TÄVLING !

Hej alla glada :)

Kommer nog inte hinna skriva så mycket ihelgen då jag har fått hoppa in och jobba. Fre-Måndag skönt att få jobba lite så man får inte lite extra pengar :) Kan säga att just nu känns det som att de är både för och nackdelar med ett extra jobb, skönt för att jag får tid med Julia när jag inte jobbar och de negativa är ju att det inte blir en stabil inkomst men just nu så spelar det inte så stor roll :)
Återkommer mer sen.

Just nu är jag med och Tävlar hos Mirka, var med du också :)

DSC01203 - Kopia
Jag tävlar hos tiobarnsmamman om en Sophie the giraffe!

Ha en underbar helg!

Puss o Kram

Längesen, och tävling

Hej alla där ute.

Nu var det längesen jag skrev igen, har inte riktigt haft tid att lägga ner energi på bloggen just nu. Dagarna rullar på och Julia lär sig saker hela tiden :) Min lilla solstråle.
Vid påsk var vi och åkte båt, Julia höll sig vaken hela vägen hem från båthamnen på bussen helt otroligt, men så här trött var hon när vi kom av bussen



Ser kanske mest busig ut, men lovar hon var super trött :)

Snart är det sommar igen också, och jag kommer jobba så mycket som möjligt, vi kommer väll åka till Vimmerby iallafall. Längtar redan :)  Det är Julias farfar och plastfarmor som bor där nere, och jag verkligen trivs som fisken i vattnet där så det ska bli skönt att komma dit.

Kommer ju säkert bli en rätt känslomässig sommar också, eftersom att pappa skulle ha fyllt år, och det kommer bli årsdagen när han gick bort. Ett helt år har snart passerat och det känns fortfarande som att det vore igår, jag vill inte riktgit förstå fortfarande tror jag vad som har hänt.
Alla tänker nog så, usch vad hemskt att den personen är sjuk och bla bla bla, men så en dag så händer det någon som man själv älskar mest över hela jorden. Usch vet inte riktigt vart jag ville komma med det där men skriver mest bara för att få ut det ur huvudet.
För er som läser som inte vet så fick min pappa sjukdomen ALS. Och det är nog det värsta som kan hända en männsika, innan pappa fick det visste jag inte alls vad det var för något, och vi fick lära oss mycket under resans gång. Allt gick väldigt fort han fick diagnosen i mars 2009 och i Juli 2010 gick han bort.
Tänker inte skriva mycket mer om det nu, utan undrar du något så får du självklart fråga. Men en sak vill jag säga, ta hand om de person som du älskar och står nära, en dag kan det vara försent.


Till något annat. Jag är med och tävlar om en Sony Ericsson Xperia Arc, via Egoinas.

Var med och tävla du också !

Hoppas ni har en fortsatt trevlig helg. Det ska jag ha fast jag jobbar :)

Puss/ Pernilla

RSS 2.0