Lördag igen

Jahapp så va de lördag igen då. Händer inte mycket här kan jag ju säga,sitter hemma och lyssnar på grymlings för tillfället och har as tråkigt.
Tommy är hemma hos sin moder och spelar poker, va där ett tag jag med men gick hem för ca 1h sen va tvungen att fixa lite här. Nu väntar jag på att han ska komma hem men de blir väll in förns om nå timmar skulle ja tro får la se..
inte är de nå bra att titta se på tvn heller trisst. Dom visar ju bara samma skit om och om och om igen ingen mening att ha tv snart:P
Imorgon ska jag och Jennifer klippa Brico är det tänkt får se vilken tid vi har inte sagt nå ännu. Annars vet jag inte vad som sker imon..
Ska jobba nästa vecka igen tis-lördag blir nog kämpigt inte van att jobba så många dagar i rad nu förtiden men de ska nog gå bra, skönt att man fått mer tider iaf så man vet att man klarar ännu en månad.
Jag och Tommy va iväg till classes idag och köpte nya slangar till Kronancykeln så vi kan fixa punkan men seriöst är de fixa punka månad eller nå? kunde inte köpa nå till min cykel för alla slangar till den va slut på både ok och classes fanns på intersport men där är dom ju SVINIGT dyra alla cykelaffärer va ju stängda idag typiskt, men får fixa till den någon annan dag.
Jahapp ska man göra nu då? Det blev ju lite sent för att dammsuga och så nu, får ta det en annan dag kanske imon om ja hinner med lr måndag får se när de blir men de flyger verkligen katthår här nu och de är så irriterande, men så fort man har dammsugit så kommer de ju nytt det är de jobbigaste med innekatter att de blir så hårigt påengång, men blir nog bättre i vår/sommar när vi kan börja gå ut med dom inte så skoj när de är så kallt ute.
Ne om man ska kolla vad de är för skit på dumburken igen då kanske något som lockar nu ? jaja
Hade så bra

Puss o Kram

Älskar dig Tommy <3

Onsdag

Hejsan!

Ja, jag kan ju inte direkt påstå att jag har varit duktig på att uppdatera på sista tiden, men ibland finns det helt enkelt inget att skriva om och då kan jag lika gärna låta bli. Sen har jag varit rätt upptagen med har knappt varit hemma något.
Som sagt så har jag jobbat i helgen dock inte lördag då, var ledig i måndas vilket var välbehövligt efter en jobbig söndag fast ja inte lika jobbig som det brukar vara men de kanske var för att jag fick göra lite annat i ca 3h om man räknar med lunch och så.. Va bara hemma hela måndagen tvättade mellan 15-17 sköönt.. Det var väldigt längesen som jag var hemma en hel dag känns det som iaf mitt i veckan. Brukar alltid vara ute på nått, igår var jag också ledig men började dagen med att ligga och dra mig i sängen ca 40 min underbart, sen klev jag upp och ringde mor och far så Tony kom och hämtade mig sen kom jag inte hem förns kl var strax efter sju sov sedan väldigt skönt när jag gick och la mig måste jag säga och faktiskt så gick jag och la mig i sängen på engång ist för att somna på soffan, ska nog försöka med samma sak idag också, men det är ju mycket lättare att somna på soffan men man sover ju inte så bra eftersom jag ber Tommy att väcka mig så jag kan lägga mig i sängen de sista timmarna.
Har jobbat idag, gick väldigt bra va klar tidigt men fick ta hand om våran praktikant idag på eftermiddagen visa hur man plockar undan på våningen och så det gick faktiskt bra men det tar ju extra tid när man ska visa och så + att vi fick plocka undan på två våningar. Men men kom hem rätt tidigt iaf kanske halv 4? kommer inte riktigt ihåg.
Sen när Tommy klev upp och vaknat lite så åkte vi iväg och handlade tänkte att jag skulle kolla på nytt medel till golvet så det luktar extra gott när man moppar men hittade inget bara allrengöring och de har jag redan en massa och det luktar lika alltihop inte de lilla extra ja är ute efter så de fick bli en massa godis och nya hårsnoddar istället:P sen åkte vi hem och dupade av de vi handlat sen begav vi oss hem till mamma å pappa å käkade drack kaffe och kikade på Rent hus eller vad de nu heter? usch så stökit de va, i första reklamen gick vi kvällspromenaden med Brico sen kollade vi klart sista kvarten som va kvar och nu ligger jag helt utslagen i soffan och skriver en massa skit :D
Men Linnea tyckte att det va dags för en uppdatering och de kanske hon hade rätt i ? ;) ska bli skönt att hon jobbar imorgon också blir lite långtråkigt att inte prata med någon, fast de är även skönt att sitta i sin egna lilla värld ibland men inte alltid, känner inte att jag har så stor utbyte att umgås med de som fnittrar och kikar lite snett kanske? men jag bryr mig inte heller jag är där för att tjäna pengar och göra ett bra jobb :D men jag pratar ju självklart när jag känner för de, men oftast så håller jag mig till mig själv det är skönt, total avkoppling under raster ger styrkan att fortsätta jobba sen.
Är ledig ihelgen weeho de ska bli skönt, dock vet jag inte riktigt vad som händer får se vad det blir, Micke, Tessan, Josef och Mikaela ville tydligen att vi skulle ut och äta å så.. Men vi får se hur vi gör de är väll inte ritkgit bestämt och vi har ju inte så mycket att röra oss på nu när vi betalat räkningar idag. De skulle ju va trevligt att göra nå för omväxling istället för att sitta anting här hemma och uggla eller att jag sitter hemma hos mamma å pappa å ugglar :P Men däremot så ska ja dit ihelgen för jag och Jennifer har bestämt att vi ska trimma Brico lite och även duscha han, men har inte bestämt om vi ska göra det på lördag eller söndag, de återstår att se.
Ja mer då? Min kära kusin Sara och hennes Mattias har fått sin son till världen välkommen Robin, har inte träffat dom än men det hinner vi med också dom måste ju få hinna komma hem och slappna av kan tänka mig att de är trötta och slitna. Men ett stort Grattis till er kan tänka mig att Oliver är en stolt storebror :)
Nee nu ska jag lägga ner detta annars börjar jag bara skriva ännu mer trams och ni kommer garanterat sluta läsa om ni inte redan gjort det ;)

Natti natti

Ta hand om er

Puss och Kram

Älskar min Tommy <3

Lördag

Hejsan!

Ja, hur har denna vecka varit då? Otroligt lång fast ändå inte den har varit påtaglig och jobbig, men nu är den snart förbi och vi har klarat oss igenom den och nu är det bara att ta nya tag.
Har jobbat tisda,ons,freda skulle egentligen jobbat idag men fick vara ledig då hon hade tagit in för mycket folk, men för att hon skulle få ta bort mig krävde jag att jag skulle få jobba i veckan ist och det fick jag ju så nästa vecka jobbar jag ons-fredag, men ja ska ju även jobba imorgon vilket jag inte ser fram emot det är rätt jobbigt att jobba söndagar och slipper jag så är ja glad för det, men nu måste ja måste ju ha pengar så vi överlever.
Ikväll blir det nog inte så mycket som händer det är ju snart dags för sängen:P kl är nu 20:12  och jag funderar på att kliva in i duschen strax. De visas ju inte speciellt många bra filmer ikväll heller inte någon egentligen men kanske kan slö kolla på nått iallafall.
Till dagen idag då, pappa ringde och väckte mig imorse och frågade om jag hade lust att komma och vara med Brico då mina söta små flickor spelade innebandy tunering idag i Hofors och de gjorde ja ju så klart inga problem, hade ju tänkt åka jag med men bättre att mor och far får komma ut lite istället.
Så vid 10 tiden kanske? kom syster Jennifer och hämtade mig och vi begav oss till mamma å pappa de åkte på engång Jennifer,Mamma, Pappa, Samuel och Simon var de som åkte och kollade, jag gick på morgon promenad med Brico sen hem och käkade en pizza bit smakade väll så där:P Försökte få igång nån kanal på tv.n men till min förtvivlan så funkade inte så jag satte på en film ist Irene Huss- Tatuerad Torso? lr nått kollade kanske sammanlagt 10 min av hela filmen:P Tobbe och Tony kom förbi och hämtade nyckel för Tony har varit på sjukhuset och opererat bort halsmandlarna så hade han ingen nyckel hem och kom inte in eftersom Jennifer va i Hofors, och då passade jag på att klaga lite på tv.n och Tobbe behövde bara trycka på en knapp så kom kanalerna igång (kan jag känna mig mer dum :S ) jaja mamma å pappa kom hem vid 3 tiden så va vi kvar en stund sen körde Jennifer hem mig och ja mycket mer än så har inte hänt idag.
Imorgon är stora dagen kommen :P Jag och Tommy har då varit tillsammans i hela 1 underbart år <3 och jag älskar honom så otroligt mycket ord kan verkligen inte beskriva min kärlek.
Får se om vi gör något eller inte beror på hur sent jag kommer hem och hur älsklingen mår han har ont i strupen stackarn :(  inte kul när någon har ont.
Jaja men nu ska jag hoppa in i duschen och få de överstökat :)
Men ni har iallafall fått en liten uppdatering om vad som händer..
Ha en fortsatt trevlig helg och ta hand om er och dem ni håller kär

Puss o Kram

Älskar dig Tommy <3

Söndag

Hej hopp!

Hur mår alla idag? jag mår faktiskt bra de är härligt väder ute med hoppas verkligen att det håller i sig så vi får våran efterlängtade vår någon gång :D Just nu sitter jag och lyssnar på musik och äter yoggy de är gott. ska väll försöka plugga lite idag det behövs ju om man säger så:P
Får se när Tommy vaknar om vi ska hitt på nå de märks.. Igår så kom Linnea hit på kvällen vi snacka massa skit och halvsåg på melodifestivalen bara skit i mitt tycke men Linnea tycker de är kul så:P
Sen gick jag och Tommy med henne nästan hela vägen hem vi skulle se på American History X och som vanligt nu för tiden så grät jag i slutet :P och Tommy sa att " du är så blödig" :D men kan ja ju inte rå för..
Det blev iaf en trevlig kväll..
Imorgon ska jag till mor och far på morron, dom ska upp till sjukan så ska va hemma där med Bricobubben om de nu blir så då.. Sen jobbar jag igen tisda,onsda...
Jaja mer uppdatering får ni sen kan inte komma på nå intressant att skriva om nu känner jag

Hade bra !

Puss o kram

Älskar dig Tommy <3

Lördag

Hejsan hejsan!

Har inte bloggat på några dagar men har faktiskt inte haft nå att skriva + ingen ork när ja kommit hem från jobbet.
Idag har jag och syster Lena och sjävlklart lilla Othilia varit till stan tsm, de va väldigt trevligt. Vi gick först till det lill blå ( om de nu heter så) för Lena skulle köpa ny mössa till Othilia så då kunde jag bara inte låta bli att köpa nya kläder till henne med hon har ju dåligt så;) köpte byxor och body och en till "kräk" duk..:P de va mycket sött, sen gick vi och hämtade ut doptavlan och gick till mingel och bar och tog oss en varm macka, sååå gott och vi hade de mysigt med.
Sen gick vi vidare in till gallerian skulle handla lite till mamma å pappa. Så när vi va klara där tog vi oss vidare till Gävle Strand där mor och far då bor och gav dom sakerna och hjälpte till lite och nu sitter jag här har precis kommit hem.
Har faktiskt varit roligt att få umgås lite med syster va ganska längesen, längtar till dom flyttar hit så man kan springa över och skvallra när man har tråkigt :)
Annars idag tror ja inte att de händer allt för mycke Tommy sover fortfarande vet inte hur länge han tänkte sova men tror han ska få sova ut riktigt idag va nog inte så trevligt mot han imorse när han skulle lägga sig har ja en känsla av få fjäska lite när han vaknar sen ;)
Tror nog ja ska baka lite bulla om jag orkar sen med, ska iaf fixa disk och kanske damsuga lite vi får se vad eftermiddan/kvällen bjuder på.
Ne nu ska jag nog ta och göra något annat!

Hadet så bra

Puss och Kram

Älskar dig Tommy <3

Måndag

Hejsan!

Då var det måndag igen och en ny vecka att trava sig igenom. Idag kom pappsen och hämtade mig strax efter 10, gick ut med Brico sen hängde jag lite sen körde han mig vidare till YA skulle köra idag, hade en ny lärare idag igen som va kanon verkligen va riktigt roligt att köra idag måste jag säga. Efter jag hade haft min lektion så återvände jag tillbaka till mor och far hann inte va där länge så kom Lena och Tobbe dit, Tobbe skulle köra mamma till apoteket, gosade med Othilia snick snackade lite och så, faster Annelie kom och förbi en snabbis för att kolla läget :) Jag och Lena plockade även iordning i förrådet så badkaret fick plats sen bar Tobbe ut de innan de åkte vidare hem. Varken mamma eller pappa kan ju använda det just nu mamma kommer ju inte i det heller så de va tvungen att åka väck. Men kanske får komma tillbaka nån gång de återstår att se :)
Jennifer och Tony åkte dit på kvällen och gick med Brico så idag har jag fått en helkväll hemma har faktiskt varit skönt har hunnit diska, plocka lite och damsugit underbart känns det nu, känner även att jag börjar bli lite trött så ska kanske ta och försöka blunda lite snart ska ju faktiskt upp och jobba imorgon, ska även jobba på onsdag och fredag. Slipper jobba denna helg också skönt! Men nästa vecka jobbar jag tisda,onsda, freda-sönda. Blir nog inte allt för skoj men blir ju pengar iallafall och de är det ont om just nu måste jag säga men är stolt över oss att vi klarat oss utan hjälp även fast jag bara fick 1000:- i lön förra lönen. Får pengar på fredag igen och längtar till lönespecet kommer så jag får se hur mycket det blir ska bli spännande.
Ne usch det skulle då inte vara helt fel med ett  välbetalt jobb men vem får det i dessa tider? Man måste ju ha utbildningar hit och dit, man får ingen hjälp med de. Sen måste man även ha en massa erfarenhet men hur lätt är det för en person som slutar skolan och ska ut i arbetet då? Vart ska man få erfarenheten ifrån när man inte har en chans på arbetsmarknaden? Ne fy tusan vad de har misslyckats med världen hur lång tid tror ni det tar innan allt kollapsar? Vi är ju redan påväg så.  Ne ska gnata om de nu igen:P
Ska faktiskt ta å sluta nu och försöka slummra lite tror jag!
Ha det så bra
God natt!

Älskar dig Tommy<3

Lördag

Hejsan!

Dagen började med att prata med pappa fick veta att mamma skulle komma hem från sjukhusvistelsen. Så gick in och duschade och gjorde mig iordning sen kom pappa och hämtade mig efter han kört hem syster Jennifer, sen har jag tillbringat hela min dag med mor och far, lagat mat och bäddat rent och så. Har gått bra. När klockan började närma sig sex tog jag och Brico en långpromenad så han skulle klara sig under kvällen så jag inte behövde åka hem och sen dit igen. Kom hem för en liten stund sen faktiskt skönt att sitta å slappa i sin egen soffa.
Nu blir de nog till att laga mat snart det får bli kyckling med uncel bens och ris idag, de är ju gott :)
Sen efter det vet jag inte börjar redan känna mig sömnig men ska försöka hålla mig vaken så jag får tillbringa lite tid med min käraste också.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men ska väl till mamma å pappa och gå med Brico iallafall. Men har nog inte mycket mer att skriva om vad jag kan komma på så tar nog och slutar nu.

Ha det så bra och ta hand om varandra !

God natt

Puss och Kram

Älskar dig Tommy <3

Fredag

Hejsan.

Fredag igen då, har jobbat onsdag och torsdag den här veckan skönt att jobba lite. Har varit ledig idag så har kollat in lägenhet med syster Lena och Tobbe självklart va söta Othilia med också, de ska flytta till en lägenhet rätt över gatan från oss. Det ska bli skönt att ha dom nära faktiskt så man kan gå över och hänga lite när man har tråkigt och  så:)
De var en fin lägenhet visst så behövdes de kanske lite nya tapeter men de fixas ju lätt, och dom har fint badrum som vi hade i ettan de som vi saknar så mycket:P
Nu väntar jag på att dom ska slå en signal igen ska nämligen iväg väg och hälsa på mamma idag igen va dit igår också, hon har nyligen opereras så hon ligger nog kvar till en sönda lr måndag. Sen efter det vet jag inte riktigt vad som händer städa igen kanske? De är ju så tråkigt men man vill ju ha fint hemma också vilket det inte är nu vi är experter på att skita ner och katterna är ganska duktig dom med, fast dom river mest ner saker och hårar en massa:P men de får man leva med.
Imorgon funderar jag på att vara på besök hemma hos pappa Lena skulle kanske också dit så kunde nog åka dit med henne.
Annars har jag nog inte så mycket att skriva, ska jobba tisda, onsda och freda nästa vecka och tisda,onsda,freda,lörda och sönda veckan därpå. Så får ju ihop några dagar den här månaden också vilket är väldigt skönt faktiskt.

Ne nu ska ja sluta men hade så bra och ta hand om er.


Puss och Kram


Älskar min Tommy <3


RSS 2.0