad, det ska bli både roligt och spännande att träffa dom igen för att se hur det är med pappa, man ser ju faktiskt inte på samma sätt över internet som irl.
Men som det värkar så gör han ju framsteg iallafall, det kanske inte är super mycket men man märker att det hänt något för han ser inte lika kotig ut och han går inte alls lika framåt böjd som innan han åkte + att man inte behöver hålla i han i händerna nu när han går heller.
Hoppas ju på att det är fler som tar chansen och åker iväg till Kina och tar hjälp med stamceller och det är ju inte bara det heller utan det är även en massa träning och akupunktur också.
Man kan aldrig tänka sig i livet att något som detta ska drabba någon i sin närhet det är bara ungefär 200 personer om året som insjuknar i ALS det är inte alls mycket. Innan pappa fick diagnosen så hade man ju aldrig hört talas om det ens. Det känns helt overkligt. Men på något konstigt sätt så lär man sig att hantera det man måste även fast det är jobbigt och man inte vill inse. Har fått höra från många håll att vi är väldigt starka allihopa i familjen men det måste man vara man måste vara positiv och ta dagen som den kommer annars kommer man inte överleva, visst att vi är starka men den som är starkast och som jag ser mest upp till är pappa som är den som får lida.
Ne nu får dom ta och komma hem tycker jag :)
Ska ta och göra lite annat nu.

Ha det så bra och ta hand om er och de som ni håller kär !

Puss och Kram

Älskar dig Tommy <3

Måndag

Japp så var det en ny vecka igen, helgen har varit rätt omtumlande för er som vet, ja ni vet ju varför jag vill inte skriva om detta i bloggen. Men även lite brejk med lycka då min underbara Tommy fyllde hela 25 år.
Pappa gör framstek i Kina också vilket är underbart att se, hoppas verkligen för hans skull att det håller i sig också, imorgon Kinesik tid kl 9 får han den andra injektionen av stamceller alltså ungefär kl 3 inatt här, det ska bli spännande, hoppas att allt går bra för man kan ju inte låta bli att vara nervör och orolig. Ska prata med dom imorgon får se om jag orkar hålla mig vaken vilket jag nog inte gör men är jag vaken runt 2, 3 tiden så kanske jag har ork och tid att prata med dom annars imorgon när jag vaknar.
Imorgon kl 13 ska vi till vetrinären med Lucifer också får se hur det går hoppas att dom har något svar till oss, vill inte ta bort honom men som vi ser det nu och som vi ser hur dåligt han mår så verkar det inte som att vi har något annat val för tillfället.
Snart ska vi äta mat och se någon film har inte bestämt oss än vad det blir får se, vi gjorde nästan en lasagne till middag idag fast istället för lasagnplattor tog vi pastasnäckor :P Hoppas det blir gott.

Ne nu är jag riktigt hungrig så ska gå och kolla om maten är klar.

Ha det bra ta hand om varandra

Älskar dig Tommy <3

Städ/Tvättdag

Hejsan hoppsan!

Så var det ännu en fredag då, håller på att tvätta och städa här så vi får det fint till imorgon eftersom att min kära Tommy fyller hela 25 år då :) Grattis älski <3
Fast ja just nu har jag ju tagit en lite paus då men det är en annan historia. Tommys pappa var här i förrgår och firade Tommy, han fick Män som hatar kvinnor :) det var faktiskt en bra film även fast jag var lite skeptiskt mot den i början Tommy har dock inte sett den än men jag lånade den av syster Elisabeth förr har iof inte lämnat tillbaka den än men det kommer.
Har hunnit med att prata en snabbis med Mamma, Pappa och Anna också innan jag sprang ner och började tvätta tänkte att vi skulle ringa till dom imorgon också dom som vill prata med dom då såklart  :) Tänkte att pappa skulle få se Bricko också kan tänka mig att han saknar ponken. Ska eventuellt lämna katterna hemma hos Tommys mamma ikväll så att Lucifer slipper sitta instängd och bli stressad av allt folk nu när han inte mår bra, funkar det att ha dom där nu när Sofis katt Visa är där med så ska jag passa på att ha Bricko hemma ihelgen, min lilla mysgubbe :)
Nee nu ska jag göra lite annat.
Ha det bra så länge.

Puss o Kram

Tommy <3

RSS 2.0