Fredag igen

Jahapp så var det fredag igen då, fast ska jag vara ärlig tycker jag det känns mest som lördag idag.
Har haft väldigt svårt att somna de senaste nätterna, har somnat strax efter 4-5 tiden på morron har varit så pigg på kvällen förstår inte vad som har hänt :P Måste vara för att jag har varit ledig. Men har inte sovit bort hela dagen för det heller. Idag klev jag upp vid kvart över 10 gjorde mig iordning och cyklade iväg till mamma och pappa, gick morron prommis med Bricco sen så va till att börja städa med mor. Gick rätt så fort faktiskt efter vi städat så blev det kaffe för hela slanten.
Perra och Monika kom på gävle besök idag vet inte men tror dom åker hem på söndag igen. Trevligt att träffas igen efter några år men de hade inte förändras så mycket tycker jag.
Har tvättat idag igen jag har haft så otroligt mycke tvätt men nu är det borta, så skönt :) Bokade en till tvätt tid på Onsdag nästa vecka så att det inte hinner bli så mycket.
Har nyss blivit klar med att rensa bort en massa kläder med så underbart skönt att ha det gjort nu är det bara Tommy's kvar han måste också slänga lite har så mycke som inte används som bara ligger och samlar damm de är så onödigt när någon annan kan ha nytta av de.
Jag har slängt lite som bara blivit använt 2-3 ggr och känner att jag inte kommer använda de mer så varför ha kvar det. Men måste säga att det är ju alltid tufft att slänga de gamla trasorna ;)
Men även fast det blev en hel säck så har jag väldigt mycke kvar däremot skulle jag behöva köpa lite nya tröjor faktiskt både t-shirts och lång tröjor och linnen för det har jag faktiskt rätt dåligt med.
Inatt ska jag vara med Tommy på jobbet han ska ha ett annat distrikt idag så han får åka bil idag, skönt slippa springa i trapporna men tänkte att de blir så långtråkigt att fara omkring där själv. Ska dela i forsby/ norra och södra åbyggeby och oslättfors idag det kan bli spännande får se om jag håller mig vaken eller somnar så skönt att sova i bilen ju :)
Nästa vecka jobbar jag igen känns skönt fast ändå inte det är ju så bekvämt att gå hemma och kunna göra precis vad man vill. Men efter den här veckan har jag inget mer så då blir jag ju hemma igen fast har jag tur får jag ju mer tider nästa vecka också. :)
Nee nu ska jag göra nå annat, kanske sova en skvätt så jag orkar sitta vaken i bilen sen?
Hadet så bra alla
Natti

Puss o kram

Älskar min Tommy <3

Tisdag

Hejsan hoppsan!

Igår va det ju vårruset och jag kan ju säga att under dagen ville jag inte alls dit va ju jätte dåligt väder och regnade lite efter lunch, men bestämde mig för att gå iallafall hade ju gjort mitt löfte till jobbet och eftersom att jag hade en lapp över så skrev jag till Sofi och frågade om hon ville hänga på och jodå det ville hon. Det blev faktiskt en rolig kväll måste jag säga vi skrattade rätt så mycket under vägen åt jaa vad ska man säga :D
Fikat var även gott efter det med blev så mätt att Tommy fick äta mat själv sen när jag kom hem, men det blev rätt kallt att sitta där och fika för det var ju fortfarande kyligt och molnigt ute. Hoppas på bättre väder nästa år för då ska jag trava med syskonen.
Idag har jag hunnit med lite också gick ju ut med bricco imorse vid 11, stannade till ca. halv 3 så jag hann gå en tur till innan jag skulle vidare hem till syster, eftersom att Tommy var vaken när jag kom hem med snurren så följde även han med till Jennifer och Tony, skulle vara barnvakt medans dom åkte på föräldrarsamtal på förskolan. Vi fick äta god mat också kycklinggryta och ris mummmsigt. Gick väldigt bra med barnen dom lekte så fint ute hela tiden och klockan bara for iväg, sen var det bara raka vägen till affären sen hem och börja tvätta efter att jag lagt i tvätten så travade jag över till Lena och Othilia en sväng tänkte att dom ville ha lite sällskap sådär på kvällskvisten Tobbe jobbar ju kväll/natt den här veckan så, och tror nog dom blev glada båda två av att få lite sällis. Dock så blev de bara ca 50 min eftersom jag var tvungen att springa till tvättstugan igen sen för torkning. När tvätten var klar så kikade jag på Desperata hemmfruarna men missade rätt så mycket för det tog sånn tid att få klar tvätten får kika på reprisen sen.
Nu har jag duschat och lagt in tvätten i skåpen och väntar på att Arkiv X ska börja men det börjar inte förns om ca 1h kl. 01.30 tror jag. Då blir det nog en kopp te också innan sängen.
Imorgon får jag lite sovmorron också för Elisabeth ska gå med Bricco på morron rätt så skönt det med, sen på eftermiddan ska jag och Lena till Erikshjälpen och kika lite det ska bli trevligt, och efter det ska vi och gratta kusin Jenny som fyller 20 år grattis grattis för du fyller ju idag kan man säga för kl är ju efter 12.
Ne nu börjar det bli mycket här så skriver mer en annan dag om vad som har hänt

Ta hand om er!

Puss o Kram

Älskar dig Tommy <3

Dålig uppdatering

Jahapp så var det helg igen då, har varit lite dåligt på att uppdatera en vecka sedan sist.

Men har varken haft tiden eller orken så de är som det är. Har varit ledig i stort sett hela denna vecka och den har jag tillbringat med min kära syster Lena och hennes dotter Othilia, det är nämligen så att dom nästan flyttat granne med oss så de är väldigt nära för mig att gå dit. Vi har roat oss med att städa för deras lägenhet var helt ostädad stackarna sådant är så jobbigt förstår inte hur en männsika kan lämna ifrån sig nå så skitigt jag skulle skämma ögonen ur mig.

Men vi har ju inte bara städat vi har busat med Othilia, fikat och varit på prommis. Jag skulle jobba i tisdas men kom dit och började med första rummet så kom min kära chef och sa att hon gjort fel så vi var för mycke folk men jag hade egentligen tid att jobba den dagen men de blev så att jag gick hem till lunch men det gjorde inte så mycket för jag va väldigt trött den dagen. Sen på onsdagen gick jag och Lena till öppna förskolan för att kolla in va de var och neee fy när man kommer med en liten tjej på 7 månader är nyinflyttad och ny på stället kan man ju kanske bli lite välkommnad iallafall? Men nee då jag gillar verkligen inte "mammagrupper" som tror att dom är bättre än alla andra för dom har barn usch ne vi bojkotta det och gick hem till mamma å pappa istället.

Jobbade igen igår och skulle egentligen jobba idag med men även idag fick jag vara hemma för hon hade tagit in för mycket folk. Sen senare idag så ska vi till Tommys kompis Josef kan ju bli trevligt :) va ju ett tag sen vi va där nu så. Undra vad man ska klä sig i idag då, tål att tänkas på. Om ett tag ska jag sätta igång att städa igen dom är ju klar med rusten här nu och har lämnat efter sig mycket damm och sågsån så passar på att grovstäda nu mycket skönt. Men ska ta och äta nått först och dricka en god kopp med te.

På måndag ska jag förövring springa lr ja gå vårrustet för första gången med jobbet får se om de blir skoj :)

Ne nu får de vara nog!


Ha en underbar helg


Puss o Kram


Älskar dig Tommy <3


Söndag

Hejsan!

Så var det söndag igen och snart dag för en ny vecka. Tommy är fortfarande krasslig men jag är mkt bättre hostar iof fortfarande med de är inte så farligt. ¨
Imorgon kommer byggkillarna igen och jag hoppas med hela mitt hjärta att det blir klart den här veckan nu för jag orkar inte med att bo i den här misären längre det kliar i både fingrar och ögon på mig nu.
Och jag saknar våra små katter nå otroligt mycket det är så himla tom här hemma det känns nästan som att man aldrig har haft dom här ;S Nee nu vill jag ha tillbaka min lägenhet och min vardag!
Ska iallafall jobba denna vecka så det kanske inte blir allt för jobbigt ska jobba tisda,onsda,freda och lördag. Så hoppas denna vecka bara flyger förbi :)
Igår planterade jag frön med i min blomlåda, kommer dock inte ihåg vad blommorna heter men jag vet att man kan äta dom coolt ! Äta blommor :D fast jag tror nog inte att jag kommer att göra de men man vet ju aldrig kanske använder dom som bekoration på en kladdkaka lr nått ;)
Var hem till mamma och pappa en sväng idag med Annelie kom och hämtade mig vi åkte och handlade sen hem, Lars-Erik höll på att hjälpa mor och far med att sätta upp staket och oj så bra det blir han är duktig han :) Så skönt för dom att kunna gå ut på baksidan och njuta och ha brico lös desutom så han har lite gräs att röra sig på fortfarande underbart! + att det inte är så mycket insyn heller vilket också är ett stort plus. Mamma berättade också att brico blev anfallen igår av rottisen som bor granne med dom :( tjejen orkade inte hålla i honom så han attackerade och bet min sötnos :( men det gick tack och lov rätt bra han fick bara skrubbsår men hade han valt att bita i halsen istället hade det inte gått lika bra! usch jag tycker inte om den hunden har jag inte gjort från första gången jag såg den han är läskig och nästan flyger över räcket på balkongen när man går förbi. Men man ska väll inte klandra hunden utan kanske ägaren? Vad vet jag.
Imorgon ska iallafall jag och Tommy åka iväg till Gavlegårdarna och kolla på tapet till hallen och nog till köket också! Jag har längtat så otroligt mycket efter nya tapeter och jag kan knappt vänta till imon ! jag vill egentligen ha nytt i vardagsrummet också men Tommy vill inte så jag får väll stå ut med dom som är där. Men får jag i hallen och köket så är jag mycket nöjd! vill ha någon ljusare i hallen också för med den som är nu blir det så mörkt. Ljust är bra :)
Nee nu börjar jag bara skriva strunt så slutar här.
Hadet så bra alla!

puss o kram

Älskar dig Tommy <3

1 Maj

Hejsan!

Så var det en ny månad igen då, kan bli trevligt :) Gårdagen va väldigt trevlig det bjöds på god mat grillad kyckling m. potatisgratäng och tatziki mmh mumma. Sedan vid 9 tiden gick vi ner till lekparken och tände fyverkeri sen gick jag,syster Elisabeth hennes barn, Jennifer och hennes barn ner till kasen och kikade på fyverkeri där och självklart på kasen, de va mysigt måste jag säga. Sen gick vi hem satt och snattrade lite innan dagen gick till ända och vi åkte hemåt, fick åka med Elisabeth hem tack för det. Synd bara att Tommy inte kunde följa med det hade ju varit mysigt, han är dålig nu med stackarn och hade feber igår så förstår ju att han inte orkade men hade ändå vart mysigt.
Idag kommer de nog inte hända nått alls Tommy sitter och spelar cod, med micke och tessan tror jag sitter iaf och pratar med micke:P det är väll de som kommer hända idag antar jag.
Fint väder är det ute men vet inte om någon av oss har orken att gå ut får se.
Ne har inte mkt att skriva förutom tack för en mysig kväll!!

Hadet bra

Puss o kram

älskar dig tommy<3

RSS 2.0