Tävling hos Jennyn

Jag är med och tävlar hos Jennyn var med du också !



" Jag tävlar om ett daypack från
IN THE POCKET BABY hos WWW.JENNYN.SE

Två personer blir lyckliga vinnare av en varsin uppsättning!

Var med och tävla HÄR du också! "


Jobb och jobb

Hejsan

Ja jag vet är väldigt dålig på att uppdatera här just nu, känns som att jag inte riktigt har orken eller tiden för att sitta och blogga.
Har ju som ni säkert vet börjat jobba, och nu har jag även börjat mina sommardagar härligt! Kommer att få jobba en del nu i sommar vilket är väldigt skönt och behövligt. Pengar är ju aldrig fel att ha.
Känns ju sådär att Julia inte börjar på dagis förns den 29e augusti då Tommy också jobbar hela sommaren. Han skulle ju egentligen ha semester i Juli-Augusti när skolorna börjar igen. Men han har fått en massa extra jobb så han kommer inte börja sin semester förns 24 augusti och ha in i september. Så eftersom att han jobbar natt så kommer ju ha behöva vara vaken och ha Julia under dagen när jag jobbar. Vilket resulterar i att han komemr va skit trött och kanske inte orkar hitta på fullt lika mycket saker med henne. Men det funkar ju ändå, jag är ju ledig en del dagar också så får passa på att ta dom dagarna att göra något speciellt. Hon är ju så pass liten än. Min kära mor kommer säkert kunna hjälpa till lite också, hon ska iallafall vara barnvakt två olika tillfällen som vi redan har planerat in, sen om hon åker iväg på nå skoj under dagen med mina syskon och deras barn har hon lovat att Julia kan få följa med till typ furuvik :) Så det är ju alltid bra.
Och jag har ju turen att bruka få sluta i skaplig tid också så man kan hitta på något skoj direkt efter jobbet :D
Annars händer det väll inte så mycket här just nu, på senaste har vi varit på skolavslutning och student självklart var Julia med på båda, och självklart så cyklade vi dit :)
Vi cyklar ju numera överallt, härligt. Det är ju så dyrt att åka buss också + att vi inte har någon bil längre men det hjälper ju inte mig ändå eftersom att jag inte har något körkort.
Det ända som kan vara lite bökigt är ju hur man ska packa med sig saker men det löser man ju alltid på något vis.
Är faktiskt med i en tävling nu hos Jennyn men den kommer upp i ett eget inlägg.
Nä ska nog ta och runda av här nu och slänga mig i soffan ett tag.

Ha det bra tills vi ses nästa gång

Bjuder på en bild på Jullsan från fikat efter skolavslutningen <3


RSS 2.0