Februari

Hejsan.
Nu var det ett tag sen jag skrev igen, men det är så man vet liksom inte riktigt vad man ska skriva och har inte riktigt orken att sitta å göra det heller.
Nu börjar det närma sig till våran liten kommer :) bara 44 dagar kvar nu herregud hur ska man hinna med allt ? haha nee men de mesta är fixat ska tvätta barnvagnsöverdragen, fixa vaggan och sätta ihop spjälsängen sen är nog allt klart, hm jo sätta in bilbarnstolen ska vi också göra. Åh hoppas jag inte har glömt nått som vi behöver bara, kanske man skulle köpa hem lite mer blöjor och sånt med men det hinner jag kan jag göra i slutet av den här månaden när vi får lön :) Åh jag börjar verkligen längta nu till vi blir en liten familj :) fast det är vi ju redan på sätt och vis men ändå.
Dock lite orolig på hur katterna ska reagera på bebisen men jag hoppas det går bra för vi vill verkligen inte göra oss av med dom, men blir dom elaka mot henne så ryker dom snabbare än blixten och det är ju så de måste bli usch jag blir typ gråtfärdig bara jag tänker på det. Tommy är så lugn och bara säger men eeeh de ordnar sig eeh dom kommer att anpassa sig.. haha kan inte förstå att han kan ta de så lugnt och sansat jag är nog lite hyper:P
Igår hade vi iallafall en liten pernilla och tommy dag, vi var först till tommys mamma och hämtade lite saker hon hade köpt madrass och så till spjälsängen, sen efter att vi hade varit där så åkte vi ut till valbo, tommy köpte en ny tröja helt vanlig svart jättefin och härlig, jag köpte nya trosor då inga jag har nu passar gah ser verkligen fram emot att få gå ner i vikt igen :) köpte även nya mjukisbyxor och ett paket med tre bodys som det står I <3 Dad och I <3 Mum på och en hel vit, det blir nog bra.. Sen va vi in till ikea och köpte spjälsängsskydd och nytt duschdrapperi för som ja berättat förut tror jag, så bestämde ju Snuten sig för att klättra i vårat så det blev ett jättehål så jag fick nåla ihop de men nu har vi ett nytt och fint verkligen skönt, har även städat badrummet idag innan jag satte upp det, ska städa hela lägenheten är det tänkt men tar det lugnt och skönt annars orkar jag inte :P Skulle egentligen städat förra veckan men hade helt enkelt inte orken hela den veckan gick till att sitta å glo på en hel drös med filmer men det var skönt de också.
Imorgon har vi våran första föräldrargruppsträff också kl 15.00 det ska bli spännande, tommy ser dock inte fram emot det lika mycket som mig eftersom att han inte får sova riktigt då men eh det får han tåla ;) det blir nog bra.
Nee nu har det blivit mycket babbel så slutar här.
Hoppas ni har det bra !

Puss o Kram och ta hand om er !

Älskar dig Tommy snart blir två till tre <3

RSS 2.0