Underbart

Har börjat jobba igen nu vilket kanske inte är så underbart men :P började förra veckan i måndas men blev sjuk så va hemma tisdag och onsdag så va ja ledig tors-freda har jobbat lörda,sönda,mån och idag är ledig imon sen jobbar jag torsda,freda,lörda,sönda är ledig måndag och jobbar igen tisda,onsda,trosda och freda och är ledig lörda och söndag:) så nu vet ni hur jag jobbar lite framöver:P

Längtar såååå otroligt mkt till september nu flyttar den 1.a jag jobbar dock då men de ska nog gå bra ändå, sen den 12.e fyller Tommy år och jag fick byta den helgen :) underbart.. och självklart så blir de ju inflyttningsfest också :D
+ att jag och Tommy har då varit tillsammans i ett halv år :D shit vad tiden går fort men kan inte vara mer kär känns det som ändå blir jag mer och mer kär för varenda dag som går:) jag är en lyckansost hehe..

I helgen ska dom ha grabbträff uppe i stugan också, så de blir en helg ensam hemma :O läskit jag har aldrig varit hemma ensam här en hel dag och en hel natt förr men de ska nog gå bra jag jobbar ju så, annars är de ju bara att åka hem till bomhus eller springa över till Linnea ;)

Jaja nu ska jag hitta på nått annat men ha det så bra..

Puss på er

Tommy<3

Det här är mitt långfinger

Kanske bästa låten ever:) Är hemma igen nu kom hem igår kväll men vi ska åka till Nora ikväll en sväng:) de blir nice nice..
va skönt att åka iväg en sväng men skönare att komma hem;) de kan va så.
har absolut inget att skriva egentligen men de blev ju några rader iaf.. :D

och LINNEA GRATTIS I EFTERSKOTT NÄSTA ÅR SKA JA VA HEMMA NÄR DU FYLLER ;)

puss på er

Älskar dig Tommy;)

Torsdag

Hej hopp..
Har varit ledig idag har varit skönt fast har ju egentlgen varit ledig länge jobbade två dagar ledig idag så jobbar jag fredag,lördag och söndag, sen är jag ledig i 2 veckor.. Sen jobbar jag till sista september eller ja jag har schema fram till dess..
Vi får väll se hur de blir.. Tycker ju inte om att jobba helg men jag måste ju helst av allt så skulle jag vara hemma varje dag och bara städa, laga god mat och baka :)
Jag bakade bullar för första gången igår och dom blev goda älsklingen äälskade dom och sa att jag va tvungen att göra nya bullar på fredag för han skulle äta upp alla hehe men jag orkar nog inte baka när ja jobbar så jag lovade att jag skulle baka mer på måndag när jag är ledig..
Så nästa vecka blir de bakning och städning på måndag, tisdag till ungdomsmottagningen och packa lite sen på onsdag åker vi till tommys familjs stuga kanske åker redan på tisda natt vi får se hur de blir:)

Idag har vi inte gjort så mkt sov ganska länge sen åkte vi till stugan och tommy sköt lite luftgevär medans jag tänkte att ja skulle sola men de va så mkt broms så jag sprang mest omkring och viffta med armarna:P såg nog rätt skoj ut men jag hatar verkligen broms de gör sååå ont att få bett av dom. Så till slut gav vi upp de och åkte ut till valbo köpte ett spel sen åkte vi hem, jag slängde mig i soffan åt bulla och macka och yoggy medans tommy slängde sig i sängen för att sova och han sover fortfarande jag vill inte väcka han..
Jaja ska fortsätta kolla på tv nu äta lite till yoggy kanske för ja har inte orkat göra mat idag *lat* sen blir de nog sängen ska ju upp och jobba...

Ses och hörs!
Ha de bra alla puss och kram

Tommy jag älskar dig så otroligt mkt de går inte att beskriva med ord<3

RSS 2.0