Lördag

Hejsan!

Då var det lördag och härlig helg, är ledig nu till på tisdag då jobbar jag sen är jag ledig i 2 dagar till :) underbart.
Idag blir det nog en städ dag vilket är väldigt behövligt men man måste ju orka komma igång nån gång det är ju sååå tråkgit att städa. Men det behövs verkligen nu kan jag säga.
Imorgon ska jag, Sofi, Linnea, Lousie och Gabriel åka iväg till Fjärran Höjder och bada hyresgästföreningen har nått grejs där och eftersom att jag är med så blir det billigare Perfekt ! det blir nog roligt.
Sen efter det ska jag ta med mig barnen hem till mor och far där vi ska fira syster Jennifer och påengång ha en litet "avsked" för mamma å pappa då dom åker till Kina på tisdagkväll sååå underbart att dom får komma iväg nu och hoppas verkligen att det kommer att fungera, kan berätta mer sen om ungefär en månad.
Annars just nu känns det som att jag behöver lite energi någon som kan ge det till mig tack ?:)

Ne ska göra annat nu har inte tid med detta längre.

Ha en fortsatt trevlig helg det ska jag ha :)

Puss och Kram Ta hand om varandra!

Älskar dig Tommy mer en ord kan beskriva <3

Lördag

Hejsan !
Nu var det längesen jag skrev igen, men allt rullar på och man får som inte riktigt tid att skriva.
Var ledig igår superskönt och har varit ledig idag med, men har inte varit hemma nått alls idag, kl 10.00 vandrade jag iväg till studion för jag skulle knäppa kort på Sara, Mattias, Oliver och Robin, dopkort på Robin, han skulle ju döpas idag.
Det gick bra och fick en del bra kort faktiskt hoppas att dom blir nöjda för det är de som är viktigast.
Sen efter det begav vi oss till kyrkan, och jag skulle ju även sjunga på dopet Välkommen till livet med Christer Björkman, jag blev otroligt nervös när jag gick upp och började sjunga kändes verkligen som att hjärtat skulle hoppa ut ur kroppen på mig och så kändes det som att det hördes att min röst började darra men det lät tydligen bra så får vara nöjd med det :) Det var ju även där viktigast att Sara och Mattias blev nöjda och det blev dom sa dom så det var ju bra :)
Efter dopet var klart så åkte jag med Anna och Linda hem till dom för att se hur nya radhuset såg ut det var väldigt fint där och fick mycket trevligt sällskap under förmiddagen Oliver va där han med, skulle sova över hos dom. Han är ju så söt han så (=
Blev en hel del snicksnack och så, kom inte iväg hem förns 20 i 8 tror jag, när jag kom hem la jag över bilderna på datorn gick på toa och sen cyklade jag hem till kära mor och far för att gå ut med söta bricko pappa följde ju också med, det gick bra även fast det är en tik nästan granne som löper och skoja inte om att det märks på han vi träffade dom på vägen sen sprang bricko som en galning åt alla håll å kanter stackarn ;P sen såg vi dom igen då började han stuttsa på bakbena det såg så jäkla roligt ut haha.
Nu sitter jag äntligen och slappar i soffan med go Snuten bredvid mig ska nog sova om nån timma eller så för imorgon är det jobb igen. Det luktar just nu som att någon håller på att grilla eller nått här och snacka om att jag blev hungrig nu så kanske ska ta nått litet att äta så man inte lägger sig hungrig för då sover man inget bra.
Nee ni nu får det vara nog skriver mer en annan gång när jag får ork och tid.

God Natt
Puss och kram

Kärlek till min Tommy <3

Torsdag

Hejsan !

Då var det torsdag då, jag började jobba igår är helt slut redan:P det är ju så otroligt varmt det va precis som jag förstod när jag va ledig så va det piss väder och nu när jag börjar jobba igen så blir det fint så tråkigt.
Annars händer det inte så mycket, min älskade Tommy och hans mor åkte upp till s-teå idag och kommer inte hem förns på söndag :( jag saknar han redan. Hur ska de gå alla dom här dagarna vi har inte varit ifrån varann mer en typ en natt :O
Men det ska nog gå bra jag får sysselsätta mig. Idag när jag kom hem från jobbet satte jag mig vid datorn en stund provade sjunga en låt som jag ska sjunga på kusins sons dop :P man glömmer ju så lätt.. Efter det satte jag mig vid tvn, käkade rester från gårdagen stuvademakaroner m. köttfärsås mumma.. Sen efter det så städade jag sovrummet och dammsög och torka golvet i köket med och nu har jag duschat. Just de jag har gjort rent lillkattens sår med, det ser inte alls bra ut :( hoppas det blir bra snart inge kul att se han så.
Om en halv timme börjar unga mödrar funderar på att kika på de eller du är vad du äter får se va det blir, till de blir det iallafall jordgubbar det är ju sååå gott.. Ska även lägga in rena sängkläder i sängen också, de ska bli skönt. Så ja jag får mycke gjort när älsklingen är borta men hade hellre velat vara med honom. Så kan det vara.
Hade jag inte jobbat hela helgen så skulle jag ju självklart följt med också men jag är hemma och tjänar pengar istället. ;)

Nee nu får det vara nog ska klä på mig igen nu.

Puss o kram

Älskar dig min underbaraste Tommy <3

RSS 2.0