Söndag

Hej hopp i galopp!

Nu är det söndag igen då, igår lördag hade vi paj-kväll lr vad man ska säga Tommys kompis Tobbe kom hit och åt och dom drack lite öl, sen kom min Linnea hit också de va en massa mys :D
De blev faktiskt en jätte god paj tack Sofi för tipset ;D den blev omtyckt. Idag har vi ätit kyckling med uncel bens och ris de va också gott.
Hahah ja kom på att ja börjar lite baklänges.. Men ska skriva från början av dagen, vi vaknade vid tio tiden typ tommy klev upp före mig händer inte ofta, men iaf låg kvar och drog mig i sängen sen gick ja å såg lite på tv, sen satte vi oss och åt frukost tillsammans för första gången typ:O de va mysigt dock så åt tommy paj till frukost:P haha
aja sen gick vi iväg till k.rauta och köpte små spik och lite saker sen hem igen och fixade vitrinskåpet och de blev faktiskt bra måste jag säga.
Sen vid typ kvart över 3 åkte vi hem till mamma och pappa en sväng <3 men blev bara en snabbis eftersom att tommy skulle och spela poker. Så han gick hem till sin mamma och jag hem för att fixa lite till i lghten så självklart laddade jag hem min julmusik ja tjatat om i månader:D underbart med julen. Längtar men jag har inte julpyntat än det får bli i veckan lr helgen kanske? vi får se. 
När jag stog inne i sovrummet och fixade med bokhyllan så hörde jag väääääääärldens jävla smäll i vardagsrummet och självklart så va de ena hyllan som typ hade ramlat ner så alla saker på den for i golvet då blev jag inte så värst vidare lycklig. 
Imorgon ska jag ev. med Linnea till stan en snabbis, jag och Tommy hade tänkt åka till valbo en sväng men sen kom vi på att han ska ju åka med i en taxi bil imon men iof så kanske vi hinner ut en snabbis iaf vi får se. 
Ska ringa Ewa imon med och kolla om de finns mer tider till mig har inge mer nu ;S de är inte bra måste jobba. 
Känns liksom konstigt när man är hemma ist för att jobba. 
Men men så kan de ju vara. 
Nu då? sry om de blir lite vimsit men jag skriver bara de som ploppar upp i mitt huvud:P 
Ligger i soffan nu och kollar lite halvt på Wallander men funderar på att kanske spela lite sims. Vi får se, hör ju knappt tv.n för Tommy gastar så mkt med Micke:P 
Ne nu ska ja skona er från mina konstiga meningar
Hadet bra och ta hand om er!

Älskar min Tommy <3 

Snööööö

Hejsan alla mina vänner och dom som jag inte känner!

Nu har de kommit snö igen:D myspys det har snöat jätte mkt idag wej. tänkt att det kan vara så mysigt med snö helt otroligt.
Har jobbat onsdag och idag ska jobba imon med, skulle vilja vara hemma alltid med de går ju inte måste ju överleva också:P
I tisdags så var jag med Linnea hela dagen hon kom hem till mig runt halv 11 kanske? och stannade till en 4 tiden typ de va mys längesen vi va med varandra så, moste och kusin min kom och grattade mig då också så del blev en del fika och kaffe men det är bara trevligt och trevligt med sällskap.
På lördag kanske ja ska hem till doris med och göra knäck med hon och erik;) kan bli skoj får se om vi inte har nå annat som ska göras.
Men på måndag så har vi bestämt att om vi inte jobbar så ska vi ha julbak underbart mysigt de ska bli jag längtar:D
Vi har även bestämt oss för att börja träna tsm ska bli kul tänkte prova korpen så får vi se om de är nått att fortsätta med.. Men de tror jag nog, de är roligt att vi har planer så saknar våran intensvia tid tillsammans måste jag säga en vän för livet är va du är gumman <3 vi har ett speciellt band jag och linnea eller är det inte så? vi har gått igenom så mkt och har verkligen varit som syskon..
Jaja nog om de,
Jag har sökt jobb nyss lokalvård får se ja får nå svar håll tummarna för mig;) skulle vara underbart om både jag och Tommy hade fast jobb förstå vilket lyx om man tänker på hur vi har de nu mena 5000:- i månan kommer man inte långt på inte.. Men man ska väll inte klaga heller finns ju dom som inte har nån inkomst alls så.
Skickade mitt personliga brev och merit till pappa så han ska skriva ut några på jobbet imon så ja kan gå å lämna på olika ställen, nå napp måste man ju få eller?

Blääööö tråkigt har jag med min älskade Tommy vill inte vakna han somnade inte förns vid 2 tiden så jag förstår att han inte vill men de är såååååå trisst att va ensam..
aja ska väl göra nå nyttigt nu typ städa badrummet lr nå man får ju inte nog från jobbet menar jag;) hehe

Hadet bra alla och ta hand om er och dom ni håller kär!

Älskar min Tommy <3

RSS 2.0