Forsa

Hejsan hoppsan!

Har inte varit på något blogg humör på senaste har inte kännt för att göra nått alls faktiskt.
Har varit hemma hos syster Elisabeth och umgåtts igår och förrgår vilket har varit väldigt trevligt.
Idag har jag och Tommy varit på en tur till Forsa och måste säga ett sååå underbart samhälle, vilket lugn de va där vi blev helt avslappnade båda två, och ja så småningom så flyttar vi nog dit bara vi hittar en bostad och jobb. Vi vill bara bort från Gävle nu det börjar bli för stort och för stadigt eller vad man ska säga, det ända som tar emot är att flytta ifrån släkten men eftersom att det är så pass nära så funkar det ca 1h bilfärd och det är ju ingenting. Vi vill vill vill :D
Imorgon ska jag jobba igen och det ser jag absolut inte fram emot det är så drygt att jobba i den här värmen det skulle bli typ 28 grader imon vilket betyder att det kommer vara typ 35 inne på rummen fy tusan säger jag bara.
Nee nu börjar magen kurra så det kanske är dags för käk?

Hade bra i solskenet


Puss o kram

Älskar dig Tommy <3

21 juni 2009

Hejsan!

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev igen, har som inte haft någon ork eller lust att skriva.
Jag vet faktiskt fortfarande inte riktigt vad jag ska skriva vill bara komma på andra tankar en liten stund, ni som är nära vet ju anledningen till varför.
Kan ju berätta om sommarplanerna såhär långt. Jag kommer ju iof jobba mesta delen av sommaren igen, men jag och Tommy funderar på att åka bort under mina två veckors ledighet och vara borta båda veckorna också. Vi ska ner till Tommys pappa och hälsa på någon dag sen vet jag inte vart vi ska ta vägen, men det spelar ju ingen roll då vi nog ska fixa så vi kan sova i bilen. Det kommer bli så mysigt och jag hoppas vi kommer att ha råd att åka iväg för det kostar ju pengar och nu med lite extra avgifter som vi haft till katten och nu när Tommys grafikkort har blivit bränt så går det ju åt lite som man inte tänkt. Men vi håller hoppet uppe på att våra planer kommer funka.
Nu börjar det snart bli dags för att ge Lucifer medicin också ser jag, för er som inte vet så har Lucifer fått nått allergisår som vi inte riktigt vet vad de kan bero på kan vara maten, så nu har han fått 2st sprutor med kortoson eller hur det stavas? äter antibiotika tabletter som han ska göra i 10 dagar, och så får vi göra rent såret med saltlösningsvatten och sedan ha på någon salva 2ggr om dagen. Det går bra att få i han tabletten men han gillar inte rengöringen så värst mycket och det kan jag faktiskt förstå.
Så ne nu lämnar jag er för denna gång
Ha det bra och ta hand om er!

Puss och kram

Älskar dig Tommy<3


Fredag !

Åh härliga fredag :) Har jobbat idag kom hem rätt så sent tror kl va nästan 5 när jag var hemma. Men nu är det äntligen helg och känns så skönt att veta att jag inte behöver jobba ihelgen.
Men måste ju säga att jag tycker lite synd om alla studenter som får åka runt i regnet, men dom är nog lika glad ändå :)
Sitter i soffan just nu och kollar på How I met your mother det är ju roligt det. Funderar på att dricka en kopp te känner mig så fryssen.
Annars händer det nog inte mycket mer roligt ikväll, men imorgon ska vi ju hem till Jennifer och Tony för att grilla det ska bli trevligt men kanske inte om det regnar iof, någon som kanske vet vad det blir för väder imorgon?
Ne jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer jag har fått bloggtorka, jag återkommer en annan dag !

Hadet bra

Puss o kram


Tommy u rock ;D

Juni

Hej hopp.

Så var det ny månad och äntligen är sommaren påväg, även fast det inte ser ut så just idag men vi vet alla att den snart är här :)
Just nu sitter jag bara och väntar på att en massa saker ska börja hända, på att Tommy ska vakna, att Linnea ska komma och att vi ska åka iväg till Bomhus.
Min underbara lilla Linnea ska sova här inatt men vi ska vara ute i Bomhus hela dagen typ och kvällen ska vara barnvakt till Simon och Samuel medans Jennifer och Tony är hemma hos Maria och Martin. Så Linnea får följa med dit sen med oss hem på kvällen sen imorgon så ska jag och Linnea åka till Fjärran och bada sen blir det mat hemma här med Elisabeth, Anders om han kommer och ungarna. Eftersom att barnen har velat komma hit så länge nu så tänkte jag att det passar ju faktiskt bra.
Ne om man ska ta och sätta igång kaffet kanske får se om jag kan lura upp Tommy.
Skriver mer en annan gång jag har ord torka nu för tiden.

Men ha en underbar  helg

Puss o kram

Pernilla <3 Tommy

RSS 2.0