17 december

Hejsan!

Nu har det gått ett tag igen sedan jag orkat mig hit och blogga lite.
Har varit en seg vecka då jag åkte på magsjuka, inte speciellt roligt dock så va den väldigt lindrig tack och lov mådde bättre nästan påengång bara varit seg och trött.
Nu ligger min kära Tommy i magsjuka istället men även han har inte varit speciellt dåligt han sover nu som ett litet barn så det är ju bra :)
Vårat pyre i magen tyckte att det skulle vara roligt att livla om lite sådär extra när jag var sjuk också det var inte sådär jätte roligt när man har ont och mår dåligt i magen ;D men ska inte klaga för jag blev så otroligt orolig först när jag började kräkas att hon skulle ta skada eller så, men med tanke på att hon livlade om som aldrig förr så var det nog ingen fara men för säkerhetensskull så ringde jag självklart till 1177 och pratade med en sköterska där som sa att det var inte fara. Så de va bra.
Ja annars har det inte hänt mkt alls den här veckan eftersom jag mest legat på soffan och glott..
Har diskat lite och så idag iallafall och tagit hand om Tommy såklart, klev faktiskt upp kl 05.00 idag med uppe med tuppen förstår inte hur jag kunna kliva upp då men va så pigg så jag kunde inte somna om helt enkelt. Men det blev ju uppskattat iallafall.
Nu resten av dagen kommer det nog inte hända mycket alls funderar på att ta min elefantmage och ta ett bad lite senare, kan säga att jag börjar verkligen känna mig som en klump.. Tommy sa till mig idag, "åh, jag längtar nog lite till du blir smal igen, jag kommer liksom inte ihåg hur du såg ut innan" haha han är bra söt :) jag kunde inte annat än att skratta för jag håller med jag kommer inte heller ihåg hur jag "såg" ut innan, men jag njuter av min mage också de är otroligt mysigt men samtidigt rätt så jobbigt men det är de ju såklart värt :)
Och tänk snart är det julafton också underbart att vi fått lite snö iallafall men det kommer nog mer verkar det som, vi får se men hoppas på de det är ju bara för mysigt speciellt till jul och nyår.
Har inte handlat klart mina julklappar heller har bara köpt två :O skulle ju göra det nu i veckan men haha fick jag för det, får ta å göra det så fort Tommy är bättre.
Ne nu börjar det bli lite mycket här känner jag, skulle gärna dela med mig av en ny magbild till er men tyvärr får ni vänta på det för har kameran hemma hos syster Elisabeth. Men ni kan istället få min gradivitet i siffror :)
Hadet bra på er sålänge och njut av snön medans den ligger kvar !

  •  Första dagen for din senaste mens var 11-Jun-2009
  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 18-Mar-2010 (Fiskarnas tecken)
  •  Du är gravid i vecka 27+0 (läs mer).
  •  Bebisen väger c:a 1123 gram. *
  •  Bebisen är c:a 37.6 cm från hjässa till fot. *
  •  Du har klarat av 67% av graviditeten.
  •  Du har 90 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 11-Jun-2009 till 09-Sep-2009
  •  Din andra trimester varar från 10-Sep-2009 till 08-Dec-2009
  •  Din tredje trimester varar från 09-Dec-2009 till 18-Mar-2010


Älskar dig Tommy <3

7 dec

Hejsan!

Så var det 7 december då, snart lucia och julafton närmar sig med stormsteg. Har bara köpt två julklappar än men vet iaf 2 till som jag ska köpa, men vad ska man ha till resten då?:O så svårt.
Vi kommer tillbringa julafton hos kära syster Jennifer och hennes Tony och Samuel å Simon. Trevligt vi var ju där förra året också.
På lördag blir det glöggmys hemma hos Kusin Anna och Linda blir nog mysigt :) Det är ju också en såndan sak vi har börjat göra varje år vad de värkar som hehe, men det är roligt tycker jag, jag gillar traditioner men Tommy är inte så inne på de tyvärr så jag får ha det för mig själv.
Ser redan fram emot nästa jul när vi har ett litet barn att pynta för och så hur underbart kommer inte det vara <3
Är nu i v25+4 tiden går sååå fort helt underbart känner henne mer och mer det är underbart.
På torsdag ska jag vara hemma hos Elisabeth och vara med Linnea,Lollo och Gabriel jag tänkte ha julpysselmys med dom medans Elisabeth och Anders är på julbord ser faktiskt fram emot det.
Annars iveckan vet jag inte riktigt vad som händer ska försöka städa lite imon och nån dag måste jag ner i källarn och leta julpyntlådan.
Neee nu har jag inte mkt mer att skriva.
Hej hopp

PoK

Älskar min Tommy <3

RSS 2.0