Tävling!!





" Jag tävlar om en valfria varor till ett värde av 1000 kr från 
Darlingexpress  i samarbete med jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också! "


Jag har fått äran att ha en otroligt stor och rolig tävling, i samarbete med den underbara webbutiken Darlingexpress där du hittar barnkläder & barnartiklar med välkända märken såsom byJezz, Lundmyr, Elodie Details, Kalle Kryp, Lebel Label, Liandlo, Liten Jag, MysPlysch, Snoffs, Sobea och Socks on.

Tävlingsreglerna är enkla och ALLA kan delta!

1. För att vara med i tävlingen skriver du ditt namn & din mailadress samt svarar på frågan: I vilket land deras gratulationskort tillverkas i en kommentar under det här inlägget.

Svaret på frågan hittar du på Darlingexpress hemsida som du hittar HÄR.

2. Du dubblar din chanser och får en extra lott till i dragningen om du kopierar du bilden + texten ovan och lägger upp på din blogg samt skriver länken till din blogg i din kommentar här nedan tillsammans med svaret på frågan ovan.

Har du ingen blogg så går det bra att tipsa fem av dina vänner om tävlingen via mail och skicka en kopia på det mailet till [email protected]

Sista tävlingsdag är 2:a juni kl 19:00 och Lycka till!

10 Maj

Va ett tag sen igen då, Julia växer och har sig och tänk om två dagar blir hon 2månader stora tjejen <3
Blir inget långt inlägg håller på att leka med Julia/städa  hon är förövrigt trött också, vi klev upp kl 07 idag och hon hade svårt att somna om så tog på mig bärselen och gick runt lite då slocknade hon typ direkt hon somnade om riktigt kl 11, sen sov hon typ 3h vakna och ville äta men är fortfarande trött. Hon sitter just nu i babysittern(stava) och slår lite på babygymmet.
Det märks så tydligt att hon börjar bli nyfiken och så, hon vill gärna sitta upp nu och kolla runt stark vilja har hon också herregud :) min lilla älskling.
Har inte varit ut nå idag då det är trisst väder, men imorgon ska vi på öppnis med Sara och Robin det ska bli roligt :) Sen mot kvällen kommer Tommys kompis hit och ska äta med oss, ska göra köttgryta imorron är det tänkt, blir trevligt hoppas Julia är glad. Men oftast är hon det hennes gråt period på kvällen har gått över det är så skönt visst kan hon vara lessen men inte alls som då. :)
Nee nu har jag inte tid med detta längre men bjuder på en bild på Julia iallafall :)


Tävla

Jag är med och tävlar

i samarbete med WWW.OAPIP.SE, http://karinochnova.blogg.se och www.emmzien.blogg.se så är jag med och tävlar om chansen att vinna tre valfria dreggelscarfs. tävlingen avslutas den 16 maj. var med och tävla du med!


vill du bara med att tävla, gå in på WWW.OAPIP.SE och skriv i en kommentar här nedaför vilka tre scarfs du skulle vilja ha om du vann.. kopiera även texten och bilden ovanför och lägg in på din blogg. för större chans att vinna, lämna även en kommentar i karins blogg!


RSS 2.0