Lördag

Hejsan svejsan:)
Sitter i soffan helt ny duschad helt underbart skönt, väntar på att Tommy ska duscha klart så ska vi åka iväg och gratta farmor..
Har jobbat idag och ska jobba imon med så de blir ju ingen sen kväll idag, ska ev gå till Tommys kompis Tobbe senare ikväll får la se hur de blir.
Mors dag imon med så då blir det väll hem till mamma å pappa en sväng efter jobbet vi kanske ska till Tommys mamma imon med spela poker de lät då så iallafall vi får väll se imon.
Jobbar månda,tisda och onsda med så är ja ledig torsda,freda så jobbar ja lörda, skoj skoj att man jobbar två lördagar i rad men så kan de vara de är ju pengar så man säger ju inte nej precis.
Ska nog försöka att gå ut och gå lite också så man rör lite på sig kanske man får lite bättre motion :P skulle ju behövas fram till hösten när man börjar dansa igen :D
Går framåt med att sluta röka också iallfall känner inte de här behovet längre men visst blir man sugen spec när andra runt omkring en röker.. Men jag kan nog klara de nu känns det som :)

Ne nu låter de som att älsklingen börjar bli klar. Så ska göra lite annat nu

Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0