Skyltsöndag

Hejsan!

Idag är det första advent då jag är helt vild på dagar och trode inte att de var förns nästa vecka:P men som tur är så har man en mamma som kan säga va de är för dagar hehe:P
Vaknade imorse av att en viss primadonna inte ville att jag skulle ligga på sidan så hon sparkade mig rejält inne i magen, verkligen jättetrevligt varje gång det händer :P men kan ju inte säga att det inte är mysigt för det är de ju såklart :)
Men kunde somna om iallafall och klev faktiskt inte upp förns kl va halv 11 idag helt otroligt, käkade frulle och gick iväg till affären på engång för vi behövde kattmat, köpte även grötris så imorgon ska jag göra tomtegröt mmmmm så gott.
När jag kom hem gav ja kattstackarna mat sen så gjorde jag mig iordning lite snabbt och travade hem till mamma å pappa och där stannade jag heeela långa dagen, hjälpte mamma att sätta upp julgardinerna och sen var gick jag med bricko liten och efter det gick jag och pappa ner till staden för att kolla på invigningen av julbocken, väldigt mysigt och fina fyverkerier faktiskt, där nere va ju självklart Lena, Tobbe och Othilia, Jennifer,Tony,Samuel och Simon också, så kom Annelie, Lars-Erik och Oliver också väldigt trevligt plockade även upp Linnea och Lollo som syster Lotta släppte av på stan så dom fick följa med och kika lite, sen innan vi travade hem så käkade jag,pappa,linnea o lollo en varin korv också. Gick hem till mor och far igen och hjälpte mamma med de sista gardinerna sen åkte vi hem.
Väl hemma så började jag med mat blev sen mat idag, men gott va de. Nu sitter jag helt utslagen här framför datorn och har värk i fötterna börjar bli jobbigt att gå så mycket nu men det får gå ändå :)
Just de igår va jag och älsklingen på Magnus Betner huuuur bra som helst kanske världens bästa ståuppare ! Vi tyckte det var väldigt underhållande iallafall och mycket roligt vissa gånger skratta jag så mkt så jag fick ont i lungan:P haha
På onsdag blir det besök hos barnmorskan igen så skriver mer då om hur det gått och så.
Nu har ja no inte så mkt mer att skriva om. Så ni får ha det så bra tills nästa gång!

Puss o Kram

Älskar dig Tommy <3

Måndag 23 nov.

Hejsan igen.

Nu är det inte mycket kvar av november, hur kan det gå så fort ? det är ju snart jul om det ska fortsätta i den här takten.
Jag har tom hunnit fylla år i lördags men eftersom att jag jobbade då så sköt jag fram firandet med familjen till igår, det blev en lyckad dag tycker jag och tack så mycket :)
Linnea och Erik kom också och fikade väldigt trevligt eftersom att vi inte har sett på flera månader jaa nästan nio månader för dom ska ju också ha en bebis fast 3 hela månader före oss :) det ska bli roligt att få se deras lilla krabat också, då kommer jag nog längta ännu mer till våran dag är kommen.
Annars händer det ju inte så mycket jag får ju inte jobba mycket nu förtiden heller vilket suger då pengar alltid behövs så om det är någon som har nått jobb eller så till mig i nån månad så hör av er ;)
Idag har jag mest bara slappat det har varit skönt med en riktigt slapp å soffdag måste jag säga, och när jag väl bestämde mig för att lägga mig och försöka vila en stund så höll inte lillfisen riktigt med utan satt igång och livlade riktigt ordentligt man såg tom utanpå magen hur hon sparkade :D  Men det gjorde ju inte så mkt för det är så mysigt att få känna av henne och man blir så glad så jag låg då istället och log för mig själv och kollade på magen i en evighet <3
Imorgon ska jag på fackutbildning var meningen att jag skulle fota kl 18 också men eftersom att utblidningen tydligen inte slutar förns kl 17 så blir det för tajt med tid så vi får ta det en annan dag, som sagt så är ju jag hemma mesta delen av tiden nu så.
Resten av veckan vet jag inte alls vad som händer förutom på lördag då jag och älsklingen ska gå och kolla på Magnus Betner och äta god mat före det är min födelsedagspresent från min underbara man <3

Tänkte att ni skulle få lite siffor också på hur långt gången jag är kan ju alltid vara roligt :)

  •  Första dagen for din senaste mens var 11-Jun-2009
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 18-Mar-2010 (Fiskarnas tecken)
  •  Du är gravid i vecka 23+4
  •  Bebisen väger c:a 652 gram. *
  •  Bebisen är c:a 31 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 59% av graviditeten.
  •  Du har 114 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 11-Jun-2009 till 09-Sep-2009
  •  Din andra trimester varar från 10-Sep-2009 till 08-Dec-2009

 Din tredje trimester varar från 09-Dec-2009 till 18-Mar-2010









Ne nu ska jag dricka mitt kaffe.

Hadet bra och ta hand om varandra
Älskar min Tommy<3


Söndag

Hejsan

Så var det söndag igen och snart ny vecka, satt precis och skrev ett jättelångt inlägg så försvann det för mig ;S
Drygt sånt där, veckorna går iallafall super fort nu känns det som det som skulle behövas dock är nog lite snö blir så mörkt och trisst med sånt här väder.
Är iallafall i v22 nu och oj va fort det har gått känns som att det var igår stickan visade positiv och jag gick till tommy och sa det men han trode att jag ljög men haha så var det inte. Men jag ska inte ljuga vi drabbades nog av lite små panik där ett tag men det gick ganska fort över. Nu är det bra och längtar faktiskt till liten kommer men längtar först till Tommy kan få känna av lillans sparkar i magen.
Dock så gjorde han ju de igår iof men han kan ju inte komma å klämma varje natt när ja ska sova;)
Annars har det nog inte hänt mkt den här veckan jag har kommit in i nån städnojja just nu och har hållt på med nått varje dag sen i tisdags skulle egentligen ha en städdag idag med men känner att det inte behövs jag ska istället belöna mig med att bara sitta och slappa idag om jag kan hålla det vill säga ;) har iallafall fixat en maskin disk så har ju gjort nått.
Har även varit på dop idag för min kusin Marikas lilla dotter Nova.
Ska fota dopkort på Onsdag och på torsdag och lördag ska jag jobba fyller ju även år på lördag hela 21 bast :P gammal som gatan blir man, så om det är någon som vill komma och säga hej och fika lite så bjuds det hemma hos mor och far annars om det är någon som hellre vill komma hem till oss så är det bara att säga till så är ni väldigt välkommna hem till oss också såklart :)

Till något annat beställde varor från ellos i veckan som har kommit, bäddsätt i 6delar med två påslakan och 4 örngott, blir lite roligare att bädda när man får lika :) och ett sett till bebben som jag tänkte hon skulle få åka hem i från bb sen :) Kanske hinner ångra mig men det var sött iallafall.

Nya påslakan

Sett till Bebben



Mage vecka 22+3




Nu ska jag göra något annat!

Hadet bra och ta hand om varandra

Puss o kram

Älskar dig Tommy <3

November

Hejsan.

Då var det ny månad igen då och oj vad tiden går fort, på torsdag åker far, mor syster Elisabeth och faster Annelie till sthlm för att pappa ska vara med i morron programmet efter 10. Ska bli spännande har för mig att det sänds sedan på fredag.
Idag har det inte hänt mkt alls har varit hem till Lena och Tobbe en sväng som vanligt ;P alltid lika kul iof :)
Annars bara glott på tv och ätit typ.
Om två veckor fyller jag år också ;S tänk vad tiden går fort har liksom glömt bort det helt och hållet såg det idag tack vare att Lena hade skrivit upp det i kalendern. Börjar nog bli gammal ;)
Börjar känna av lilla pyret som rör sig i magen nu med ganska läskit men ändå så underbart, kan fortfarande inte tänka att vi kommer att ha våran egna lilla bebis hemma om allt tillåter, helt otroligt ju.
Resten av veckan händer det nog inte så mycket heller ska ringa till Ewa nån dag under veckan och tjata om jobb behöver ju jobba så vi får pengar så vi klarar oss.
På torsdag ska jag och Jennifer åka iväg och köpa present till syster Lena som fyller år nästa vecka på måndag samma dag som vi ska till barnmorskan igen. Men vi ska fira henne på söndag i samma veva som farsdag. Så är det.
Kan ju tycka att det kan komma lite mysig snö nu också så det börjar kännas att det är november eller hur ? :) Inte så långt till julafton nu, jag kommer nog alltid tycka om jul.
Neee har ju inte mkt att skriva om förutom en massa strunt så slutar nu.

Ha det bra alla!

Puss och Kram

Älskar dig Tommy <3

RSS 2.0