God morgon

Kan man ju lugnt säga eller? väktes kl 06.50 av att någon plingade på dörren, jag tog täcket runt mig och travade till dörren låste upp och då ryktes dörren upp till min förvåning stod det en äldre dam där utanför, så jag sa artigt Hej, då började hon anklaga mig att jag hade en massa folk här inne jag förstod inte alls vad hon menade och tänkte ja hon kanske har tagit fel lägenhet och skulle klaga hos dom som har fest så då sa jag de nej nej vi har inte nå folk hemma, du måste mena dom som bor ovanför oss dom har jag ringt och klagat på, eftersom att vi jobbar vanligtvis. Men hon trode mig inte och fortsatte surra så då bjöd jag in henne för att hon skulle få se själv, men nej då hon svara att hon va allergisk och ville inte riskera något då sa jag ne men då är det inte mkt jag kan göra åt saken du tror mig inte och vill inte komma in och se själv att de bara är jag och min sambo här.
Då sa hon att ne men jag får väl helt enkelt stå här och vänta tills dom kommer ut då, då sa jag att ja du får väl göra de då så stängde jag dörren och låste.
Jag gick och väkte tommy och berättade vad som hänt men han trode mig inte så jag gick tillbaka och ja där stod hon utanför våran dörr och väntade så ja sa till tommy så han fick se själv då började vi skratta tänkte vilket skämt vi vänta en liten stund till så gick tommy och kollade igen men jo då hon stod kvar. Då ringde jag till securitas och det tog inte lång tid innan de kom en tjej därifrån, hon försökte prata med tanten men hon surrade samma histiora i princip som hon gjorde för mig men hon sa att hon bara hade knackat och att hon hört röst från en äldre dam härinne och att jag hade sagt till henne att hon skulle vänta där. så hon från securitas gick in och kollade men visste att hon inte skulle hitta nån så hon viska till mig att hon förstod de och att det va en dam som inte hade alla hästar hemma:P och att hon skulle ringa till polisen. Så efter ett tag då kom polisen hit och försökte men hon sa till dom också att vi hade sagt att hon skulle vänta där och att hon inte skulle gå förns någon kommer ut ifrån lägenheten:P men tillslut fick dom iväg henne och en polis kom in till oss och fråga mig frågor om vad som hänt och om de hänt tidigare, och om jag sätt henne förut.. Så sa han att det var en dam som är förvirrad och visst de kanske det var men vilken jävla söndagsmorron det har varit. vi har skrattat gott måste jag säga :)
Iallafall så hade jag en jätte bra födelsedag i fredags tack allihop så otroligt mkt :)
och äntligen har snön kommit dock så har vi fått punka på mazdan mindre kul.. men tack för snön en bra födelsedagspresent:)

Hade bra

Puss på er

Älskar min Tommy


Brandövning

Hej hopp!
Jaha idag har jag varit på brandövning skulle mötas på Scandic CH kl 08 och åka därifrån kl 08.20...Själva brandövningen började kl 09.. När vi kom dit så började vi med att dricka en kopp kaffe och så åt vi lite bulla, sen gick vi ut i kylan och skulle släcka eld, fyyyy fasen vad kallt de var om fötterna när allt var klart så  kunde man knappt gå för dom var så genom fryssna, jaja iallafall så gick vi ju ut och skulle börja med att se när en spray flaska skulle flyga iväg för att man skulle förstå att sprayflaskor är en fara runt eld, men dock så lyckades de inte så vi fick inte se när den flög bara när den tog eld jävlar vilken låga tänk dig att tända en superstor stormtändare sånt tryck blev de, ja så när dom gav upp de så var det dags att släcka den första elden så dom tände på 3 stora tunnor så skulle vi få känna på hur det känns att släcka en eld med pulver, de var faktiskt lärorik jag har aldrig ens tagit i en brandsläckare förut och det  var faktiskt inte så svårt heller.
Efter de så skulle vi släcka en eld i ett "hotellrum" och "rädda" en person vilket då var en docka det skulle föreställa att en person låg och sov lr hade svimmat av i ett rum så skulle man släcka elden och rädda personen. Var inte heller så svårt eftersom vi gjorde det två och två, när alla hade gjort de så skulle vi få se en "riktig" eld lr vad man ska säga,så dom tände en fotölj i ett av hörnen sen fick vi se hur fort elden utökar och vilken rök det blir helt otroligt man ser liksom på de på ett helt annat vis nu lr hur man ska säga, tror nog jag ska köpa en brandsläckare hem faktiskt man vet ju aldrig när faran är framma som sagt och man kan hinna rädda så mkt om man är snabb på att reagera och har en brandsläckare i hemmet. Så till alla er som inte har en införskaffa de för vi fick reda på att dom är inte så himla dyr heller och alla som säljs är godkända och bra kostar kanske 200-400 kr och de är det faktiskt värt om man tänker på allt som kan förstöras och försvinna ur ens liv om man inte har en.
Jaja ne nu ska jag inte skriva mera hoppas ni haft en trevlig läsning.

Ha det bra alla!

Massa pussar till min älskade Tommy

Mkt som händer i november:)

Ja de kan man lugnt säga, mamma och pappa har flyttat till Gävlestrand nu fy tusan vilken fin lägenhet måste ja säga usch man blir nästan lite avis skulle ju inte va helt fel med värmeslingor i hallen som dom har och både tvättmaskin och torktumlare i badrummet ååh att man inte har råd säger ja bara för helt fel skulle de då inte vara.
I måndas var jag och pappa å plockade i huset började små rensa lite sen så blev vi hungriga så vi tog de som skulle med till lägenheten och drog oss, sen va jag där hela kvällen lr ja fram till sju å böka å stöka, dock så mådde jag inte så vidare bra hade ont i halsen. Men ändå så följde jag åter med till huset igår då va vi några fler lr ja mamma och Jennifer lades till listan då:P trevligt men jobbigt så fort jag ansträngde mig att göra något som innebar att ja va tvungen att bära lite så blev jag helt anfådd och kunde knappt andas inge roligt de inte mest jobbigt.
Vi va å käka lunch också buffé på Gottfrids? heter de så tro? tror inte de stavas så heller men skit i samma. Det va trevligt iallafall..
När jag kom hem så bestämde jag mig för att de går inte att jobba när jag mår som ja gör så jag ringde till Ewa och sjukanmälde mig, så idag är jag hemma  och hostar de har iallafall gått över till lite slemhosta igår kväll så hade jag världens torrhosta de gjorde sååååå ont i bröstet fy.. Men men nog om de..
Ska jobba imon hade jag tänkt eftersom att de då är brandövning måste ju gå på de.. sen jobbar jag freda,lörda och sönda också wej.. Btw så ska jag nog söka jobb i forsmark och hoppas på de bästa.
Ja mer då Lena fyller år på sönda, Gabriel och Samuel fyller också i november de blir mkt ja även jag fyller ju nu snart..
Ne ni nu ska ja ta mig en macka och sätta mig lite i soffan och hosta lungorna ur mig;)

Ha det bra

Puss på er

Älskar dig Tommy <3

RSS 2.0