En massa händelser

Ja de är mycket som händer just nu.
Min kära storasyster Lena och hennes man Tobbe fick i onsdas morse en liten flicka som ska  heta Othilia. Hon är en riktig ängel hur söt som helst är hon, och man kan nästan inte tro de men herregud jag har aldrig varit med om en bebis som har så mycket och så tjockt hår som hon har. Helt underbart är de.
Grattis till er <3
I går lördag så hade vi möhippa för min andra stora syster Jennifer som ska gifta sig den 18.e oktober shit de är inte långt kvar nu..De va riktigt roligt faktiskt.
Ja mer då mamma, pappa, stora syster Elisabeth och hennes tre barn åker till spanien på lördag och skoja inte om att ja är lite avundsjuk jag vill också åka iväg utomlands slappa och ha de underbart skönt. Men men den dagen kommer väll också förhoppningsvis:)
Jag ska ha brico medans dom är borta så de blir en hel vecka utan att sova hemma och med tommy ;/ får se hur de går ser inte riktigt fram emot att vara själv i de stora huset utan sälskap förutom brico.. Men de ska bli skönt att få vara med honom lite också saknar faktist att inte kunna ha honom hemma hos mig lite ibland. Men så är de ju när man har katt :P
Jag ska jobba imon med skönt att ja varit ledig ihelgen iallafall ska vara ledig nästa med skönt skönt. Men har mycket att göra imon ska köra en massa saker till återvinningen och flyttstäda lägenheten. Och för er som vet att vi flyttat så ne vi har inte gjort de än och ja nycklarna ska vara inne snart men har haft för mkt att göra och varit för slut så de har fått gå på sidan just nu ett tag.. Men snart är de klart och jag/vi kan lägga all energi på nya lägenheten få de precis som vi vill ha de.. lovely :)
Aja nu blir de lite mkt skriver en annan gång..

Ha de så bra

Puss på er !

Älskar dig Tommy! btw vi har varit tillsammans i ett halv år nu den 22.a ;)

Så skönt

Hej hopp!

Så underbart att få vara ledig i hela 4 dagar japp för de är jag nu :D dock så har jag ganska så fullt upp..
Idag fyller älsklings Tommy år grattis till dig älsk <3 Så idag ska jag baka bullar och städa å så om jag inte fuskar och går å köper fika ist vi får se.. men de är skoj att baka dock så tar de såååå låååång tid men men kan ju plocka å fixa lite här medans de jäser..:)
Och imorgon är de inflyttningsfesten till de är det huuuuuuuuuuuuur mkt som helst att göra men vi blir nog inte så många de är skönt eftersom vi inte har allt för många sitt platser men vi ska nog gå ut på kvällen får se hur de blir..
De blir nog bra till slut iallafall..
åååh idag får måste ja ju få lönespecet de ska bli spännande å se hur mkt ja får för allt slit..:)

Aja till nå annat..
Jag och Sofi åkte till owes igår de va skoj hitta en massa prylar som ja ska åka å köpa sen fast å andra sidan man hittar väll alltid en massa skrot där:P hehe men ska köpa en klösställning där iaf..
Sen efter vi va klar där så gav vi oss iväg på nya äventyr ända till Hofors för Sofi skulle kolla på en kattunge, efter mkt om och men så hittade vi fram och de va kanske de roligaste ja varit med om att hitta dit och så alltså..:P
Men hur som helst så va kattungen kanske huuuuuuur söt som helst och självklart köpte hon han.. Så fick sitta med en söt liten goskattunge hela vägen hem från Hofors i famnen usch va söt han va nu vill ja ha en till katt ännu mer..
Men vi ska nog spara de till vi har råd med en Bengal istället lite drygt att dom kostar mellan 6-8000:- bara men de är de värt:D

Nee nu ska ja göra annat äta frulle kanske..

Ha de bäst

Puss och kram

Älskar dig Tommy <3

flytt och så

Hej hopp!

Jaha då har man flyttat igen då.. Till styrmansgatan med älsklingen:) till en 2a.. de är så underbart.. dock så va den helt ostädad inte lika roligt men men så nu städar man så mkt man orkar efter jobbet..
Har hunnit klart med köket nästan helt de är ungen kvar bara.. och håller på med badrummet nu resten går ju fort..
de är ju kök och badrum som tar längst tid.. men men de känns att man börjar komma en bit på vägen nu iaf..
Nästa vecka fyller älsklings Tommy år också ja har köpt värsta bra presenten men kan inte skriva nu men säger sen;D
Har egentligen inte så mkt att skriva och har väll inte riktigt tid heller ska nog sätta igång med badrummet igen, jag och tommy ska se film och mysa senare så vill bli klar nån gång, kusin Anna ska komma förbi en sväng också å kika hur vi bor ska bli trevligt..
aja nu får de va nog!

Puss hej

Älskar dig Tommy

RSS 2.0