Ute i fart

Hej hopp!

Har precis kommit hem till mamma och pappa, vi har varit iväg på en liten tripp till Huddik för pappa skulle till nån specialist och kolla sig, han är ju sjuk på nå vis så nerverna vill inte fungera med musklerna. Först fick vi ju besked om att han hade fått en stroke, sen ändra dom sig och sa att dom inte vet vad de är så vi vet inte riktigt han har varit på en massa provtagningar legat i en sånd där tub? vad de nu heter och kollat igenom kroppen, skickat prover till någon specialist i uppsala ja jag vet inte allt men har fortfarande inte fått något svar från läkarna och han börja ju bli värre också. Men vi fick lite hopp om livet idag när han va till den där killen i huddik han har tydligen hand om idrottsskador. Och han sa till pappa att "jag fattar mig inte på läkarna, du har ju värkskada" lr nått liknande kommer inte riktigt ihåg de va nå som satt i nacken så han har blivit söndervärkt. Men iaf så har han fått tillbaka lite kraft i händerna och han gick betydligt bättre nu när vi kom hem igen och hans muskler var även de bra. Så hoppas på en vändning och på att de går bra nu :) han ska på återbesök om några veckor.
Medans pappa va där så åkte jag och mamma runt lite och lyckades hitta både jysk och dollar, har aldrig varit i en sådan stor dollar affär någon gång vi hittade mycket smått och gott som mamma köpte:P tex. en ny fin lampa för 50:- vilket fynd.

Till något annat igår va jag även då hemma hos mamma och pappa, mamma jobbade så jag gick hit och gick ut med brico sen såg jag och pappa på sällskapsresan och längtade iväg till Gran Canaria skulle va sååå underbart om man fick komma iväg på en liten semester känner att jag verkligen behöver de just nu komma bort från allt en liten stund. Men de är ju de att man måste ha pengar till de också och den ekonomin har vi inte just nu tyvärr.
När vi hade gjort de gick jag med Brico igen sen travade jag hem till min älskade älskling satte igång med att städa lite i köket och lagade mat sen belönade jag mig med att slå mig ner i soffan för att kolla på Beck :P hade dock sett den redan men de gjorde inte så mkt de finns ju inte mkt att se på nu för tiden och de sitter man och betalar för fy fan va sjukt!

Imorgon ska jag till syster och hjälpa dom lite de ska sälja radhuset och flytta till lägenhet så de måste fixa upp till mäklarn kommer och knäpper kort vilket dom ska göra på torsdag och de går inte så bra att fixa å dona när dom har lilla Othilia som vill ha uppmärksamhet:P de går nog bra känner att ja är ute och flänger mkt nu är knappt hemma alls känns de som men de är ganska skönt de med så slipper man sitta och tänka på att man aldrig får nå j*vla jobb och en massa annat där till men har sökt en massa och har hitta fler jag ska söka till så jag ska inte tappa hoppet än iallafall för något måste ju dyka upp snart tycker jag.

Nu är det ju februari också och vi borde ju få våran lokal snart som vi ska göra till fotostudio det ska bli roligt härligt att ha någonstans att ta vägen när man vill fota barnen osv.

Ne nu har det blivit mycket hit och dit och huller om buller så nu får det vara nog!

Ta hand om er och de ni håller kärt ni vet aldrig när de är försent.

Älskar dig otroligt mkt Tommy <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0