Tisdag

Hej hopp!
Sista april imon då, shit vad de senaste ´månaderna har gått fort:) underbart börjar bli riktigt fint väder med, jag är så lycklig:)
Fick jobba idag med Eva ringde igår.. Så nu har jag iallafalltyp 8 dagar lr nått så då får ja ju lite pengar nästa månad iallafall..
De är ganska rätt så mkt tooomt på kontot nu kan ja ju säga snålas en massa nu..

Jaja annars har väll de inte hänt så mkt, jobba idag kom hem gosa i nån timme breve sovande tomie, sen så åkte vi iväg och handla sen så nu är han på pokerklubben och spelar lite, de började 7 och de är väll en massa timmar kvar:P hoppas att han vinner :D
jag har städat lite granna så nu är de rätt fint igen.. hehe

Morgon dagen då, ska hem till mamma å pappa först iallfall ska fixa in internet till dom hoppas ja får de funka bara.. sen så vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på att göra, gå å kolla in nån kase kanske.. får se vad som händer och sker imon lite trisst när man inte har nå pengar att skoj med, men sånt är livet..

Jaja lite uppdatering fick ni nu.. Kommer väll mer om nån dag skulle ja tro;P

Puss på er

jobb jobb jobb

Hej där :)

ÄÄÄÄntligen har det fina vädret kommit till Gävle, och jag kan inte vara gladare, hur skulle jag kunna vara det när jag har mina underbara vänner speciellt Linnea, min Tomie, min familj och fint väder på de helt underbart :D
Började att jobba igår, skulle varit ledig idag men hann bara innan för dörren så ringde Eva och frågade om ja kunde jobba och de är klart man inte säger nej :) så jobbar man imon,lörda och sönda också.. lite segt att jobba helgen men så kan de vara ibland..
De skulle tydligen inte vara så mkt att göra nästa vecka så slipper nog att jobba då, så då kan ja ta igen all tid:D
och det är ju sista april på onsda också shit den här månaden har veerkilgen gått super fort.. hinner knappt med..
Från en sak till en annan, min lilla kusin fyllde 20 igår så grattis så otroligt mkt till dig :) ja lilla och lilla hon är ju iaf några mån äldre än mig men ändå:P
Ska köra nästa vecka också månda och onsda hoppas på att de går bra men de tror ja nog att det gör... vill ha mitt körkort nu men de går ju lite segt fram måste ja säga...
hmpz jaa ne man kanske ska gå å sätta på lite potatis nu för imon blir de stekt potatis och falukorv jam:D
Ha det så otroligt bra allihop
och passa på att lapa en massa sol :)

helg

Hej hopp!
Nu så va helgen över igen då, har varit en trevlig helg iallafall:)
I fredas var vi hem till tommys mamma och lelle å spelade lite spel och drack lite grann, och igår så var jag först med Tommys mamma,moster och lillasyster ut och fota de va väldigt skoj fast jag hade inte min kamera med mig men nästa gång får den nog följa med också:) Sen så på kvällen åkte vi ut till f-backa och drack lite öl och så de var väll helt ok fick träffa lite fler av tommys kompisar så de va ju skoj, sov på viktors soffa de va mys :) men inte så jätte bekvämt kanske låg i samma ställning hela natten så hade lite ont när man vaknade..
Så tog vi bussen hem vid 1 tiden sen har vi bara slappat spelat lite heroes och kollat på film och tv och tommy har spelat lite poker med..
Nu sitter ja i soffan och slappar och tommy håller på att göra lite gröt nu..
Åh får första lönen på tisda också får 4300 typ för 10 dagar så de känns ju helt ok :) då blir de nya skor sen vet ja inte riktigt handla lite mat och så ska ja köpa 30 års present syster yster också..
Men nu har ja inte mkt mer att skriva men lite uppdatering iallafall:)

Puss på dig Toooomie;)

Söndag

Blev sen kväll igår, kom hem till tomie runt 2 tiden och ja somnade inte förns typ 4 halv 5 tror ja..Tomie blev ju jätte full igår så va vi tvungna att åka vespan händer nog inte igen att ja kör hem honom på vespan när han har druckit ussch va drygt:D
Har varit hemma hos Tomies mamma idag och ätit och dom har spelat poker vilket dom gör typ en gång i veckan lr nått sådant ja vet inte riktigt..
De va trevligt iallafall, imorron ska ja ha brico mamma börjar jobba kl 6.45, så dirket när tomie kommer hem från jobbet så åker vi till mig och sover:P
vet inte vad mer som händer kanske ska försöka få lite ordning packa upp alla saker och så.. ska lämna min laptop till lelle med de är tomies mammas pojkvän han är tydligen bra på sånt så vi får hoppas att han kan fixa, kanske måste åka ut till jobbet och lämna skattesedeln med vore väll en bra idee..
Annars i veckan så får vi se vad som händer elisabeth fyller ju 30 på torsdag så ska välla fira henne då men presenten får komma i efterskott..
Har egentligen inte så mkt att skriva men aja, nästa helg ska ja följa med tomies mamma,hans moster och lille syster och fota lite om vi inte hittar på nå annat att göra får vi ihop pengar och en bil så kanske vi åker till nora och festar... får väll se vad som händer..
Men nu ska ja fortsätta att kolla på Erik och Mackan hela och rena:P

Puss på er

Lördag

Jahapp lördag igen då.. den här helgen är jag iallafall ledig skönt skönt, känns som att ja jobbat varje helg fast de har ja nog inte men känns så iallafall..
Får se vad som händer senare ikväll sitter hemma hos mamma  å pappa nu, tomie och pappa är nere på pizzerian och skulle ta en öl, haha får se när dom kommer tillbaka..
Har grillat för första gången i år idag med.. med jennifer,tony, samuel och simon och mamma å pappa så klart, och självklart tomie då:P as gott vare tror inte att ja har ätit så mkt på länge faktiskt..:)
Va ju ett tag sen ja skrev nu, tomie har fixat igång min moppe med de va ju inge fel på den men den är ju inte så speciellt fin men den funkar iallafall.. så vi lämnar bilen här ikväll så får ja köra moppen till brynäs.. lr vart vi nu hamnar..
Får vi tag på lite pengar och en annan bil till nästa helg kanske vi åker och hälsar på hos tomies kompisar i nora också.. de kan ju bli skojs.. läskit :P
I typ förr går lr va de var så va vi hem till Tomies bror och tessan och skulle dricka lite kaffe men de blev en hel kväll, åkte ut till valbo och kom på att de skulle va trevligt att käka å kolla på film, så max och unrested blev de fast vi hade ju redan sett den men de gjorde inte så mkt för vi snacka nog mest.. sen blev de lite tv.. tror inte att vi kom därifrån förns kl va typ halv 12 lr nått sådant..
jaa jag ska försöka hitta ett annat jobb också där man får jobba mer lr ja jag får väll jobba skapligt mkt på scandic också men där ja har en chans att få fast iallafall, så man kan ta å flytta igen.. får la se hur de går..
ÅÅÅÅH ja vill ha sommar nu ussch va skoj de skulle vara då blir de ner till gbg till liseberg och ha skoj, och en massa grillfester och så ser ja verkligen fram emot :D
De blir säkert en massa annat skoj med.. vi får se va som händer och sker..
Jaja ska väll hitta på nå annat nu ..

Puss på er

RSS 2.0