Ny vecka, nya tag

Ja så går vi in i en ny vecka igen då, herregud veckorna bara ramlar förbi.
Idag var jag och Julia på babysim igen, hon är så duktig så och tycker att det är roligt så det känns väldigt bra. Det blev inte bortslängda pengar iallafall :)
Och som jag skrev förra gången så fick hon ju vaccinationsspruta och hon va hur pigg som helst, men sen kom febern fy vad hemskt det var hon blev jättedålig ville inte sova bara om hon fick ligga mot mig. Lillagumman min det gjorde så ont i mig. Tur att man visste varför hon hade feber iallafall :)
Har börjat med gröt till henne nu också det går fint men idag blev det inget för hon somnade innan, hon har varit lite små grining idag faktiskt fick inte i henne mkt av morotspurén heller, går säkert bättre imorgon igen :)
Tycker att hon växer för varje dag som går nu, så roligt att se dock inte lika roligt att hon börjar få sånt humör ;) Men det är ju en del av charmen också. Imorgon ska jag gå på mitt första träningspass också, har nämligen köpt mig medlemskap i friskis och svettis så nu jäklar ska jag börja mitt nyttiga liv tänkte jag ;P Så imorgon ska Julia och Tommy vara själva hemma i nästan 2h får se hur det går har ju bara hänt typ 2 ggr tidigare, och nu kommer det bli ca 2ggr i veckan. Känns bra att dom får bygga upp en relation utan att jag är i närheten och kan ta över. Kommer bli bra för oss alla tre tror jag :) Nu är det ju så lätt att jag tar över och får göra allt, tommy vill inte byta blöja gärna men är jag borta har han ju inget val ;)

Blir lite hoppigt nu men kom på att jag va ner till stan efter simningen och köpte en ny leksak till Julia även gosedjur en hund kunde inte låta bli den var så mjuk och mysig plus att hälften av pengarna går till sosbarnbyar, det är ju bra har ju inte möjligheten att skänka pengar så det blev ju bra har man hjälp till lite iaf ;D köpte även två nya byxor, en body och en dreggelscarf från Lindex. Tyvärr får ni inte se någon bild för jag har inge batteri kvar i kameran men knäpper sen när hon har det på sig så får ni se iaf :)

Nu är det bara två dagar kvar till tatueringen ojoj säger jag bara hur ska detta gå :P ni får hålla utkik så ska jag lägga upp en bild på hur det blev sen :) Men nu blir det nog till att krama kudden lite och hoppas på att donnan fortsätter att sova sött :)

Ojojoj

Nu var det bra längesen jag skrev något. Kommer faktiskt inte ihåg vad jag skrev i mitt senaste riktigt inlägg.
Det har iallafall hunnit hända en hel del gissar jag på.
Julia har hunnit bli hela 5månader oh min lillatjej börjar bli stor :) Hon kan rulla runt helt nu från rygg till mage, från mage till rygg fast från mage till rygg gjorde hon ju jättetidigt.
Hon kan typ sitta helt själv, lr ja hon kan faktiskt sitta helt själv men om hon tappar koncentrationen eller så då tippar hon. Men snart behöver hon nog inte koncentrera sig så mycket på längre heller faktiskt :)
Hon försöker resa sig till sittande länge från ryggen också men hon som orkar inte riktigt det än.
Mer då?
Jo vi har ju börjat med smakportioner också inte hållt på så länge men det är roligt att se att hon gillar det. Ska bli skönt när man kommer igång med det riktigt så man sedan kan trappa ner på amningen. Känner att jag skulle vilja jobba lite nu så man får lite bättre ekonomi speciellt nu när vi ska flytta till en dyrare lägenhet också.
Vill ju kunna känna att man kan köpa något till Julia utan att behöva leva fattigt också.
Just det hon försöker typ krypa nu också sätter upp knäna riktigt i golvet, men det tar nog ett bra tag till innan hon klarar av det förhoppningsvis hinner vi flytta innan hon börjar med det.
Vi har varit och kollat in ett dagis till henne också som verkade helt okej, ville sätta henne i bomhus först men sen kände vi att det är nog lite långt för oss och skönt att ha henne nära också. Det är ett rätt så litet dagis det här och "lärarna" va jättetrevliga iallafall de vi mötte.
Och så är dom inriktade på musik och rörelse och även på att vara ute så det lät ju hur bra som helst.
Vi tänkte ha namngivningsfest för henne i oktober det ska bli roligt, men tänk vad mycket det är att planera. Jag har redan börjat planera en del men sen ska allt göras också. Har mycket jobb framför oss nu med både fest och flytt. Skönt att vi iallafall kommer hinna flytta innan.
Idag har vi varit på BVC igen och hon har fått sin andra vaccinations spruta, hon blev jätteledsen men det gick över rätt så snabbt, hon har inte fått nån feber än iallafall så hoppas att hon slipper det. Och hon har inte varit sådär jättegrinig heller så det har varit skönt, förra gången hon fick sprutan så blev hon ju jättegrinig och grät jättemkt usch det var inge roligt alls.
Hon vägde nu 6220g och var 65 lång, ojoj växer så det knakar :) Vi hade läkar besök idag också och allt såg bra ut det var jätteskönt att höra, hon tyckte också att Julia var väldigt stadig för att vara så liten. Tänk vad stolt man blir när dom säger så positiva saker om sitt barn <3 Läkaren tyckte också att Julia var ett väldigt aktivt barn, och det måste jag ju bara hålla med om. Om det fortsätter såhär så kommer hon nog trötta ut både mig och Tommy när hon väl börjar krypa och sedan gå. Haha men jag längtar till det faktiskt :)
Ihelgen är det bröllop på agendan, det ska bli jätteroligt hoppas bara att Julia är en glad tjej då. Lite tråkigt att man inte kan vara med på festandet, men känns samtidigt som att det inte gör så mycket. Det blir nog en rätt så tidig hemgång för oss eftersom att jag och Julia ska på babysim på söndagen tiiidigt på morron, kommer nog behöva väcka Julia som vanligt när vi ska iväg på morron. Hoppas att hon är glad då med så hon vill bada, men hon älskar ju att plaska med vatten så förhoppningsvis så gillar hon poolen också :) Ska köpa oss ett par badtrosor eller vad man ska kalla det då med svindyra var dom hela 179:- kostar dom ojoj säger jag bara.
Ne om man kanske ska ta å sova snart, Julia somnade ju rätt så tidigt idag så hon vaknar väll med tuppen imorgon men har ju tur eftersom hon brukar bara vilja vara vaken sisådär 1-1,5 h och sen sova igen då får ju jag sova igen också om ja fortfarande är trött :) Mitt underverk <3
Just det ja, den 31 ska jag tatuera mig för första gången också är hur nervös som helst. Tänkte skriva Julia och hennes personnr runt handleden som ett armband ajaj kommer säkert att göra ont, och jag som mår illa av blod också får försöka kolla bort hela tiden annars svimmar jag väll det skulle ju vara lite pinsamt kanske :)
Nu har det blivit ett rejält inlägg så nu får det räcka för denna gång.

God Natt med er i regnruskvädret :)


RSS 2.0