Ont i kroppen

Ja usch jag känner mig sliten men vet inte riktigt varför egentligen. Började i tisdagskväll med lite små ont i benen och en krypande värk i armarna, gick upp ganska tidigt på onsdagsmorron för jag skulle till högskolan med Sofi och Tessan för att plugga det blev dock inget pluggande bara en massa spring. Det gjorde så sjukt ont i hela kroppen då förutom händer och fötterna. Men jag bet ihop och när vi va klar så tog vi en långpromenad med pixel som är Sofis hund.
När jag kom hem slängde jag mig i soffan tänkte vila ut värken men nej då ut igen med Tommy vi åkte till Jennys hund och katt för att köpa kattsand och nytt halsband till Brico men de hade dom inte så vi åkte vidare ner till köpis för att springa runt där de va lite fler saker vi letade efter, men vi fick ingen lycka men när vi äntligen kom till djurmagazinet så hade dom halsbandet jag letade efter där men va osäker på att brico skulle kunna ha medium så fick springa ut i bilen och mäta honom och sen tillbaka genom hela köpis för att kolla och självklart så kunna han ha det. Började känna att det gjorde lite ont under fötterna då men tänkte inte så mycket mer på de. När vi va klar åkte vi hem till mamma å pappa igen för att lämna bilen och prova bricos nya halsband, det funkade skit bra men de är ju som hon sa till mig i affären man måste ju använda det som träning så hade korv med mig som jag kunna ge han när han lyssnade vilken lycka. På kvällen när vi kom hem så gjorde de små ont i fötterna men av nån konstig anledning så kliade det mest på dom.
Igår när ja klev upp va de pest och pina gjorde sjukt ont i fötterna och jag kunna knappt stå men gav mig iaf iväg till mamma för att hjälpa henne med att sätta upp lite saker och även gå med Brico, började då svälla i fingrarna också så nu kan jag inte ha min kära ring på mig ;S är väl kanske inte så svullen nu men de gör ganska ont i händerna fötterna däremot har blivit bättre. Haha ne nu ska jag sluta klaga de går väl över till imorgon förhoppningsvis :P

Idag då, tänkte plugga lite både teori och psykologi har beställt min Hayes bok nu så förhoppningsvis kommer den nästa vecka skulle vara guld.
Måste även städa de är skitit som satan här de nästan flyger hårbollar från katterna. Så har mycket att göra ska iväg och hämta en paket som vi fått också så kanske ber tommy släppa av mig hos mamma å pappa så kan jag gå med brico en sväng ikväll de är skönt nu när han inte kan dra lika mkt. Och de är ju så att han är ju faktiskt min hund med till hälften de va så vi gjorde en deal när vi köpte honom hälften min och hälften mamma å pappas.. :)
Usch kom just på inatt drömde jag än sorglig dröm.. Drömde att Tommy nästan gjorde slut med mig när vi va utomlands :( jag blev jätte lessen känner mig faktiskt skärrad fortfarande fast de bara va en dröm sjukt hur det kan vara.
Ne nu ska jag sluta pladdra en massa strunt.

Ta hand om er och va med och ändra politiken så vi slipper gå så långt att vi måsta ha chip i fingrarna !! och kom ihåg snart kommer ipred såååå http://www.stoppaipred.nu !!!! viktigt

Älskar dig Tommy av hela mitt hjärta och mycket mer!

Arbetslös

Ja de är vad jag är, eller ja jag har ett extra jobb men de räknas inte. Blir så arg kollade på nå debatt på 2an för en stund sen då jag fick veta att Anders Borg har sagt att vi som är arbetslösa har valt detta själva och att vi vill vara de hur kan man säga något sådant när man går hemma och mår pissdåligt för att man inte har något jobb och man får ju ingen som helst hjälp och de sa dom också Anders Borg vill inte hjälpa oss arbetslösa han struntar i oss. Bara för att han sitter där uppe och har de bra i sin lyxlägenhet eller villa lr vad han nu bor i, tjänar en massa pengar och ser sedan ner på oss som inte får något.
Jag kan inte fatta att folk kan blunda så för vart vi är på väg i detta samhälle, vi betalar enorma summor skatt,räntor osv. RÄNTOR ÄR INTE PENGAR INSE NÅGON GÅNG! RÄNTEPENGAR FINNS INTE DE ÄR BARA SIFFROR PÅ EN DATOR!
Är det konstigt att man är i skuld hela tiden? När ingen vill inse detta problem vi befinner oss i idag. Det är bara ett få tal personer som tjänar på ränta de är skit!
Alla borde sätta sig in i detta ALLA borde kolla fakta vill ni inte ha ett bättre liv? Vill ni jobba 8h om dan för att de som sitter högst upp med alla pengar ska ha de bra! Vi lever i ett samhälle där de tar från de fattiga och ger till de rika fy fan säger jag bara.
Hoppas att Obama gör något bra och vettigt så att de kanske någon gång förändras. Men hur kan man inte se att pengarna blir mindre värda? Man tjänar lika mkt men kan inte leva lika bra, varför ska de vara så? är alla så dumma att de ska behöva gå så jävla långt? Är det så att ingen kommer inse förns de går till affären och ett mjölkpaket kostar flera tusen? Då är de redan försent öppna ögonen nu ! Om vi går ihop kan vi göra en förändring är de inte det ni vill? När man frågar folk hur dom vill leva. Så svarar i stort sätt alla lika, ingen vill jobba 8h om dagen, de vill ha fritid med familj och vänner. Men ingen gör nått de är konstigt tycker jag.
Jag hoppas alla är nöjda med att de ska höja penisonålderna till 72 år också. Inget jag ser framemot iaf.
Sätt er in i politiken bry er säg inte att ni inte orkar och inte har tid! TA ER TID!  de är de ända ja kan säga.

Aja från de ena till det andra.

Ska nog försöka damsuga lite idag orkade inte igår var så sjukt trött. Linnea skulle ha sovit här idag egentligen men det blev inte så utan vi får ta det en annan gång men de går ju lika bra de:)
Börjar även plugga min psykologi kurs imon ska bli spännande hoppas vi hittar dit bara :)

Ne nu får de vara nog med svammel men jag hoppas att ni förstod lite av vad jag menade iallafall!

Ta hand om er!

Älskar dig Tommy

På väg

Idag har jag och älsklingen varit till öb och kikat lite, köpte lågenergi lampor, kollegeblock, pennor och godis.
Nu är jag nog redo att börja min kurs, ska bli skönt att göra något och förhoppningsvis är det kul och intressant och självklart hoppas jag att det går bra. Börjar läsa allmän psykologi på lördag nästa vecka det är lite pirrigt men kul på samma gång. Är ju inte ensam att gå dit heller så de är ju nice vi kommer nog ha skoj ihop :) och hoppas ju på trevliga  pluggdagar tsm :)
På fredag ska jag hämta min kära systerdotter Linnea på skolan hon slutar kl 13, då ska vi till fjärran och bada hon och jag sen blir det hem hit och äta tacos och göra precis det hon vill. Det ska bli mysigt att ha henne här saknar mina små änglar. Det roliga är att hon vet inget än men när ja sa till henne sist jag såg henne att det snart va dags att hon fick komma å sova över så blev hon så överlycklig att hon slängde sig runt mig och nästan slet håret av mig:P De är min lilla tjej de, förvisso är hon väl inte så liten längre 10 år blir hon ju så nu är hon snart min lilla fjortis ist hehe;)
Så är det.

På tisdag ska jag och Tommy och titta på hus igen underbart  skoj är det även de huset ligger i hamrånge alla klagar och gnäller hela tiden usch nemen hamrånge vad ska ni dit å göra osv, men de är faktiskt så att vi vill inte bo mitt i smeten vi vill utanför lugn och ro sen så tar det bara 15 min in till stan från bomhus tar de ungefär lika lång tid så egentligen är det inte så stor skillnad bara att de är mindre bebott och mer lantligt och de är de vi är ute efter, det första huset va så underbart hade vi haft råd och så hade vi lugnt köpt de då hade vi haft häst till granne så underbart att komma ut och känna doften av natur och inte avgaser. 
De är drömmen för oss båda hur tur kan man ha att träffa en så underbar kille det är nästan så någon får nypa mig så
jag vet att jag inte drömmer, vi vill samma saker och vi strävar efter samma mål underbart!

Ne nu får de va nog ta hand om er!

Puss o Kram

Älskar dig Tommy <3

En dag

Hej!

Ja dagen började väl inte sådär jättrebra måste jag ju säga, sov ganska länge orkade bara inte ta mig upp ur sängen.
När jag suttit uppe en stund kom Tommy upp och det första han säger till mig är att vi måste köpa ny bil nu.
JAHA? skit kul. Stötdämparna vill inte vara med längre spec inte höger back, och de är lite andra små fel på den också som varit ett tag men vi har inte råd att fixa. Det är så satans dyrt varför ska allt alltid kosta så satans mkt?
Så vi hoppas nu på att få iväg bilen till ett dugligt pris så vi har råd att köpa en ny för utan bil klarar vi typ oss inte, tommy lär ju komma till jobbet tex. Skit för pengar, pengar borde inte finnas.

Ja nog om de, var iväg till kusin Sara och klippte Brico idag med fast bara lite så han blir lite fin, hon gjorde även rent öronen och klippte klorna. Nu undrar ni säkert men de är ju eran hund kan ni inte göra sådant själv. Nej det kan vi tyvärr inte eller ja inte mamma och pappa iallafall han strävar emot så mkt så man måste hjälpas åt och då hon redan har två och är van och vet hur man ska göra för att det ska gå snabbt och smidigt så hjälper hon oss. Hon är bra snäll min kusin :)

Imorgon ska jag jobba vilket jag inte direkt ser fram emot men man måste ju jobba för att få pengar och överleva tyvärr, man ska behöva jobba hela jävla livet med nå skit jobb med kasst betalt som man inte trivs med och som sliter ut kroppen så otroligt mkt vid ung ålder. Måste ju säga att "vi" har misslyckats så otroligt mkt med livet och världen men det är de nog inte bara jag som tycker, folk är så feg och rädd och vågar inte eller kanske helt enkelt gett upp hoppet om en bättre och friare värld. Det sitter en massa rika folk längst upp som bestämmer och nu se vart vi är påväg vi har snart inte längre någon ytrande frihet vi har snart inget som idag kallas för privatliv för nu ska dom börja lyssna av samtal lagra allt i flera år vad man gör på datorn osv. Vart är vi påväg? Vad är det som händer? och hur kunde det gå så fel?
Jag förstår faktiskt inte hur dom kan få börja med sådant och bestämma det utan att vi "vanligt" folk får vara med och säga vad vi tycker helt jääävla sjukt måste jag säga att det är. Ne man vill snart inte leva längre vad finns det att leva för? Någon som vet exakt vart jag är exakt vad jag gör och vet exkat var jag sätter ner min fot hela tiden. Dit vill jag inte att vi ska komma men tyvärr så är det ju dit vi kommer att komma.
Aja nog om det jag tycker fortfarande att alla om det nu är någon som läser denna blogg att ni ska gå in på http://www.stoppaipred.nu .

Tisdag,onsdag och torsdag ska nog mamma och pappa bort så jag får bo där då och ta hand om bricon min får se om tommy också följer med det märks är inget bestämt än heller så. Tar det som de kommer.
Jag älskar verkligen min Tommy har aldrig kännts så himla rätt det känns som att jag är hemma som att vi är en familj och det är skönt och jag mår så bra. Trivs med hans familj så bra också har ju även fått en ny vän Tommys lillasyster Sofi när vi träffas har vi kul och även det känns bra att man klickar med familjen på engång också mkt trevligt, vi har även fått lokalen som vi ska göra till fotostudio det ska bli huur kul som helst :) nu har man någonstans att ta vägen och fota slipper man alltid fundera på de finns ju ingen plats hemma precis.

Nee nu har det blivit ett långt inlägg med kanske mkt konstigt skrivet men det får ni tåla. Tack för mig

Ta hand om er!

Älskar dig Tommy <3

2009

Jaha hej då 2008 och hej jävla 2009 och FRA och snart jävla ipred;S
igår hade vi en lugn dag gick hem till Tommys mamma på kvällen och sjöng SingStar skoj skoj :)
Ska köpa lips men inte just nu sååååå sjukt dyrt ju..
Blir nog inte till att göra så mkt idag heller.. får se hur de utvecklar sig..

JAG UPPMANAR ALLA TILL ATT BESÖKA!!!

http://www.stoppaipred.nu gör det gör det gör det !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0