Söndag

Blev sen kväll igår, kom hem till tomie runt 2 tiden och ja somnade inte förns typ 4 halv 5 tror ja..Tomie blev ju jätte full igår så va vi tvungna att åka vespan händer nog inte igen att ja kör hem honom på vespan när han har druckit ussch va drygt:D
Har varit hemma hos Tomies mamma idag och ätit och dom har spelat poker vilket dom gör typ en gång i veckan lr nått sådant ja vet inte riktigt..
De va trevligt iallafall, imorron ska ja ha brico mamma börjar jobba kl 6.45, så dirket när tomie kommer hem från jobbet så åker vi till mig och sover:P
vet inte vad mer som händer kanske ska försöka få lite ordning packa upp alla saker och så.. ska lämna min laptop till lelle med de är tomies mammas pojkvän han är tydligen bra på sånt så vi får hoppas att han kan fixa, kanske måste åka ut till jobbet och lämna skattesedeln med vore väll en bra idee..
Annars i veckan så får vi se vad som händer elisabeth fyller ju 30 på torsdag så ska välla fira henne då men presenten får komma i efterskott..
Har egentligen inte så mkt att skriva men aja, nästa helg ska ja följa med tomies mamma,hans moster och lille syster och fota lite om vi inte hittar på nå annat att göra får vi ihop pengar och en bil så kanske vi åker till nora och festar... får väll se vad som händer..
Men nu ska ja fortsätta att kolla på Erik och Mackan hela och rena:P

Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0