Förkylning/Uppdatera

Ja nu har jag fått min förkylning, ont i huvet snorar och hostar som en tok. Jag har dock ingen feber tog tempen när jag vaknade nu för en stund sen och då visade den 37.3 så ingen fara än så länge får se m den går upp eller stannar.
Jag ska ju iväg och köra idag också vill inte missa det. De är bara att bita ihop å kliva på bussen så går nog resten bra :)
Annars idag ska jag nog bara ta det lugnt får se vad som orkas med. Men just nu orkar jag inte skriva mer kanske skriver mer sen.

Ha det bra så länge

Älskar dig Tommy <3

Uppdatera
Jaha nu har kl blivit 19, min dag har inte varit speciellt händelserik om man säger så, snälla rara Linnea kom och mötte mig och gav mig ipren för min huvudvärk och förkylning tack så mkt gumman mkt värt. När jag kom tillbaka efter de så va jag helt slut låg med datorn i soffan en stund sen blev de vila, somnade och sov till Tommy väckte mig när han klev upp och frågade är du sjuk? med en jätte mjuk och gullig röst. Han blev lite små lessen när jag inte hade riktig feber tog tempen för en stund sen så den hade gått upp till 37.9. Hahah men han blev inte lessen för att jag inte är jätte sjuk utan för att han själv vill bli smittad så han får slippa springa i trapporna i nån dag skulle jag tro ;) pojkar.
Hoppas hoppas dock att jag är frisk till dopet men de borde jag väll vara eller hur?
Får försöka ta mig och köpa nässpray och så imorgon om jag orkar.. vart är de nu apoteket ligger på brynäs?  Får se hur jag göra kanske inte behöver nån i morgon heller. Skönt att man kan få bli riktigt sjuk ändå så man slipper att gå runt med snuvig näsa i flera veckor som inte vill bryta ut.. De är nog jobbigare än att vara riktigt sjuk i nån dag.
Jag hoppar förövrig från att frysa till att tycka det är took varmt men de hör väll till antar jag.
Inte är de något speciellt bra på tv.n ikväll heller så det blir nog till att zappa mig till söms;)
Ne nu ska jag göra något annat har nog inte så mkt mer att skriva om.

Ha det bra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0