Lite seg

Hej där :)
Förlåt jag blev lite seg på att skriva skulle ju berätta hur de gick att jobba natt..;P
Faktiskt så gick det rätt bra, jag stressade i början för ja tänkte att nee hur ska jag hinna med allt de här ? men när jag hade damsugit klart resturangen och gjort personalmatsal och de så blev de helt plötsligt en tanke som slog mig att ne men de här går ju för snabbt nu måste jag ta de lite lugnt så jag gjorde toaletterna i lobbyn lite små sakta för att de skulle ta tid sen gick jag ut och rökte och så vidare... Ändå så va ja klar redan halv 5 så jag gick i en hel timme utan att ha någe att göra, fast iof så satt jag mig och skrev lappen till Irene också men de tog inte så lång tid men iaf:P
Aja nog om de de gick bra bra att jobba natt :)

Om bara 4 dagar nu så flyttar jag och Tommy till 2.an de ska bli så underbart och mysigt och roligt och spännande:D jag längtar så mycket.. Dock så har vi inte varit så värst vidare bra på att packa har bara packat 3 lådor än så länge.. men de går ju rätt fort bara man sätter igång, jag är så trött när jag kommer hem från jobbet så jag vill bara sitta i soffan å titta in i väggen en stund :P så man orkar liksom inte när man inte kan sova värst vidare bra på nätterna heller och har mycket att göra på jobbet och så.. men men jobbar imon och på lörda så de blir ju nån av dom dagarna som går åt att sätta igång. de är ingen som har hört av sig om att flytta in tidigare heller så vi tänkte ta en deadline till på torsdag då ska allt va klar flyttat och så ska vi städa lght på torsdan eftersom att jag är ledig då..
Sen den 12:e så fyller älsklings Tommy år de längtar jag också till för jag är så nöjd med min present så jag vill bara ge den nu kan knappt hålla mig..:P men de ska jag nog klara:)
hmm mer dåå.. jo
Jag och Tommy va ut till IKEA idag efter jobbet de va mys fast jag va lite sur och grinig:P men de va skönt att göra nå tillsammans det va längesen..så gick vi å kolla på soffor och lite smått och gott kolla ut lite vad vi vill ha till nya lägenheten.. Så tack älskling för en underbar dag:)

Ne nu har jag skrivit en roman men nu har jag uppdaterat sen sist:)

Puss på er

Älskar dig Tommy mer och mer för varje dag som går

Jobb och så

Hej hopp!
Lite små trött måste jag säga vilket kanske inte är så konstigt, har jobbat från i måndags och fick igår en chans att tacka ja till att jobba natt en natt:P vilket jag självklart ska göra, så från de att jag har jobbat  dag hela veckan så ska jag jobba natt i natt då.. får se hur de går.. satt uppe hela natten för att jag ska orka med att hålla mig vaken vi får hoppas på de bästa :)
Måste säga att de ska bli lite läskigt har ju aldrig städat lokalerna och så förut bara rum, så vi får väll se hur de går, de kan ju inte annat än blir fel vilket dom får räkna med då jag inte alls vet vad som ska göras och så... Men de finns ju ett hjälp papper så de ska nog gå bra om inte så ringer jag väll och grinar till linnea så får hon hjälpa mig via telefonen:P hehe
Jaja ska nog hem till mamma å pappa å äta idag också vi får se hur de blir men de skulle ju vara trevligt beror på om Tommy hinner vakna innan dom ska äta.. Skulle va där till halv 6-6 har jag för mig..
Imorgon då så ska vi till Forsbacka till Tommys vän som fyller år då blir de fest :) sen på sönda blir de nog mest ta de lugnt kanske ska ´kolla om de finns tvätt tid skulle behöva tvätta nu, och så ska ja försöka orka mig till att börja packa ner lite här de är ju bara 2veckor och 3dagar kvar till vi flyttar :D underbart..
Aja ska göra någe annat nu typ lägga mig i soffan och spara på mina krafter;P skriver nog imorgon om hur natten varit..

Puss på er alla och ta hand om er !

Tommy jag älskar dig <3


Jobb

Hej alla :)

Nu va jobbet över igen då ledig imon och de ska bli sååååååå underbart.. Är ju bara ledig en dag sen jobbar ja fyra dar igen men de ska blir skönt iallafall, har dock lite att göra imon ska köra och så ska ja gratta systers barn.. Sen ska ja försöka slappa också:P just de måste kliva upp på morron å ringa chefen också..
Jag är veerkligen helt slut i kroppen nu usscha.. men de är väll över till imon kan ja tänka mig..
Nästa vecka är de cityfesten också jobbar alla dagar förutom lördag.. så kan ju festa på fredan om ja vill har inte bestämt mig än hur ja ska göra får se kanske ska gå med Linnea och Erik tack gumman för att ja får va med er;)
Men vi får se hur de blir..
Ja jag har inte så mkt att skriva om som ni kanske märker de blir lite samma om och om igen hehe
Men nu ska ja göra nå annat så hade bra

puss på er

Älskar dig Tommy<3

RSS 2.0