13 januari

Hejsan hoppsan.

Ja, vart ska man börja? har egentligen inte mycket att skriva om men ändå, kan ju börja med att berätta att vi var till barnmorskan igen i måndas och det gick super bra, alla mina värden var som vanligt bra och mitt blodvärde hade stigit så mycket som det kan så jag behöver bara äta järntabletterna varannan dag nu skööönt :)
hoppas på att det forsätter så, hjärtljuden på lillan var också perfekt och det tackar vi för :) alltid lika skönt att höra.
Igår var jag med syster Lena till BVC Othilia skulle få sista dosen av svininfluensavaccinet hur duktigt som helst var hon.
Sen efter det gick vi vidare till ohlssons bröd Lena köpte lite mackor och annat smaskigt så gick vi vidare till coop där hon skulle hämta ut ett paket och handla lite jag köpte bara en lök till köttfärsåsen.
Sen gick vi hem och fikade mummsigt värre :)
På kvällen igår satt jag och höll på med photoshop och försökte förstå mig på hur man ändrar i bloggen för att få som man vill när man ska göra ny design men det gick inget bra blev galen efter några timmar och gav upp, men det är ändå roligt. Så om någon vet SNÄLLA! hjälp mig ;P skulle vara roligare att skriva i bloggen om den ser ut som man vill och att den blir lite mer personlig.
Idag har jag varit iväg och lämnat papper hos försäkringskassan sedan hem till mamma och pappa en sväng, och nu sitter jag här. Väntar på att Tommy ska vakna så vi kan åka iväg till affären för idag orkar jag faktiskt inte gå, ska hämta ut papper på posten och köpa iaf margrin tänkte baka min efterlängtade kladdkaka sen, just de en till lök ska jag ha också blir nog pannbiff till middag idag eller kanske fiskpinnar har inte riktigt bestämt mig än, Tommy får nog välja :) Jag skulle vilje vara bättre på att laga mat för det är såå roligt tycker jag, kanske skulle ja ha gått hotell och resturang ist för media på jb? aja försent nu iaf så jag får lära mig själv men det är också roligt.
Nee nu ska jag göra annat men skriv gärna om ni vet hur man gör med denna design skulle göra mig väldigt glad :)

Ha det bra och ta hand om varandra !

Älskar dig Tommy snart är vårt knyte här med oss <3

9 januari 2010

Ja så var det nytt år då, vet inte om man orkar dra hela 2009 som alla andra gjort men en förkortning kan man ju alltid göra.
2009 började inte sådär jättebra då vi fick veta att pappa hade fått sjukdomen ALS i mars, det var en tung tid för oss där, allt gick utför och han blev bara sämre och sämre, sedan gick kära farmor bort på sommaren och efter det en till tragisk händelse som jag helst inte skriver ut med de som är oss nära vet om.
Pappa fick iallafall åka på behandling i Kina vilket gav lite resultat iallafall, hans sjukdom har blivit lite stoppad eller vad man ska säga så det är vi glada för.
Fick ju även ett roligt besked i slutet av sommaren, jag och min kära sambo Tommy ska bli föräldrar :) När jag tog testet och det visade positivt trode inte Tommy på mig men jag visade honom och sedan började jag gråta och då insåg han nog också att jo men vi har ett knyte där, vi visste till en början inte om vi skulle behålla barnet eftersom att vi inte har det allt för bra ekonomiskt sätt då det bara är tommy som har ett fast jobb, men vi kom fram till att det löser sig på ett eller annat vis, visst att vi kanske får det lite tuff men vi valde att behålla.
Vi var på ultraljud och fick då veta att vi väntar en liten flicka och har fick datum till den 18 mars 2010 så nu har det inte alls kvar och vi börjar längta efter vårat lilla barn, känner ju henne hela tiden och blir faktiskt nyfiken på vem det är som gömmer sig där inne :)
Min kära bästa kompis Linnea och hennes sambo Erik fick en liten pojke den 3 januari grattis så otroligt mkt till er, längtar efter att få träffa eran lilla son också, väldigt roligt att en så nära kompis får barn samma år som oss :)
Även nu i mars så har jag och Tommy varit tillsammans i två år så vi kan ju inte få en bättre två års present hehe. Kanske tittar hon ut just på samma datum det vet man aldrig men iallafall samma månad får vi hoppas.

Till något annat hittills i år har det inte hänt så mycket än. På måndag blir det besök hos barnmorskan och om jag har tur kanske jag får jobba något denna månad, fast det tror jag nog inte, eftersom jag inte fick jobba en enda dag i december inte roligt alls. Är det något man får räkna med bara för att man är gravid? tycker det är himla tråkigt och orättvist iallafall. Vi får se vad månaden ger.

Hadet bra och ta hand om varandra!

Älskar dig Tommy <3

Första dagen for din senaste mens var 11-Jun-2009
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 18-Mar-2010 (Fiskarnas tecken)
  •  Du är gravid i vecka 30+2 (läs mer).
  •  Bebisen väger c:a 1686 gram. *
  •  Bebisen är c:a 42.3 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 75% av graviditeten.
  •  Du har 67 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 11-Jun-2009 till 09-Sep-2009
  •  Din andra trimester varar från 10-Sep-2009 till 08-Dec-2009
  •  Din tredje trimester varar från 09-Dec-2009 till 18-Mar-2010

    V30+2
    v30+2


  • RSS 2.0