Flytthelg

Hejsan.
Jaha då har vi flyttat då började riktigt igår så då flyttade vi över de flesta sakerna med hjälp av Micke och Tessan. Tommys mamma och syster Sofi var barnvakt åt Julia och Wilma väldigt tacksam för hjälpen vi har fått :)
Dagen idag började med att Tommy kom in och pickade på mig och sa att det fanns kaffe om jag ville ha, men jag låg kvar en liten stund till för det var så skönt. Sen vaknade Julia då klev jag upp och drack lite kaffe, vi gjorde oss iordning i lugn och ro och for iväg och hämtade släpet och började packa på saker dock så tyckte inte Julia att det var roligt alls så Tommys mamma kom hit en sväng så vi kunde packa på saker och åka iväg till återvinningen och sedan tillbaka till lägenheten och packade på mer saker på släpet då alltså och körde hem hit till vår nya bostad :) Så vi fick lite gjort idag också. Sen kom syster Lena förbi och Othilia en snabbis för att se vart vi bor och hur, sen när dom gick åkte vi iväg med släpet igen sen hem en snabbis och sedan vidare hem till Tommys mor som fyller år idag så Grattis igen till dig Ulla :) Vi blev även bjudna på mat där och ååå så gottit det var och skönt att slippa stå i den här rörar och laga nått. Sen var det bara hem fixa välling och lägga Julia, jag har diskat och plockat upp lite i köket. Imorgon ska vi tömma det sista som är kvar för den som ska in i våran  vill gärna in imorgon och han sa att vi inte behöver städa för han vill så gärna in nu. Så jag ska ta med mig Julia dit imorgon medans Tommy sover och börja får se hur det går att göra det ensam med henne förhoppningsvis funkar det rätt bra för det blir ju lite stressigt iallafall men vill så gärna ha klart det där nu så man kan koncentrera sig på att få iordning här hemma nu. Sen ihelgen åker jag och Julia med mamma till rättvik, där även Lena, Tobbe och Othilia kommer att vara så vi ska vara borta heela långa helgen. Gud jag saknar nästan Tommy redan :P Men blir roligt att komma iväg och skönt att komma ifrån stöket ett tag också. Tommy tycker nog att det ska bli skönt att få vara själv med så det blir nog bra. Blir ju bara 2 nätter så. Sen är vi hemma igen.
Har inte tagit några bilder men ska göra det så ni får se hur det ser ut här men just nu är det total kaos kan jag lova haha :)

Nu ska jag snart börja väcka upp Tommy igen för stackarn ska ju jobba inatt, sen är det nog dags för mig att sussa snart så jag orkar med en fullspäckad dag imorgon också:)
Jag skriver igen sen när tiden tillåter :)
Tills dess får ni hadet så bra

TÄVLING!

Jag är med och tävlar hos Jennyn, var med du också :)




"
Jag tävlar om ett härligt presentkort värde 1000 kr
från ANDRUM - Inredning & Kakel i samarbete med WWW.JENNYN.SE

Var med och tävla HÄR du också! "

Nu händer det grejer :)

Ja det kan man lugnt säga, vi fick hämta nycklarna till nya lägenheten igår kväll. Så idag var min kära kusin Anna hit för att se om jag ville ha hjälp med något, så vi åkte med lite kartonger som vi hunnit med att packa till lägenheten underbart att vara igång, dock så kommer jag inte ha så mycket tid över till att blogga just nu. Men så fort jag får en stund över så kommer jag att uppdatera iallafall.
Det kommer bli så härligt att flytta, jag känner mig så glad just nu tänk att slippa bära vagnen upp och ner för trapporna bara in genom porten så är man frame helt fantastiskt ! :)
Ne nu har jag inte tid med det här längre. Men för er som nu känner mig och är nyfikna säg bara till så får ni mer än gärna komma å kika, lägger väll upp lite bilder här sen när allt är klart :)


Bättre idag?

Godkväll.

Jo jag tror nog att jag känner mig bättre idag faktiskt :) Julia vaknade tidigt idag, men vi gick och sov igen efter nån timme så de va skönt.
När mamma slutade jobbet kom hon och hämtade oss så åkte vi  ner till stan för att handla present till Othilia som fyller på fredag, men det har jag väll förmodligen berättat typ hundra gånger redan men men.
Mamma köpte även nya kläder till Julia, tack mamma :) Imorgon blir det nog bara att va hemma förmodligen packa å så om donnan ger tillåtelse vill säga, sen på kvällen är det Yoga på schemat :D

Skriver nog inte mer än så idag men här kommer iaf en bild på Julias nya kläder, just det gjorde hand och fotavtryck på henne idag också sött :)


Trött, less och allmänt tom.

Jaha så var vi inne i en ny vecka igen, dags för nya tag. Men vet ni att all negativ energi jag har runt mig nu bara drar orken ur mig. Det känns nästan som att någon har sugit ur min själv och allt som finns där inne i mig.
Vet inte riktigt varför jag känner såhär men kan det ha något med valet att göra kanske? det blev ju inte alls som man tänkt sig, och jag orkar faktiskt inte lägga mer energi på det. Jag har Julia och tur är väll det hon ger mig ny energi och dagligt skratt. Och hur det än är idag så kommer våra barn att kunna påvärka så småning om så för er som är missnöjda och har barn som "förstår" lite mer börja redan nu att berätta för dem lite  hur det är vad politik är, vad det olika står för. Låt dem vara med, men kom ihåg att låt de även välja själva hur det tycker. :)
Jag hoppas allt detta lägger sig snart, jag vill ha tillbaka mitt liv jaa så känns det just nu, jag verkligen ogillar att hamna i kläm där i mitten och för just det känns det som att jag inte ens vill rösta nästa gång det är val. Men vi får se det är ju långt kvar dit men 4 år går fort.
Meen till något helt annat, idag har varit en rätt lugn dag, jag och julia klev upp runt halv tio eller nått sådant, sen gick vi och sov en halvtimme till efter ett tag, efter det åt julia gröt sen gjorde vi oss iordning och trava iväg till affären. När vi kom hem så var det dags att sova lite till mkt skönt.På kvällningen var det dags för träning, det var jag, min kära kusin Anna och kära faster Annelie som var iväg. Vi trode att det var ett vanligt bas pass vi skulle på men ack så fel när vi kom dit så visade det sig att det var bas/puls pass haha.. ojoj men det var riktigt roligt. Nu ser jag fram emot onsdag då yoga står på schemat.
Och packa å städa måste jag ju göra herregud :O jag längtar verkligen tills vi har flyttat och allt är klart för jag börjar få slut på energi känns det som :P kan man inte bara knäppa med fingrarna så är allt klart och på plats? :) det skulle ju vara helt jäkla underbart.
Nee nu ger jag mig för nu och säger hej!

Bjuder på denna sötnos som softade i soffan efter vällingen innan det var dags för sängen





Helt otroligt

Ja så är det, Julia somnade redan halv åtta, vaknade för en stund sen och fick välling och helt otroligt så tror jag hon somnade om också. Ska hon sova för natten redan :O är jag i himlen kan någon nypa mig? Kan säga att på 6 månader har hon aldrig somnat för natten kl halv 8 jag är i chok, men bara för att jag nu skriver det här så kommer hon väll vakna när ja ska in å sova för att vilja leka halva natten sen :P men om det nu blir så får det väll vara på det viset då.
Idag har vi iallafall varit på babysim och det är så roligt, Julia verkligen älskar att bada :) hon är så duktig min lillatjej :)  Julias farmor vad med oss idag och det var väldigt trevligt. När vi kom hem fick hon middag åt åter igen näst intill en halvburk mat, hon fick även smaka på min macka men jag fick inte tillbaka den så tror hon tyckte att det var lite gott och kanske lite rolig att pyssla med.
Imorgon ska vi på babysim igen det är vår vanliga tid, egentligen simmar vi ju inte på lördagar men då det var inställt förra söndagen så var det idag istället :) Så imon kanske min mamma, Julias mormor följer med vi får väll se. Sen hem å fixa å dona lite, Julias farmor kommer på besök tror jag och även en kompis ska komma på kaffe, sen ska jag ju iväg på Ki Balans också, efter det kanske hem till Micke och Tessan för valvaka vi får se om allt hinns med annars kanske det blir valvaka å så hemma aah hur ska man hinna? Just det jag kanske ska följa med mamma å kolla på en lägenhet däremellan också. Och hinna gå och rösta ska jag göra, men vad ska man rösta på? inte alliansen iallafall. Jag är inte speciellt insatt måste jag ju säga men jag är inte nöjd med Moderaterna, jag gillar inte att dom ska ändra så mycket på allt. Låt mitt svergie vara som svergie ska vara, vill jag ha som Usa flyttar jag väll dit då.
På måndag ska jag nog också följa med mamma å kolla på en lägenhet sen ska vi nog ner på stan en sväng och kolla present till Othilia som fyller hela 2år på fredag :)
Resten av veckan har jag inte planerat så mycket det blir nog mest packa och städa isåfall att vi får flytta nästa helg ni får hålla en tumme på att vi får det :) Jo jag tänkte faktiskt gå och söka jobb med, kanske ska kolla nått på ams också. Vill ju ut i arbetslivet nu och Tommy vill vara hemma med Julia så det skulle ju passa jättebra om jag fick någon sysselsättning faktiskt :)

Ne nu ska jag njuta lite av att få vara ensam


Fredag

Tänk att nästan en hel vecka till har paserat oss. Idag har jag hunnit med rätt så mycket ändå, Julia vaknade runt tio tiden tror jag så behövde inte kliva upp sådär super tidigt som jag trode igår vilket var tur annars hade jag varit bra trött. Men iallafall till dagen, har packat två lådor till i köket, plockat lite, dammsugit, matat Julia, varit och tränat (underbart), handlat till både oss och mamma, var hem till mamma åt sibylla som hon bjöd på så vi passade på att äta där så fick mamma och Julia mysa lite också. Sen hem gav Julia välling och nu sover hon.
Jag tänkte hoppa in i duschen en snabbis sen kanske om jag hittar nå bra kolla på en film å mysa annars sitter jag bara här och myser.
Tommy har somnat på soffan  så skulle väcka honom också. Så skönt att det bara är jag vaken och kunna sitta å slappa helt för mig själv det är så lugnt och skönt :) De stunder som man måste ta vara på nuförtiden men som var en självklarhet för bara snart 7 månader sen. Men jag älskar mitt liv som mamma till min underbara Julia, kan ni förstå att man kan älska någon så otroligt mycket från första stund <3
Det är konstigt hur man ändrar sig när man fått barn, hur man prioriterar på ett helt annat sätt och vilka stunder som man njuter av på ett annat sätt. Det kanske blev en konstig mening men ni förstår nog hur jag menar?
Jag kan njuta nu av att det bara är jag vaken, att det är helt tyst runt mig och jag kan göra nästan vad jag vill bara sitta å glo in i väggen tex. och tänka på allt möjligt skönt. Men sen blir det tråkigt efter ett tag och man nästan längtar ihjäl sig efter Julia och vill nästan gå å peta på henne för att hon ska vakna men man gör det aldrig :)
Ja som sagt det blev kanske lite konstigt och fummligt skrivet men för mig gör det ingenting för jag antar att ni förstår mig iallafall.
Tänkte dela med mig av någon bild också som jag lovade igår så gör det nu innan duschen kallar. Förresten visst har vi väll konstigt väder idag? Ena sekunden regnar det andra inte och så har det varit hela dagen, skumt. Aja nu bilder (Blir dock bara tre vi pratade så mycket så jag glömde fota) sen dusch. Hejsan hoppsan and Enjoy

En gladfis hos moster och kusin



Sötaste Othilia
'

Påväg hem, sådär på kvällningen

Kul

Jag som var sååå trött att jag knappt orkade hålla ögonen öppna, blev hur pigg som helst när jag gick in för att lägga mig. Det är ju typiskt när julia somnar tidigt en kväll också, förmodligen slår hon upp sina underbara två blå tidigt imorgon så kommer nog vara trötter av mig då igen :) haha men som sagt jag bjuder ändå på bilder imorgon.

Nu ska jag dricka lite te och hoppas på att bli slumrig.


God Natt alla ni som kan sova

God Kväll

Har varit hemma hos systeryster och Othilia idag, har varit väldigt trevligt.
Julia vaknade i skaplig tid idag redan vid halv tio, lite små chokad blev jag ju eftersom jag har blivit van med att hon sover till typ kvart i 12 men det var ändå skönt, vi tog en nap på ca två timmar vid 12 tror jag den va. Sen var vi iväg till affären och gick hem till Lena vid tre tiden. Fick äta med dom idag också mycket trevligt, gav även Julia mat där och kan ni tänka er hon åt typ en halv burk :O helt otroligt. Efter det blev det mera bus, Julia har haft såå roligt idag :) Nu sover hon nog sött för det är då tyst i sovrummet. Jag ska väll fortsätta försöka få liv i Tommy, lite svårt eftersom jag inte vet när han somnade han var ju vaken när jag gick iväg.
Imorgon vet jag inte alls vad vi ska göra, får se.
Orkar faktiskt inte skriva mycket mera nu är för trött så blir inga bilder idag heller, men lägger in bilder imorgon istället :)


Kväller

God kväll.

Nu har jag tid att blogga lite igen, har hunnit äta och nattat Julia med.

Om dagen då, vi åkte till öppnis med kusin Anna, när vi kom dit mötte vi upp Sofie och hennes Isabelle. Julia var väll lite skeptisk till att börja med blev lite små grinig och ville sitta i mitt knä, men efter en stund så mjuknade hon upp och tyckte nog att det var lite små roligt iallafall :) Ska nog gå dit fler gånger faktiskt så att Julia blir lite van att se andra och träffa andra barn :)
Efter det var slut åkte vi en sväng förbi Erikshjälpen köpte inget dock bara kikade, sen hem så Julia fick sova hon var skapligt trött.
Och så sen då, jo då blev det ju Yoga med Tessan, och fasen alltså vad underbart skönt det var, jag kommer göra det till ett veckopass tror jag. Ni skulle bara veta vad jag njöt av att ligga där på mattan på golvet i mörkret med den lugnande musiken jag säger då det.
När jag kom hem igen så blev det som vanligt full rulle, ge Julia gröt sen iväg å handla, slänga på Julia pyjamas, gosa och busa lite, ge välling och sen i säng med henne. Då var det dags att fylla på våra egna magar och här är jag nu. Ska ta och dricka en kopp kaffe så här in på natten, tur att det inte ger pigghets effekten på mig :P
Men innan det ska jag bildbomba er lite från dagen, Enjoy :)

En lite skeptisk Julia, börjar småleka lite


Hälsar på kompisen Isabelle



Dom lekte lite med samma leksak, söta dom är :)


Kan ju sitta själv och leka också



Så söt var Julia på väg hem från Öf



Redo för en kvällpromenad till affären



Kvällsbusar <3


Se hit, Tävling

Jag är med och tävlar!




"jag är med och tävlar om en likadan mössa som Nova (6-18 månader) i
samarbete med
E.KO OCH KARINOCHNOVA.BLOGG.SE
tävlingen avslutas söndag 26/9 kl.20.00"


Vinsten är en likadan mössa som på bilden!



ÖF

Japp snart drar jag och Jullan till öppnaförskolan men min kusin Anna. Möter nog upp Sofie och Isabelle där om dom kommer ska bli mysigt. Kommer bilder sen :)
Ska på yoga ikväll också så blir nog inget uppdaterat förns senare ikväll någon gång.

Ha det så länge :)

Mys

Tänkte bara berätta att jag skall ha lite mys för mig själv, ska kolla på en film dricka mitt te och äta mitt äpple.
Tommy ligger i soffan och sover, Julia har precis somnat om efter att hon fått välling. Nu blir det Pernilla tid and I love it ! :)

Mat

Då har man fått lite mat i magen också, medans jag gjorde maten så gav Tommy, Jullis gröt.
Nu ligger hon på golvet och leker hon ska snart få ny blöja och pyamas på sig. Usch har fått hicka det är väll väldigt drygt ändå.

Ska umgås med min sötnos lite, men först bjuder jag på lite bilder.

Min glada lilla tjej :)






Duktigt nog gjorde jag egna köttbullar även såsen :)




Tisdag

Då var det tisdag igen då, och jag är hur seg som helst idag måste jag säga. Julia sov iof som vanligt till ca kvart i 12 jag måste ju ha det rätt skönt med en liten bebis som sover länge. Men faktiskt skulle jag nog vilja att vi vaknade runt 8-9 tiden ist hela dagen försvinner när man sover så länge allt blir liksom fel på nått vis. Sen så kan man ju inte göra något på morgonen tex gå iväg till öppna förskolan, det är ju om jag väcker Julia men hon blir så sur om man gör det så de är lika bra att låta henne sova. Det blir väll ordning och reda på det där så småningom också.
Idag händer nog inte mkt annat kanske ska packa lite till börjar faktiskt känna mig taggad på det och få det färdigpackat nu för nu vill jag verkligen flytta!
Tror det är dax att byta blöja nu så skriver kanske mer ikväll

Hej hopp

Nattvakenhet

Är vaken såhär in på småtimmarna, ville bara skriva lite kort och tacka Sofi för den fina designen hon gjort till mig.

Nu säger jag godnatt !

packning, packning och åter packning

Då har ännu en dag blivit avklarad, har packat lite till idag och även städat ur de skåp som blev tomma skönt att vara på g :)
Julia sov som vanligt till halv 12 eller vad den var.. kl 12 kom gavlis och skulle besikta lägenheten det gick bra väldigt skönt, så nu väntar vi bara på att få nycklar så vi kan flytta ska bli underbart.
Får se om Julle vaknar lite tidigare imorgon så blir det en sväng ner till AMS och Komvux vill komma ut i arbetslivet igen nu börjar bli lite tråkigt att gå hemma som jag gjort snart 1år nu...

Tänker faktiskt inte skriva mycket mer idag så god natt med er !

26 år VS 6 månader

Godkväll igen!

Dessa sena nätter jag kan verkligen inte bryta detta mönster. Men vad gör väll det ? :)
Idag fyllde Tommy 26 år, och lilla Julle blev hela 6månader helt otroligt. Har inte gjort så mkt idag faktiskt mest slappat. Babysimmet blev inställt idag pga sjukdom, skönt jag hade ju inte tänkt gå iallafall eftersom Julia har varit så trött av sig nu när hon är så snorig.
Har packat lite till iallafall så det är ju alltid skönt, Tommys mamma å hennes kille kom förbi på kaffe för att gratta även Tommys syster Sofi :) Trevligt med besök. Nu sover donnan och kan ni tänka er hon fick somna helt själv :O Jag tycker det är så otroligt svårt att låta henne ligga och gråta inne i sovrummet huwa. Men nu sover hon iallafall eller ja det är ju iallafall tyst där inne  så antar att hon sover om hon inte ligger och hittar på en massa bus :)
Tänkte inte skriva speciellt mycket idag faktiskt utan bjuder på lite bilder istället hoppas det smakar.

Så fin blev tatueringen som jag gjorde blev riktigt nöjd.



Kommer hon att bli en datanörd tro ;)



Kvällsbus med mamma, igår kväll.



Det tar sig



Kul att få va med mamma i kaoset



Hittade en katt i lådan ;P




Det var allt för idag

God natt


Lördag

God Kväll :)

Denna dag har verkligen varit slapp, Julia sov som vanligt nu förtiden till typ kvart i tolv. Sen sov vi igen vid halv två i hela tre timmar. Rätt så skönt, efter det har vi bara varit slappat och jag har börjat packa inför flytten, har hunnit packa hela fyra lådor idag hejja, det går sakta men säkert framåt :)
Efter det har vi mest bara varit, Julia somnade precis nyss hon har verkligen vänt på dygnet nu när hon varit snorig inte bra, hoppas det går över snart det är inte roligt med en snorig tjej.
Ja det är väll vad vi har gjort idag, kan bjuda på nån bild från dagen.

Glad tjejen innan hon skulle få gröt :)




Bus med mamma, älskar denna donna så mkt <3




Alla leksakerna hamnade på golvet



Fredag

Så var det fredag igen då och nästan en helvecka har gått igen, Julia har iaf varit lite gladare den här veckan. Tror faktiskt att hon haft en liten utvecklingsperiod nu.
Idag har jag hunnit med att städa lite damsugit  och så, lite kvar dock men det tar jag lite senare. Micke och Tessan kommer idag för att gratta Tommy lite i förskott han fyller ju på söndag men de hade fullt upp ihelgen, ska bli trevligt med lite besök :)

Julia sov förövrigt till typ kvart i 12 idag, skulle egentligen ha varit iväg å träffat tessan för att gå in till komvux men det blev inte så då. Nu sussar hon igen, kan inte förstå att hon sover så länge på morron. Dock kan ju jag tycka att det är lite skönt samtidigt med en morgontrött tjej, eftersom att jag gillar att sova på morron också. :)
Igår var jag iväg och tränade ett medelpass på fjärran, var så duktig att jag tog en promenad både dit och hem mkt härligt, Tommy hade inte haft lika roligt dock för Julle hade gråtit typ 2h i sträck och inget hjälpte min lilla mammagris <3

Det blir ett lite oorganiserat inlägg med det får bli så idag, vet inte riktigt vad jag ska dela med mig av men kände att jag ville skriva något iallafall. Ska försöka hitta nå bra bilder till bloggen också för jag har bett Sofi att göra en bloggdesing till mig så den blir lite mer personlig :) Hon är snäll hon, jag har varken tid eller lust till att sätta mig med det, och kan säga att kunskapen som jag hade när ja gick  i skolan har börjat försvinna också så det är tur att hon kan :)

Nu börjar hösten sagta men säkert komma runt hörnet också and I love it ! Jag gillar hösten faktiskt alla fina färger, den friska luften och självklart mörkret på kvällen så man kan tända ljus och krypa upp i soffan å bara mysa underbart är det. Tänk att snart är de inte långt kvar till Jul heller,  de gjorde reklam för Julbord på tvn igår herregud det är ju ändå bara september, men det går ju rätt fort ändå.

Ne nu ska jag göra lite annat medans donnan sover !
Delar med mig av bilder en annan gång

Tisdag

Hej igen !

Tänk vad tiden går snabbt egentligen, tycker inte att det var sålängesen jag skrev. Men rätt längesen var det nog ändå, har tänkt varje dag att jag skall skriva men timmarna bara flyger iväg och jag hinner som inte.
Har ju inte precis tiden för mig själv på kvällarna heller som man skulle önska att man hade, gud vad jag kommer njuta när Julia äntligen sover fasta tider. Det är rent utsagt omöjligt just nu har försökt många gånger utan resultat.
Men men nu skriver jag iallafall så får vi se hur det går.

Imorse sov Julia ända till halv tolv helt otroligt skönt, men hela planeringen blir liksom förstörd dessa gången, men jag tar vara på sovtimmarna väl. När jag klev upp var Tommy fortfarande vaken så kände att det var bara att glömma det här med träning idag så han kunde sova för han skulle ändå va helt oväckbar. Satte mig vid datorn lite och facebookade då min kusin skrev och undra om jag och Jullan ville komma över på lunch så gjorde oss iordning så kom hon och hämtade oss, vi åkte till affären sen vidare hem till henne. Vid halv 5 tiden åkte vi för att hämta Linda, var egentligen meningen att jag skulle åka hem direkt då också men vi följde ist med dom hem igen för att umgås lite och Julia tyckte det va roligt att vara där så why not? :P
Gav henne mat när vi kom hem dit igen, de tyckte hon nog smakade sisådär faktiskt, men det gick i lite iallafall.
Strax efter sju körde dom hem oss igen för jag skulle ju väcka Tommy, han klev upp strax efter åtta då passade jag på att skynda mig att ge han Julia så jag kunde småstäda lite innan han hann sätta sig vid datorn där jag vet att han blir parkerad resten av kvällen. Så jag plocka lite från golv och tog fram snabeldraken behöves verkligen kan jag säga, moppade golvet från fläckar också men ack jag märkte nu att moppen inte luktade sådär överdrivet gott väldigt irriterande måste fixas snarast så kanske ska försöka hinna mig på en promenix till min kära mor imorgon om hon är hemma och tigga en ny så att jag kan moppa om, får se vad jag hinner.

Ska iallafall tvätta imorgon behövs det med, har hur mycket tvätt som helst det har verkligen varit svårt att få en tvättid som passar nu. Har bokat grovtvätten också så ska ta å tvätta mitt täcke det behövs också har nog aldrig tvättat det tror jag, hm nu blev det mkt behövs och mkt tvätt här haha.
Vet inte om det är något mer inplanerat imorgon plocka å dona lite kanske, skulle ju behöva packa också för det har jag inte börjat med än och det är ju inte allt för långt kvar tills vi flyttar nu. Ska bli roligt att flytta men det här med att packa,städa, flytta på sakerna och packa upp igen kan jag ju gärna skippa faktiskt men men det blir nog bra i till slut.

Lika bra att skriva vad som händer resten av veckan också för känner jag mig rätt så kommer jag inte skriva på ett tag igen efter det här :P På torsdag ska jag nog försöka träna hoppas på att Tommy kliver upp i rätt tid så jag hinner iväg, det är så otroligt skönt att vara igång med träningen även fast jag bara har hunnit med 3pass änsålänge så känns det verkligen jättehärligt. Inte bara det att man får röra på sig och få motion utan även att man får lite tid för sig själv helt underbart faktiskt. Då orkar man med lilla damen hemma mycket bättre också speciellt då när hon har sitt humör ibland :) Om jag hinner och orkar ska jag kanske ge mig iväg till öppnaförskolan också det beror på Julia faktiskt hur länge hon sover osv. Hon är förkyld nu med lillgumman så hon är inte sådär överdrivet rolig att ha å göra med på kvällningen nu hoppas att det går över snart hon har varit snorig i ca 1 vecka nu fy bubblan säger jag bara. På fredag har jag nog inget inplanerat tror jag, lördag hm inget då heller om jag inte glömt nått nu då? Baka lite kanske för på söndag fyller ju Tommy hela 26 år, dock så blir det inget direkt firande då vi har bestämt att vi inte ska fira om vi inte fyller jämt det är ju faktiskt ganska skönt om jag får säga så, men det är ju på min sida av släkten hans familj kommer nog att komma hit å fika så något måste man ju ha att bjuda på men får räcka med bulla och kanske en sockerkaka eller kladdkaka behöver väll inte vara märkvärdigare än så? På morgonen ska iallafall jag och Julle på babysim :) Kusin Anna ska följa med då också kanske även att Linda följer med och kikar trevligt, i söndags var det Sofi, Julias faster som badade med henne det gick bra men hon blev ledsen efter ungefär halva passet, lite ovant när det inte är mamma i vattnet kanske. Men gick rätt så bra iallafall :) Sofi fick bada istället för mig då jag tatuerade mig förra veckan. Men det har nog läkt till på söndag så tänkte bada med Julle då faktiskt, hoppas hon är gladare då för det är ju inte direkt billigt de där med babysim.
Julia blir även 6månader på söndag, tänk vad tiden går fort herregud tänk att det är bara ett halvår kvar så blir hon 1år nee fybubblan va fort det går. Kan faktiskt inte tänka mig att hon ska bli 1 år, känns som att min lilla donna ska vara bebis för evigt faktiskt men så känner nog de flesta. Snart är man tillbaka till verkligheten igen men jobb och allt vad det innebär, dock så måste man hitta ett först. Någon som kanske har ett gömt någonstans som jag kan få? skulle vara väldigt trevligt faktiskt :)

Ne men nu har det blivit ett riktigt inlägg och jag tänker faktiskt inte bjuda på något mera nu. Snart blir det lite mat i magen såhär på kvällskvisten/natten, sen blir det slappa lite till innan sängen ropar på sällskap :)
Btw om det är någon som känner sig manad till att göra en vacker design till mig så hojta för jag har verkligen inte tid med det och skulle gärna vilja ha något mer personligt.

God Natt ta hand om varandra !


RSS 2.0