Lördag

Jahapp lördag igen då.. den här helgen är jag iallafall ledig skönt skönt, känns som att ja jobbat varje helg fast de har ja nog inte men känns så iallafall..
Får se vad som händer senare ikväll sitter hemma hos mamma  å pappa nu, tomie och pappa är nere på pizzerian och skulle ta en öl, haha får se när dom kommer tillbaka..
Har grillat för första gången i år idag med.. med jennifer,tony, samuel och simon och mamma å pappa så klart, och självklart tomie då:P as gott vare tror inte att ja har ätit så mkt på länge faktiskt..:)
Va ju ett tag sen ja skrev nu, tomie har fixat igång min moppe med de va ju inge fel på den men den är ju inte så speciellt fin men den funkar iallafall.. så vi lämnar bilen här ikväll så får ja köra moppen till brynäs.. lr vart vi nu hamnar..
Får vi tag på lite pengar och en annan bil till nästa helg kanske vi åker och hälsar på hos tomies kompisar i nora också.. de kan ju bli skojs.. läskit :P
I typ förr går lr va de var så va vi hem till Tomies bror och tessan och skulle dricka lite kaffe men de blev en hel kväll, åkte ut till valbo och kom på att de skulle va trevligt att käka å kolla på film, så max och unrested blev de fast vi hade ju redan sett den men de gjorde inte så mkt för vi snacka nog mest.. sen blev de lite tv.. tror inte att vi kom därifrån förns kl va typ halv 12 lr nått sådant..
jaa jag ska försöka hitta ett annat jobb också där man får jobba mer lr ja jag får väll jobba skapligt mkt på scandic också men där ja har en chans att få fast iallafall, så man kan ta å flytta igen.. får la se hur de går..
ÅÅÅÅH ja vill ha sommar nu ussch va skoj de skulle vara då blir de ner till gbg till liseberg och ha skoj, och en massa grillfester och så ser ja verkligen fram emot :D
De blir säkert en massa annat skoj med.. vi får se va som händer och sker..
Jaja ska väll hitta på nå annat nu ..

Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0